Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κορίτσια μου όμορφα καλησπέρα!!!!!!!τι μου κάνετε?????εγώ δεν έμπαινα γιατί δεν είχα κάρτα.κ δεν έβαζα γιατί περιμένω να συνδεθούμε με τηλ άρα θα εχω κ ίντερνετ .τεσπα ακόμα περιμένουμε κ γιαυτό έβαλα αλλά για λίγο.

Εμείς καλά είμαστε!!!αύριο παμε να κάνουμε τα πατσ για να δούμε αν ξεπερασε την αλλεργία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.

Χριστινακι που ρωτησες ο βηχας μου ενω με ειχε αφησει

2 βραδια χτες επανηλθε δριμυτερος και με αφησε αυπνη μαζι με τον αντρα μου 330 με 530.Με παρακαλαγε να φαω μελι αλλα ελα που ειχα εξετασεις αιματος σημερα και ειχα νηστεια. Οταν πηγε εντελει στον καναπε ησυχασα κι εγω. Μεσημερια δεν με παιρνει ο υπνος κι εχω παρατηρησει οτι νυσταζω αργοτερα τα βραδια.

Σημερα μου σιδερωσε η μαμα μου κι αλλα πραγματακια.Επλυνα και την τσαντα του καροτσιου κατεβασαμε το πορτ μπεμπε το βελουτε το οποιο εχει φερει σπιτι την κορη μου και την ανηψια μου.Μενει να μου φερει το ΣΚ ο αντρας μου το καροτσι και το αυγο του αυτοκινητου για να τα πλυνω και νομιζω ειμαι ενταξει.Βαλιτσα δεν εχω κανει αλλα εχω πλυνει τα νυχτικα και την ρομπα μου καθως αγορασα και τις παντοφλες μου.

Μαυ μου πατε καλα διαβασα και χαιρομαι πολυ.

Χριστινα εμεις οι τρεις με την Μαυ ειμασταν μαζι αλλλα εγω θα παω στις 14 λογω καισαρικης εκτος αν σκασει νωριτερα.Παντως ειμαι απο τις τελευταιες της σειρας μας.

Αυριο παω γιατρο και θα κανω ντομπλερ να δουμε τι και πως.Μποτσακι κι εσυ Τεταρτη ε;

Ελλη με γεια τα ρουχαλακια.Η πεθερα σου δεν προσφερθηκε να στα σιδερωσει;Σου μαγειρευει τωρα;

Θα σας κρατησω ενημερες.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπερα κοριτσια και καλη εβδομαδα.

Χριστινακι που ρωτησες ο βηχας μου ενω με ειχε αφησει

2 βραδια χτες επανηλθε δριμυτερος και με αφησε αυπνη μαζι με τον αντρα μου 330 με 530.Με παρακαλαγε να φαω μελι αλλα ελα που ειχα εξετασεις αιματος σημερα και ειχα νηστεια. Οταν πηγε εντελει στον καναπε ησυχασα κι εγω. Μεσημερια δεν με παιρνει ο υπνος κι εχω παρατηρησει οτι νυσταζω αργοτερα τα βραδια.

Σημερα μου σιδερωσε η μαμα μου κι αλλα πραγματακια.Επλυνα και την τσαντα του καροτσιου κατεβασαμε το πορτ μπεμπε το βελουτε το οποιο εχει φερει σπιτι την κορη μου και την ανηψια μου.Μενει να μου φερει το ΣΚ ο αντρας μου το καροτσι και το αυγο του αυτοκινητου για να τα πλυνω και νομιζω ειμαι ενταξει.Βαλιτσα δεν εχω κανει αλλα εχω πλυνει τα νυχτικα και την ρομπα μου καθως αγορασα και τις παντοφλες μου.

Μαυ μου πατε καλα διαβασα και χαιρομαι πολυ.

Χριστινα εμεις οι τρεις με την Μαυ ειμασταν μαζι αλλλα εγω θα παω στις 14 λογω καισαρικης εκτος αν σκασει νωριτερα.Παντως ειμαι απο τις τελευταιες της σειρας μας.

Αυριο παω γιατρο και θα κανω ντομπλερ να δουμε τι και πως.Μποτσακι κι εσυ Τεταρτη ε;

Ελλη με γεια τα ρουχαλακια.Η πεθερα σου δεν προσφερθηκε να στα σιδερωσει;Σου μαγειρευει τωρα;

Θα σας κρατησω ενημερες.

Αγάπη μου δεν θέλω να της ζητάω πολλά πράγματα. Αυτα τα λιγα που μπορώ τα κανω μόνη μου. Έτσι κι αλλιώς όταν γεννήσω θα χρειάζομαι περισσότερη βοηθεια από ότι τωρα.. Και αυτηνης της έχει μείνει ολόκληρο το σπιτι να το κοιτάει μόνη της. Στο φαγητο μου αρκεί να φτιάχνει κάτι που να τρώει και ο άντρας μου. Εγώ όλο και κάτι θα βρω. Και.με ψωμί και τυρι τη βγαζω που λεει ο λόγος.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

μπραβο κοριτσακι!!!!!!!!!!τι καλο προσθεσες δηλαδη?

Δεν θέλω να πω λογω που υπάρχουν ακομα εγκυουλες. Το θεμα είναι πως ειναι.απο αυτά που δεν.έτρωγα τοσους μηνες λόγω των εμετων! Άρα καλο!:D

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!Η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να διαβασω τα νεα σας τωρα,θα προσπαθησω το βραδυ!

Ευχομαι σε ολες να ειστε καλα!

