Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katker είπε:

Ναι καλά έκανες μήπως και είναι καλά τα αποτελέσματα μην χάνετε χρόνο. Εγώ τώρα βρίσκομαι στις 8εβδ και 4 μέρες και αύριο έχουμε επίσκεψη στον γιατρό για να δούμε πως πάμε. 🤞🏻

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Και εμενα άργησαν να βγουν αυτή τη φορά αλλά ξεκίνησα έπειτα και από επικοινωνία με τον γιατρό τα χάπια και τώρα έχω την θερικη μου χοριακη! ❤️🙏

Προλαβα τον κύκλο και ήταν και η τυχερή μου φορά!

βεβαια είχα κάνει και αγωγή για αρκετό καιρό και το μικρό βίωμα βγήκε 99,39%. 
      Να έχεις καλά αποτελέσματα εύχομαι!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

κοριτσακια μου βγαινω για νανακια!! Ελλη μου ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα! Φιλια σε ολες σας και στα μπουμπουκια σας! Ενα φιλακι παραπανω στη φουρτουνιτσα μας τη νυφουλα μας!!!!!!! Καληνυχτα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το στομάχι μου δεν περνάει ποτε. Προβλήματα με την πεθερά μου. Με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι δεν με θέλει. Αυτό έγραφα στο άλλο το θέμα. Θα σας τα αντιγράψω γιατί είναι πολλά και δεν εχω αντοχές άλλες. Πραγματικά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

κοριτσακια μου βγαινω για νανακια!! Ελλη μου ελπιζω αυριο να εισαι καλυτερα! Φιλια σε ολες σας και στα μπουμπουκια σας! Ενα φιλακι παραπανω στη φουρτουνιτσα μας τη νυφουλα μας!!!!!!! Καληνυχτα!!

Καληνυχτα συμπεθερακι, καλη ξεκουραση, φιλια στο δημητρακη σου....!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Το στομάχι μου δεν περνάει ποτε. Προβλήματα με την πεθερά μου. Με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι δεν με θέλει. Αυτό έγραφα στο άλλο το θέμα. Θα σας τα αντιγράψω γιατί είναι πολλά και δεν εχω αντοχές άλλες. Πραγματικά.

Τι προβλημα και αυτο με τις πεθερες.....?????? δλδ θα τους φαμε τους γιους τους.....???????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Τα νεύρα μου ρε κοριτσια. Τόσο καιρό λέγαμε ότι μέχρι τις 20 Ιουλίου θα πάμε να φτιάξουμε τα χαρτιά να παντρευτούμε και σήμερα γυρνάει η πεθερά μου και μου λέει μην βιάζεστε. Δεν γέννας και αύριο. Δεν θέλει να παντρευτούμε. Και τόσο καιρό γι'αυτό δεν παντρευομαστε. Εγώ κάνω ότι μπορώ για να είμαι καλή. Και μιλάμε και πλάκα κάνουμε αλλά δεν χάνει ευκαιρία να μου δείχνει ότι δεν με θέλει. Και εντάξει πριν αλλά και τώρα που είμαι έγκυος τα ίδια πάλι. Όλοι έχουν πέσει πάνω μου να με φάνε. Θελαμε να παντρευτούμε πιο νωρίς αλλά είπε ο πεθερός μου να περιμένουμε λίγο και το σεβαστικαμε. Εμένα ποιος με σέβεται στην κατάσταση μου; Εχω το άγχος που δεν έχουμε λεφτά. Ούτε γύρισε να μας πει κανένας από αυτούς να μας βοηθήσει. Ίσα ίσα μου υπενθυμίζει συνεχεια ότι πρέπει να μαζεύουμε λεφτά γιατί είναι δύσκολα. Την κουνιαδα μου όμως συνεχεια της λέει να μην αγχώνεται και ότι θα τη βοηθήσει. Της ψώνισε λίγα πράγματα όταν πήγαν για το γάμο. Της έστειλε τώρα λεφτά. Θα της ψωνίσει πάλι. Όταν θα γεννήσει θα κάτσει εκεί μέχρι να σαραντησει. Εγώ θα είμαι στα μέσα του 6ου και μέχρι να έρθει θα κοντεύω τον όγδοο. Ποιος με σκέφτεται εμένα; Θα εχω το σπίτι, φαγητό, πλυντήρια, πιατα. Συν το στομάχι μου που είναι χάλια. Συν ότι θα πρέπει να ετοιμάζω τα πράγματα μου. Συν τα ψώνια. Όλα εγώ. Νιώθω οτι θα σκάσω. Και ο καημένος ο αντρουλης μου δεν μιλάει γιατί τους έχουμε ανάγκη. Αλλιώς θα είχαμε φύγει και δεν θα μας ένοιαζε. Με τον πατέρα του δουλεύει που και που. Τι θα κάνουμε αν φύγουμε; Οι δικοί μου είναι ακόμα χειρότερα. Μόνο η μάνα μου δουλεύει. Ο πατέρας μου στο σπίτι να φτιάχνει κανένα φαΐ. Και ο αδερφός μου που φέτος έδωσε πανελλήνιες. Άσε τι τις χρωστάνε της μάνας μου στη δουλειά. Είμαι τόσο άσχημα που αν με πιάσεις από τη μύτη σκάω. Μου'ρχεται να πάρω τα βουνά.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Τι προβλημα και αυτο με τις πεθερες.....?????? δλδ θα τους φαμε τους γιους τους.....???????

