Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Που εισαι εσυ μαρηηηηηηηηηη.....??????? ολα καλα......??????

Koalaki μου ολα καλα.....απλος Σαββατο λυπαμαι ειχαμε παει στους κουμπαρους μας ....να δουμε την βαφτιστηκα μας....

Και την Κυριακη λειπαμε ολη μερα ειχαμε παει για φαει σε κατι φιλους μας....

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου καλα ειναι;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια....................

με πονανε και τα δυο χερια απο τον ωμο μεχρι κατω.......................

Η μικρη τωρα πηγε για υπνο! κοιμηθηκε πολυ το μεσημερι και αυριο δεν εχει σχολειο λογω αδειας της δασκαλας.

Τα πατς για αλλεργιες νομιζω δεν ειναι αξιοπιστα σε ηλικες πολυ μικρες των παιδιων, αν και μαλλον εξαρταται και απο τα συμπτωματα που εμφανιζονται ανα περιπτωση... Και εμεις λογω ατοπικης δερματιτιδας και σπανια εκζεματων την προσεχω αλλα μονο αιματολογικως την ανοσοσφαιρινη της εχω κανει που εχει βγει πολυ υψηλη και αντιδραση στο αγελαδινο με αιμα παλι που βγηκε αρνητικη...Οι παιδιατροι μου ειχαν πει οτι τα αιματολογικα τεστ για τις αλλεργιες μπορει να δειξουν ψευδη αποτελεσματα και οτι τα πατς ειναι λιγο ταλαιπωρια για το παιδι και καλυτερα να γινει σε πιο μεγαλη ηλικια...

Koalaki μου ολα καλα.....απλος Σαββατο λυπαμαι ειχαμε παει στους κουμπαρους μας ....να δουμε την βαφτιστηκα μας....

Και την Κυριακη λειπαμε ολη μερα ειχαμε παει για φαει σε κατι φιλους μας....

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

Η Φουρτουνιτσα σου καλα ειναι;;;

Καλα ειμαστεεεεεε.......:D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας!

Αγορομαμυ καλα να περάσετε..

Ηλιοβασίλεμα τι κανείς; Η Αγγελική;

Κοαλακι τι έγινε τελικά με την τηλεόραση;

Ρίτσα που είσαι εξαφανισμένη; Ήρθε η ακατανομαστη η δεν πέρασαν 10 μέρες;

Ελλακι μου τι μου κανεις;;

Τι κανει ο Μπεμπης σου μαναρακι μου;;

Οχι δεν εχει ερθει η ακατανομαστη,δεν εχουν περασει η 10 μερες μαναρακι μου...την Πεμπτη θα ειμαι στις 10 μερες...θα δουμε...:rolleyes::rolleyes:.

Τι αλλα νεα μαναρακι μου;;

Πως εισαι;;....πονας;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα ποσες μερες εχει ακομη να παρεις τα χαπια; 4-5; οποτε θα περιμενεις περιοδο μετα απο 3 μερες περιπου μετα το τελος των χαπιων!

Εγω ξεκινησα τα αντισυλληπτικα.

Διαφημίσεις

Η μικρη τωρα πηγε για υπνο! κοιμηθηκε πολυ το μεσημερι και αυριο δεν εχει σχολειο λογω αδειας της δασκαλας.

Τα πατς για αλλεργιες νομιζω δεν ειναι αξιοπιστα σε ηλικες πολυ μικρες των παιδιων, αν και μαλλον εξαρταται και απο τα συμπτωματα που εμφανιζονται ανα περιπτωση... Και εμεις λογω ατοπικης δερματιτιδας και σπανια εκζεματων την προσεχω αλλα μονο αιματολογικως την ανοσοσφαιρινη της εχω κανει που εχει βγει πολυ υψηλη και αντιδραση στο αγελαδινο με αιμα παλι που βγηκε αρνητικη...Οι παιδιατροι μου ειχαν πει οτι τα αιματολογικα τεστ για τις αλλεργιες μπορει να δειξουν ψευδη αποτελεσματα και οτι τα πατς ειναι λιγο ταλαιπωρια για το παιδι και καλυτερα να γινει σε πιο μεγαλη ηλικια...

