Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερούδια, Έλλη! Ο μπόμπιρας επιμένει σταθερά μέσα, ε; Πού θα πάει, θα βγει, θέλει δε θέλει!!

Με τις δουλειές σε καταλαβαίνω απόλυτα, πάντως. Κι εγώ δεν μπορώ να κάθομαι συνέχεια, με πιάνει μανία, πρέπει κάτι να κάνω!! Προς το παρόν τακτοποιώ χαρτούρα, που μπορώ να το κάνω καθιστή, γιατί έφαγα κατσάδα χθες :rolleyes:

Όσο για τη μουγκαμάρα μου, με πιάνει κατά περιόδους - ουσιαστικά θέλω το χρόνο μου να "τα πω" λιγάκι με τον εαυτό μου που και που ;)

Δεν νιώθω καλα σήμερα. Λογικά είναι από το έντερο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα κιόλας λίγο. Λίγο το βάρος λίγο το περίμενε.. Θέλω να τον αγκαλιάσω επιτέλους! Σήμερα θα βάλω τον άντρα μου να σκουπίσει! Κάτι τέτοιες μέρες ζω μεγάλες στιγμές!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν νιώθω καλα σήμερα. Λογικά είναι από το έντερο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα κιόλας λίγο. Λίγο το βάρος λίγο το περίμενε.. Θέλω να τον αγκαλιάσω επιτέλους! Σήμερα θα βάλω τον άντρα μου να σκουπίσει! Κάτι τέτοιες μέρες ζω μεγάλες στιγμές!

Μήπως φταίει η νέα προσθήκη στο διαιτολόγιο που έλεγες χθες;

Να σου πω, και κάτω από το χαλί, ε;; Όχι μόνο τα πάνω πάνω :tongue:

p8P6p2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Τι κάνετε?????

Μίλαγα με την αδελφή μου εχθές και δεν είχε πολύ θετική άποψη για την επισκληρίδιο... Όσες γεννήσατε με καισαρική και επισκληρίδιο... πόναγε πολύ η μέση σας μετά? Σας έβγαλαν το καθετηράκι αμέσως ή το άφησαν για κάποιες μέρες? Και αν το άφησαν το χρησιμοποίησαν μετά για κάποιο λόγο?

Φιλάκια σε όλες!!!

kPAZp2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

οι εγκυουλες πως ειναι σημερα?

ΕΛΛΑΚΙ εχει δικιο το ΜΑΡΑΚΙ δεξου την βοηθεια ειναι πολυ σημαντικο να χεις βοηθεια ρωτα κ μενα που την μερα που ειχα δει αιμα καθαριζα το σπιτι ωστε να ειναι καθαρο στην επιστροφη γιατι η μαμα μου ειχε ερθει κατευθειαν απο το λιμανι στο νοσοκομειο!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ βορινο ετσι ειναι η απωλεια ειναι απωλεια οσα χρονια κ να περασουν!!!

απλα η ζωη συνεχιζεται οπως λενε!!!!!εισαι απο θεσσαλονικη κ μενεις αλλου(δε θυμαμαι που ειπες)λογω δουλειας?

εμεις καλα μονες σημερα εχει ο μπαμπας μας υπηρεσια!!!!!!!η μουρμουρα παιζει με το μπαλονι

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Χριστινα εγω γεννησα με καισαρικη και επισκληρίδιο!!!

Παρολο την ευαισθησια στη μεση που μενει, δεν την αλλαζω με τιποτα!!! Ήμουν ξύπνια και είδα πρώτη το μωρό μου μέσα στο χειρουργειο!!!!!!!!!!!!!!!

Ο καθετήρας ούρων παραμένει μεχρι να μπορείς να σηκωθείς από κρεβατι και να περπατήσεις!

Εγω εκανα επισκληρίδιο 8.30πμ, εκανα απόπειρα να σηκωθώ το απόγευμα αλλά ζαλίστηκα και παρέμεινα ξάπλα αλλά το επόμενο πρωι που σηκώθηκα και περπάτησα, μου εβγαλαν τον καθετηρα και ειχα μεινει με τον ορο στο χερι μονο μεχρι να αεριστω , και τοτε εβγαλαν και τον ορο!

Εξαρταται και απο κλινικη...σε φιλη μου σε αλλη κλινικη την κρατησαν με τον καθετηρα παραπανω μερες...

Καλημέρα, κορίτσια!

Χριστίνα, προσπαθείς να επιλέξεις μεταξύ ολικής κι επισκληριδίου;

Ιωάννα, μουρμουρίζει η μουρμουρίτσα;

Ηλιοβασίλεμα, περδίκι η μικρή; Τι καλό μαγειρεύετε σήμερα;

p8P6p2.png

Zωη μου καλημερα!!! Ξυπνήσαμε νωρίς...εχω και την μικρη μαζι μου παρεα γιατι θα ελειπε σημερα η δασκαλα τους, εκανα τις πρωινες δουλειες μου και θελω να την παω μια βολτιτσα...αλλα περιμενω την κουριερ και δεν ξερω τελικα αν θα βγουμε...

Σημερα δεν εχω μαγειρεμα!!! Εχω διαφορα φαγητα που πρεπει να τα φαμε για να τα τελειωνουμε....κιμα, κοτοπουλο κοκκινιστο και φασολακια...Οποτε θα δω πώς θα τα μοιράσω και θα μαγειρεψω λιγο ρυζακι για συνοδευτικο!