Εμεις..χμμ...το κλιμα βαρυ,οπως καταλαβαινετε.Ηρθε και ο αδερφος μου απο την Γερμανια,το ξεσπασμα του ηταν πολυ εντονο.Δεν μπορουσαμε να τον συνεφερουμε.Λιγο ακομη και θα τον πηγαιναμε στο νοσοκομειο.

Χαλια.Και σημερα εμαθα το τραγικο,μας κανουν κι αλλη μειωση στη δουλεια,συνολικα 45% μειον,και παλι υπαρχει περιπτωση η κλινικη να κλεισει.Εχω σκασει. Περαν απο τα νεα αυτα,τα δυσαρεστα,η μικρη ειναι καλα.Επαιξε με τα ξαδερφια μου,την χαρηκαν παρα πολυ.Ειναι καλα στην υγεια της και αυτη και εγω.

Ευχομαι να τα πουμε και το βραδυ.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ...

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μαράκι βορινό είχες δυσκολες μερες, ετσι; ειχαμε το μνημοσυνο...βρεθηκατε και με τον ξενητεμενο αδερφό σου....Ηρθε και επιπλέον μείωσω μισθού.....Σε καταλαβαίνω! Και τί να σου πώ; υπομονη......αλλα σκεψου την Δημητρούλα σας και θα με καταλάβεις που λεω, οτι οι δυσκολιες της ζωης μας δαμαζονται........γιατι μας γεμιζει δυναμη η αγαπη του παιδιου μας και μας πεισμώνει!

Γιόλα ακόμη ο παλιοβήχας σε ταλαιπωρεί! Αυριο εχεις και εσυ ντοπλερ; Καλα αποτελέσματα!!!!!

Ιωαννα η μουρμουρα μας καλα; την καρμποναρα φουρνου πώς την φτιαχνεις;;;

Κορίτσια σημερα που ζυγιστηκα με εδειξε μειον δυο κιλα!!!!!! Και αρα ολο αυτο το τελευταιο μηνα που δεν κανω διαιτα, ανεβηκα μονο 1,5 κιλο καθαρα και τα αλλα 2+ ηταν κατακρατησεις λογω ασταθειας περιοδου...ουφ! Απο σημερα ξεκινησα σταδιακα την προσεχτικη διατροφη...

κοριτσια καλησπερα!! ολες καλα?? δεν εχω προλαβει να διαβασω νεα!! και σε λιγο περιμενουμε κατι φιλους για φαγητο οποτε ισως δε ξαναμπω.. φιλακια πολλα και αν δε τα πουμε μετα θα τα πουμε αυριο μετα το μεσημερι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γλυκες μου φιλεναδουλες ηρθα......

Τι κανετε....????

Εμεις καλα, μολις κοιμηθηκε η φμ και εγω καθομαι με τον ανδρουλη μου...

Η μαμα μου σημερα εκανε τσουρεκακια, θα βαλω μερεντα τωρα και θα φαω...

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα να περασετε στο δειπνο με τους φιλους σας...:D:D

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αχ τετοιου ειδους συναθροισεις ειναι δυσαρεστες αλλα ορισμενες φορες επιβαλονται...:(:(, ελπιζω εκτως των αλλων να ειστε καλα.....!!!!!!!

Αχ κοριτσια εκανα σημερα τις δουλειες του σπιτιου και ξεπατωθηκα, ειδικα τα χερια μου με τους διαδρομους που τιναξα...ευτυχως ομως τα εκανα ολα και ησυχασα (και με το ζεστο μπανακι ησυχασα ακομα περισσσοτερο), οποτε θα χαρουμε την αδεια του ανδρουλη μου χωρις μα σκεφτομαι το εβδομαδιαιο καθαρισμα. Μου εμειναν μονο τα φαγια του ΜΠΟΤΣΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, μαρηηηηηηηηηηηηηηη ακουυυυυυυυυυυς......????????????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια μου όμορφα καλησπέρα!!!!!!!τι μου κάνετε?????εγώ δεν έμπαινα γιατί δεν είχα κάρτα.κ δεν έβαζα γιατί περιμένω να συνδεθούμε με τηλ άρα θα εχω κ ίντερνετ .τεσπα ακόμα περιμένουμε κ γιαυτό έβαλα αλλά για λίγο.

Εμείς καλά είμαστε!!!αύριο παμε να κάνουμε τα πατσ για να δούμε αν ξεπερασε την αλλεργία.

ΘΑΛΕΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ που εισαι καλε.....?????? τι κανετε.....?????? ο παναγιωτακης σου....???????? αλλεργιααααα....????? και εμενα μου βγαζει κατα καιρουσ εκζεμα και το παρακολουθω.....!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Γεια σας!

Αγορομαμυ καλα να περάσετε..

Ηλιοβασίλεμα τι κανείς; Η Αγγελική;

Κοαλακι τι έγινε τελικά με την τηλεόραση;

Ρίτσα που είσαι εξαφανισμένη; Ήρθε η ακατανομαστη η δεν πέρασαν 10 μέρες;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαγωνισμός για παιδικά παιχνίδια. Εγώ δεν.μπορω να λάβω μέρος γιατι δεν.μου ανοίγει τον καταλογο με τα παιχνίδια και δεν ξέρω τι να διαλέξω..

http://www.eimaimama.gr/2013/11/diagonismos-baby-clementoni-2.html

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας!

Αγορομαμυ καλα να περάσετε..

Ηλιοβασίλεμα τι κανείς; Η Αγγελική;

Κοαλακι τι έγινε τελικά με την τηλεόραση;

Ρίτσα που είσαι εξαφανισμένη; Ήρθε η ακατανομαστη η δεν πέρασαν 10 μέρες;

Δεν ξερω ακομη...θα δειξει...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...