Σαφως γιατι αν σκεφτεις οτι οι αλλεργιες στα περισσοτερα μωρακια φευγουν απο μονες τους μετα το περας των 2ετων αυτο εχει σαν συνεπεια τα τεστ βγαινουν συνηθως ψευδη...εαν τα κανεις πιο νωρις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου γεια σου...ακομα σε πονανε τα χερια σου βρε μαναρακι μου....περαστικα σου....:(:(.

Δεν εχει παει σε γιατρο για τα χερια σου μαναρακι μου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα ποσες μερες εχει ακομη να παρεις τα χαπια; 4-5; οποτε θα περιμενεις περιοδο μετα απο 3 μερες περιπου μετα το τελος των χαπιων!

Εγω ξεκινησα τα αντισυλληπτικα.

Σε 3 μερες τα σταματαω Ηλιοβασιλεμα μου...αλλα ο γιατρο μου ειπε αμα δεν εχουν ερθει σε 10 μερες να τον παρω τηλεφωνο...δεν μου ειπε να περιμενω...

Για ποσο καιρο θα περνεις αντισυλληπτικα;;

Σου ηρθε η περιοδος η οχι ακομα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα, πάντως σε οσες κοπέλες ξέρω που έχουν πάρει χάπια για να προκαλέσουν την περίοδο, μετα τις 10 μερες λήψης, σε καμία δεν έρχεται αμεσως η περίοδος!

Σε μενα ερχεται μετα από 4 μερες!!!!!!

Συνήθως σε 3-5 μέρες μετα το τελος των χαπιών ερχεται η περιοδος...

Το κουτι με τα χαπια, δεν εχει μεσα χαρτακι; διαβασε το να δεις αν λεει κατι!

Ελλη!!!!!!!!!!!!! πού εισαι; θα πεσεις νωρις για υπνο μπας και κοιμηθεις;

Εγω δεν πηγα σε γιατρο για το χερι...γιατι με αφησε ο πονος για κανα 2 μερες...και ειπα οτι ενταξει παει...Αλλα με ξαναπιασε πονος στον ωμο και μετα ξεσπασε παλι στο υπολοιπο χερι....και σημερα εχω και το αλλο εξισου να με ενοχλει.. Σαραβαλο!!! και εχω και την μικρη μου που ερχεται αγκαλια και πεφτει το βαρος της πανω στα χερια μου....

ΘΑΛΕΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ που εισαι καλε.....?????? τι κανετε.....?????? ο παναγιωτακης σου....???????? αλλεργιααααα....????? και εμενα μου βγαζει κατα καιρουσ εκζεμα και το παρακολουθω.....!!!!

καλησπέρα!!!!!!μμμ.....πολλά κοριτσουδια !!!!!!!

Ναι κοαλακι μου...αύριο θα δούμε...καλά μαζί με την αλλεργία είχε κ εκζεμα κ εγώ το παρακολουθώ κ την ατοπικη δερματίτιδα .δλδ οι κοκκινιλες κάτω από τις κλειδώσεις.κατά τα αλλά καλά είμαστε!!!!εσείς????καλώς δεχτηκες τον άντρα σου!!!εμένα ο μικρός κοιμάται τώρα στις 8.30

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!!!!!μμμ.....πολλά κοριτσουδια !!!!!!!