Zωη μου καλημερα!!! Ξυπνήσαμε νωρίς...εχω και την μικρη μαζι μου παρεα γιατι θα ελειπε σημερα η δασκαλα τους, εκανα τις πρωινες δουλειες μου και θελω να την παω μια βολτιτσα...αλλα περιμενω την κουριερ και δεν ξερω τελικα αν θα βγουμε...

Σημερα δεν εχω μαγειρεμα!!! Εχω διαφορα φαγητα που πρεπει να τα φαμε για να τα τελειωνουμε....κιμα, κοτοπουλο κοκκινιστο και φασολακια...Οποτε θα δω πώς θα τα μοιράσω και θα μαγειρεψω λιγο ρυζακι για συνοδευτικο!

Άμα τελείωσες τις δουλειές και δεν έχεις και μαγείρεμα, μια χαρά είσαι! Μπορείτε να παίζετε όλο το πρωί ;)

Είναι καθόλου καλύτερα τα χέρια σου;

p8P6p2.png

Ναι, τωρα ειναι καλα σχετικα!

Πήρα και την κουριερ και σε λιγο θα μου το φερουν τον φακελο, οποτε μπορει και να βγουμε μια βολτιτσα...αν και αλουστη....:tongue:

Διαφημίσεις

Ναι, τωρα ειναι καλα σχετικα!

Πήρα και την κουριερ και σε λιγο θα μου το φερουν τον φακελο, οποτε μπορει και να βγουμε μια βολτιτσα...αν και αλουστη....:tongue:

Όσο μπορείς ξεκούραζέ τα για να μη σου χειροτερέψουν..

Πάνε και πάρε ένα από εκείνα τα τεράστια καπέλα που φοράνε οι "κυρίες της καλής κοινωνίας". Κανείς δε θα προσέξει το άλουστο μαλλί :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή βόλτα! :D

p8P6p2.png

Ναι, Ζωη, θα περασω απαρατηρητη ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και πιστεψε με, το θεαμα θα ειναι εις διπλουν απο μαμα και κορη με τα καπελα τους!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Ναι, Ζωη, θα περασω απαρατηρητη ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και πιστεψε με, το θεαμα θα ειναι εις διπλουν απο μαμα και κορη με τα καπελα τους!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Χαχαχαχα!!!! Μην ξεχάσετε και τις δαντελωτές ομπρέλες σας!! Φαντάζεσαι, όμως πλάκα που θα έχει; Να πάρετε και τον μπαμπά σας, να του βάλετε κουστουμάκι και παπιγιόν και να τον έχετε να κουβαλάει τις σακούλες :tongue::tongue::tongue::tongue:

p8P6p2.png

Ζωή... ναι... προσπαθώ να επιλέξω... η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σκέφτομαι επισκληρίδιο...

Αν και η αδελφη μου μου είπε ότι στο αρεταίειο δεν πολυβλέπεις το μωρό... γιατί είχε ορούς και από τα δύο χέρια οπότε δεν έκανε να τα κουνήσει... και μάσκα οξυγόνου γιατί την είχε πιάσει τρέμουλο... οπότε το ακούμπησαν πάνω της για 1 δευτερόλεπτο μόνο και μετά το πήραν έξω από το χειρουργείο.... Μας το έδειξαν ... και μετά το καθάρισαν κτλ μπροστά σε εμάς και όχι μπροστά στη μητέρα του. Που για εμάς βέβαια ήταν πολύ ευχάριστο!!!

Ηλιοβασίλεμα καλή βολτούλα :-)

Ιωάννα καλημέρα... η μουρμούρα σου είναι ήσυχη σήμερα :-)

kPAZp2.png

Ζωή... ναι... προσπαθώ να επιλέξω... η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ σκέφτομαι επισκληρίδιο...

Αν και η αδελφη μου μου είπε ότι στο αρεταίειο δεν πολυβλέπεις το μωρό... γιατί είχε ορούς και από τα δύο χέρια οπότε δεν έκανε να τα κουνήσει... και μάσκα οξυγόνου γιατί την είχε πιάσει τρέμουλο... οπότε το ακούμπησαν πάνω της για 1 δευτερόλεπτο μόνο και μετά το πήραν έξω από το χειρουργείο.... Μας το έδειξαν ... και μετά το καθάρισαν κτλ μπροστά σε εμάς και όχι μπροστά στη μητέρα του. Που για εμάς βέβαια ήταν πολύ ευχάριστο!!!

Ηλιοβασίλεμα καλή βολτούλα :-)

Ιωάννα καλημέρα... η μουρμούρα σου είναι ήσυχη σήμερα :-)

Καθαρά προσωπική μου άποψη, χωρίς να έχω εμπειρία αλλά από ό,τι έχω διαβάσει, καλύτερη η επισκληρίδιος.. Όχι μόνο γιατί θα δεις το μωρό, αλλά θα συνέλθεις και πιο γρήγορα - δε θα έχεις τη ζαλούρα της ολικής, η οποία επιβαρύνει και περισσότερο τον οργανισμό, όπως και να το κάνεις.. Από την άλλη, δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις πως θα αντιδράσει το σώμα σου στη μεν και στη δε.. Με το γιατρό σου το συζήτησες;

Παρεμπιπτόντως, 35 εβδομάδων σήμερα, ε; Μπράβο!! Σύντομα μπαίνεις κι εσύ στο μήνα σου!! :D

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...