Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσιααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανετεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

Εγω ξεκουραζομαι.Καναπε και ζεστουλα!!!!!!!!!!!!!

Εσεις??????Παω να διαβασω!!!!!!!

Που εισαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη......????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα σε όλες όσες πήγαν για υπνο. Και εγώ θα πάω σε λίγο περιμένω να μαλακώσει ο πόνος.

Έλεος. Και να γεννήσω δεν.θα το καταλάβω. Από έναν κολικο έχω πετρώματα βάρος χαμηλά και πόνο δεξιά αριστερά και πλάτη..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Γυρω γυρω στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε εσεις?Το φουρτουνιω??????

Καλα ειμαστε...καθομαστε παρεουλα, το φουρτουνιω κοιμαται και περιμενει να βγει ο φιλοσ της ο αρσενικος φμ, χαχχαχαχαχαχααχχαχααχχχαχ......!!!!!!!!

Ερε γλεντιαααααααααααα...........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλα ειμαστε...καθομαστε παρεουλα, το φουρτουνιω κοιμαται και περιμενει να βγει ο φιλοσ της ο αρσενικος φμ, χαχχαχαχαχαχααχχαχααχχχαχ......!!!!!!!!

Ερε γλεντιαααααααααααα...........

χαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχααχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κοντοζυγωνει!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

χαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχαχααχαχααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Κοντοζυγωνει!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ θα παω για νανακια...γιατι ειμαι λιιιγο κουρασμενη, ο ανδρουλης μου μολις ξαπλωσε και αυτος γιατι σχολασε το πρωι και ηρθε απευθειας εδω, πηγε την τηλεοραση για service, γυρισε επαιξε με τη φμ και τωρα ξεραθηκε, ισως βλεπει και ονειρο...:rolleyes::rolleyes:

Θα τα πουμε αυριο...

Φιλακια πολλα.....καληνυχτα σε οοοοοολες.....!!!!!!!!! Ονειρα γλυκα...!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αμ εγω τι λετε θα κανω???????

Θα ξαπλωσω σε λιγο!!!!!!!!!!!!!Θα σας διαβασω απο ξαπλα με την ησυχια μου γιατι εχετε γραψει τα αντερα σας !!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλη ξεκουραση κοαλακι μου και ονειρα γλυκα!!!!!!!!!!

Και σε ολα τα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ααααα βρε πολυλογουδες....τωρα τελειωσα την αναγνωση,και παλι στα πολυ πεταχτα!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ζητας γνωμες για Γενεσις,ως κλινικη και γιατρους?Εχω πολυ δικο μου ατομο που εργαζεται χρονια εκει!Οτι θελεις σου στελνω πμ,για ευνοητους λογους!;)

Καλα να περασετε με τον συζυξ!Να το χαρειτε και οι 2 και ο ιδιος εσας!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,μετρας μερες,ισως και ωρες για να κρατησεις το παλικαρι σου?Και γω ποιστευω πως ηταν τραχηλικο πωμα τα υγρα!Αντε κοπελα μου,με ενα σπρωξιμο να ρθει το καμαρι σου!

Πως εισαι?

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,καλοριζικα τα πραγματακια!Εσυ που εχεις και ατομο στο σπιτι,αστο να στα κανει αυτο καλε!Κατσε και απολαυσε ολο αυτο!Εγω μεχρι και την ημερα που γεννησα δεν ειχα κανεναν!:-(

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ,σε καταλαβαινουμε κοριτσαρα μου!Υπομονη(τι πρωτότυπη εκφραση,ετσι?:tongue:)!Και πανε λιγο να σας διαβασει κανενας παπας!Τι παθατε οικογενειακως?

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ,ευχομαι η μικρη να κοιμαται σεριιιιιιιιιιιι...να κοιμασαι και συ!7 μηνες δεν κοιμαμαι καλα!Οποτε ευχομαι εσυ να εχεις το αντιθετο!Παντως,να εχεις στο νου σου,πως τωρα η μικρη σου αντιλαμβανεται τη διαφορα μερας και νυχτας,οποτε μη σου φαινεται περιεργο πως ισως κοιμαται πιο πολυ τα βραδια!Τα παιδια αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη!