Δεν ξέρω. Αλλά οπως εχω ξαναπεί είναι πολύ άσχημο όταν αλλιώς τα περιμένεις και αλλιώς σου έρχονται.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Καλή ξεκούραση!..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ελλη μου δυσκολα αυτα που περιγραφεις.

Δεν θα σου γραψω πολλα, απλα μην δινεις σημασια καμια εφοσον εχεις στο πλαι σου τον ανδρα σου και σκεψου μονο αυτον και το παιδακι που θα γεννησεις.

Γιατι δεν θελει να παντρευτειτε....????? φοβαται οτι "καπαρωσες"τον γιο της......??????? αν ισχυει κατι τετοιο καλα κανει και φοβαται γιατι πλεον εσυ και το μωρακι σου ανηκεται στον ανδρα σου, οι υπολοιποι περισευουν...

Δεν μπορω να καταλαβω κατι που ειναι να γινει.....γιατι το τρεναρουν επιβαλωντας την αποψη τους σε ενα τοσο προσωπικο ζητημα που αφορα εσας τους 2 μονο.

Σε καταλαβαινω που εισαι ετοιμη να σκασεις αλλα τα βουνα δεν θα τα παρεις ουτε μεταφορικα ουτε κυριολεκτικα, αντιθετα θα κατσεις να κανεις και αλλο υπομονη για να τους δειξεις οτι ΕΣΥ εισαι εκει και εκει θα μεινεις ΑΛΛΑ γιατι σε επελεξε ο ανδρας σου και οχι τα πεθερικα σου, συνεπως δεν τους πεφτει λογος κανενας, η γνωμη τους σεβαστη αλλα μεχρι εκει, μονο για να ακουγεται....!!!!!!

Οσο για τα οικονομικα, πολλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα, υπομονη και ολα θα τακτοποιηθουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Τσαααααααααααααααααααα!!! Γεια σας κοριτσια!!!

Γυρίσαμε από το διημεράκι μας πριν κανα διωρο, κατι να ετοιμάσω την κόρη μου, κάτι να ξεπακεταρω, μπήκα και εγώ να σας βρω και διαβάζω ΜΙΣΗ ΩΡΑ τα μηνύματά σας από Σάββατο μεσημέρι... Τί να πω;;; Λίγα νέα είπατε, χι χι!:D:D:D

Εμείς περάσαμε ήσυχα, πήγαμε στο πατρικό του πατέρα μου, είχαν έρθει και οι γονείς μου. Δεν μας έκανε καλό καιρό για θάλασσα, αλλά περάσαμε διαφορετικά. Μόνο σήμερα κάναμε μπανάκι!

Πέρασα στον γυρισμό και από Πάτρα και πήγα σε αιματολόγο... Λόγω σιδηροπενίας μου αύξησε τον σίδηρο που ήδη παίρνω από Απρίλιο και θα συνεχίσω τουλάχιστον 4 μήνες και μου είπε σωστή διατροφή!!!!!!!!! Όλοι οι γιατροί μου λένε σωστή διατροφή και άντε να βρω την διάθεση να μπω σε πρόγραμμα...

Χαιρετώ και τα καινούρια κορίτσια της παρέας και σας εύχομαι τα καλυτερότερα!!!!;)

Είναι τυχαίο που μόλις πάω να σας γράψω, μιλάτε για πεθερές;;;;;;;;;;;););) Εκεί που θέλω να είμαι ανωτερη, μου την χαλάτε!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Σας αφήνω. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ για να ηρεμήσω. Το παιδάκι μου δεν φταίει σε τίποτα να το στενοχωρω και αυτό με το να αγχώνομαι και να κλαίω συνεχεια. Καλό σας βράδυ.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Σας αφήνω. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ για να ηρεμήσω. Το παιδάκι μου δεν φταίει σε τίποτα να το στενοχωρω και αυτό με το να αγχώνομαι και να κλαίω συνεχεια. Καλό σας βράδυ.

Καληνυχτα ελλη μου και μην αγχωνεσαι για τουσ αλλους.....!!!!!!!

Βαλτους στην ακρη, τουλαχιστον για αυτη την περιοδο που ανηκει μονο σε εσενα, στον ανδρα σου και στο μωρακι σας....!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλως το ηλιοβασιλεμα......περασατε ωραια....?????

Και εμεις εδω κρυο εχουμε αυτες τις μερες......,!!!!!!!

Ολες πεθεροπληκτες......???????????

Τι κανει η αγγελικουλα......???????

Η Αγγελικούλα τώρα ροχαλίζει !!!!!!!!!! στο κρεβάτι της και επιτέλους στο δωμάτιό της!!! Είχαμε λίγο κλαάψα στην εκδρομή του τύπου: θέλω να πάμε Μεσολόγγι, στο σπίτι μας κλαψ κλαψ!

Με ταλαιπωρεί και λίγο ο λαιμός και δεν ευχαριστηθηκα φαγητο και παγωμένα ροφήματα αλλά δεν πειράζει.

Εγώ πεθερόπληκτη και κουναδιοπληκτη, δεν έχω παράπονο!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...