Ναι κοαλακι μου...αύριο θα δούμε...καλά μαζί με την αλλεργία είχε κ εκζεμα κ εγώ το παρακολουθώ κ την ατοπικη δερματίτιδα .δλδ οι κοκκινιλες κάτω από τις κλειδώσεις.κατά τα αλλά καλά είμαστε!!!!εσείς????καλώς δεχτηκες τον άντρα σου!!!εμένα ο μικρός κοιμάται τώρα στις 8.30

Α οχι τοσο σοβαρο εκζεμα δεν εχουμε, μονο στα μαγουλα βγαζουμε κοκκινιλες που αργουν ομως να εξαφανιστουν...πριν λιγες μερες βγαλαμε για τριτη φορα και αργησε πολυυυυ να φυγει, μαλλον ευθυνεται το πορτοκαλι και το εκοψα μαχαιρι.....!!!!!!!! Της βαζω λαδακι για ενυδατωση και βρωμη επισης, κανει πολυ καλο για τετοιους ειδους δερματικες παθησεις.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θαλιτσα αυτο ελεγα οτι και εγω σκεφτομουν για πατς στην μικρη μου αλλα μου ειχε πει η γιατρος να μην μπω σε αυτη τη διαδικασια...

Μονο καλη ενυδατικη κρεμα απο φαρμακειο της βαζω για την ατοπικη δερματιτιδα (που στις κλειδωσεις εχει εξαρξη απο ανοιξη και μετα...)

και αιματολογικη εξεταση σε ανοσοσφαιρινη εχουμε κανει που ηταν μεγαλη ...

Τι λαδακι βαζεις Κοαλακι; το αγοραζεις ετοιμο ή το παρασκευαζεις; βρωμη;

Παντως πρόσφατα σε εκζεμα που μου εβγαλε γυρω απο στομα 2 φορες μετα απο φαγητο που εφαγε πρωτη φορα (καλαμαρακι τηγανητο! και δεν ξερω τι αλλο την δευτερη φορα...) η παιδιατρος μου ειχε πει να της βαλω τοπικα μια αλοιφη πηχτη που εκανε και για τα συγκαματα των μωρων.

Ρίτσα, πάντως σε οσες κοπέλες ξέρω που έχουν πάρει χάπια για να προκαλέσουν την περίοδο, μετα τις 10 μερες λήψης, σε καμία δεν έρχεται αμεσως η περίοδος!

Σε μενα ερχεται μετα από 4 μερες!!!!!!

Συνήθως σε 3-5 μέρες μετα το τελος των χαπιών ερχεται η περιοδος...

Το κουτι με τα χαπια, δεν εχει μεσα χαρτακι; διαβασε το να δεις αν λεει κατι!

Ελλη!!!!!!!!!!!!! πού εισαι; θα πεσεις νωρις για υπνο μπας και κοιμηθεις;

Εγω δεν πηγα σε γιατρο για το χερι...γιατι με αφησε ο πονος για κανα 2 μερες...και ειπα οτι ενταξει παει...Αλλα με ξαναπιασε πονος στον ωμο και μετα ξεσπασε παλι στο υπολοιπο χερι....και σημερα εχω και το αλλο εξισου να με ενοχλει.. Σαραβαλο!!! και εχω και την μικρη μου που ερχεται αγκαλια και πεφτει το βαρος της πανω στα χερια μου....

Αι!! βρε που εισαι σαραβαλο!!!

Εγω θα περιμενω μεχρι την Πεμπτη και την αλλη μερα θα παρω τον γιατρο μου να δουμε τι θα μου πει....

Ωχ!! μαναρακι μου τι εχεις παθει με τα χερια σου...εγω εχω αθρητιδα στο δεξι χερι και με εχει πιασει απο τα 22 χρονια...το δεξι χερι δεν το νιωθω,και δεν μπορω να σηκωσω βαρος...οτι πιανω το πιανω μετα 2 χερια.....

Σε καταλαβαινω.... τον πονο που νιωθεις...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοίτα όταν τα πρωτοκαναμε ήταν 3 μηνών και..κ όμως έδειξαν!!!!ήταν βέβαια 50-50 αλλά είμασταν τυχεροί.τουλάχιστον στο 2ο μπεμπε θα το παλεψω ακόμα περισσότερο αν μου ξανά τύχει κάτι τέτοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...