ΜΑΥ ΜΟΥ,καθε φορα που βλεπω πως εχεις στειλει μήνυμα,το διαβαζω με μεγαλη λαχταρα και παντα χαμογελαω!Φτανεται τα 2 κιλα!Την παιρνεις 2 φορες αγκαλια!Ε,λοιπον,ειναι πολυ θαρραλεα η μικρη σου!Μιχαελα η ΑΤΡΟΜΗΤΗ!Ετσι να συνεχισετε!

ΖΩΗ ΜΟΥ,ευχομαι μερα με τη μερα να εισαι πιο καλα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ολα καλα?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ,ο πονος και το κενο δεν φευγει!Ειπαμε,η ζωη συνεχιζεται,εχω μια οικογενεια απο πισω μου,ενα παιδι που περιμενει απο μενα!Αλλαααα.....αυτο το γ@@@@νο το ''αλλα''!Πως ειναι η μικρη?Διαβασα πιο καλα!Θα την εχεις και σπιτι αυριο!Τελεια!Οσο για το χερι,μην το αμελεις!Μην εξαπατασε πως επειδη περασε ο πονος,ολα ειναι καλα!Ο επομενος πονος θα ειναι χειροτερος,πιστεψε με!Ειμαι παθουσα,σε σημειο που εχει πεταχτει το κοκαλο στον καρπο μου!

Δε ξερω εαν ξεχναω καποια,που σιγουρα ξεχναω,μην με παρεξηγειτε,που σιγουρα δε θα το κανετε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα κουκλες μου!

Πως ειστε?Εμεις καλα!Ξημερωσαμε ευχαριστα,δοξα τον Παναγαθο!

Η μικρη εφαγε και πριν λιγο κοιμηθηκε!

Ο καιρος Θεσσαλονικη ειναι αρκετα μουντος,με υγρασια και ψυχρουλα!

Εχθες πηγαμε στα jumbo με τον αδερφο μου,πηρα λιγα πραγματακια για την μικρη,τα οποια θα αφησω στη μητερα μου!Υπαρχουν φορες που ξεχναω να παρω κατι,τουλαχιστον να υπαρχει εδω οταν ερχομαστε!

Ευχομαι ολες να ειστε καλα!

Περιμενω να ξυπνησετε/τελειωσετε τις δουλειες σας και να τα πουμε!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα! Τι κάνετε;; Πονάω λίγο σήμερα αλλά είναι απο το έντερο. Χθες βράδυ με τσακισε. Τέλος παντον.

Συμπεθερα το καταλαβαίνω αυτό που λέτε αλλά είχα μάθει να τα κάνω οοολα μόνη μου και ζοριζομαι τώρα. Έπειτα βαριέμαι κιόλας οπότε όταν κατι μπορώ γιατί να μην το κάνω μόνη μου;; Στο κάτω κάτω δεν.μπορώ να κάνω και πολλά.. Και όταν γεννήσω όλα πάνω στους άλλους θα πέσουν. Τι.θα προλαβαίνω εκτός από το παιδί και πλυντήρια;;

Ζωητσα χαίρομαι που μπαίνεις και γράφεις τα νέα σου. Στο κάτω κάτω το να κλεινεσαι στον εαυτό σου και να μην μιλάς χειρότερα κουράζει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλημερούδια, Έλλη! Ο μπόμπιρας επιμένει σταθερά μέσα, ε; Πού θα πάει, θα βγει, θέλει δε θέλει!!

Με τις δουλειές σε καταλαβαίνω απόλυτα, πάντως. Κι εγώ δεν μπορώ να κάθομαι συνέχεια, με πιάνει μανία, πρέπει κάτι να κάνω!! Προς το παρόν τακτοποιώ χαρτούρα, που μπορώ να το κάνω καθιστή, γιατί έφαγα κατσάδα χθες :rolleyes:

Όσο για τη μουγκαμάρα μου, με πιάνει κατά περιόδους - ουσιαστικά θέλω το χρόνο μου να "τα πω" λιγάκι με τον εαυτό μου που και που ;)

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...