Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ

mamina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μαμά μου εχθές με πήγε για πρώτη φορά σε παιδότοπο. Η μαμά πέρασε πολύ ωραία γιατί ήταν δύο άλλες πολύ καλές μαμάδες, η κυρία mamina και η κυρία maeleni, μαζί με τα παιδάκια τους εκεί, και η μαμά χάρηκε πολύ που τις γνώρισε. Εγώ βέβαια, δεν πέρασα και τόσο καλά, γιατί η μαμά με είχε στο καροτσάκι επειδή λέει ότι είμαι μικρή ακόμη, και εγώ βαρέθηκα γιατί δεν με αφήναν να πειράξω όλα αυτά τα πραγματάκια που ήταν πάνω στο τραπέζι και στο τέλος, νύσταξα και γκρίνιαζα και έτσι η μαμά άφησε νωρίς τις καινούργιες της φίλες και γυρίσαμε σπίτι για μπανάκι, γαλατάκι και ύπνο! Την επόμενη φορά, θα κάτσουμε πιο πολύ γιατί θα είμαι λίίίίίίίίίίίίίίγο πιο μεγάλη!

tt66427.aspx

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα κι από μας.

Οπως προανέφεραν και οι δυο κοπελιές πιο πάνω, πήγαμε χτες στον παιδότοπο και περάσαμε πολύ όμορφα.

Η δε Σοφούλα.....δεν περιγράφεται. Είναι μια κουκλίτσα με "στυλάτο" μαλλάκι που λέει και η mamina.

Δεν πειράζει Σοφούλα που έφυγες νωρίς. Θα το επαναλάβουμε ξανά όταν θα μπορέσεις κι εσύ να συμμετέχεις στο παιχνίδι. Κατερίνα δεν θα αργήσει και πολύ η μικρή να ξεπεταχτεί!!!!

Η δε Λίλα, φορούσε πολύ ωραία μπιζού και ήταν μια μικρή δεσποινιδούλα.

Ο δικός μου, ο άντρας της παρέας, πρόσεχε τα κορίτσια σαν τα μάτια του χαχαχα.

Νομίζω πως καλοβλέπει τη Σοφούλα, αλλά Κατερίνα μην το πεις στον μπαμπά σας :)

Φιλάκια κορίτσια. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Aχ βρε κορίτσια πολύ λυπήθηκα:cry::cry: που δεν μπορούσα να έρθω αλλά μου ήρθαν έκτακτοι επισκέπτες στο σπίτι. Βλέπετε τώρα μετακόμισα στο νέο μου σπίτι και έρχετε συνέχεια κόσμος. Πολύ στεναχωρέθηκα, ήθελα πολύ να σας γνωρίσω, βέβαια χαίρομαι που περάσατε καλά. όλα εντάξει με το τραπέζι? Το μαγαζί εντάξει? Ίσως στην επόμενη συνάντηση που θα κανονίσουμε. Τελικά 3 μαμάδες πήγατε?

Τρεις μαμάδες με τα παιδάκια μας, γνωριστήκαμε, τα είπαμε, ήπιαμε το καφεδάκι μας και ελπίζουμε σε μελλοντική μας συνάντηση :)

Περάσαμε πολύ όμορφα κι εμείς και τα μικρά μας.

Καλορίζικο το σπίτι σου olina κι ελπίζουμε να μας δοθεί ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.

an1cCvJoSf-1110MzA1OTAzZHwwMDAwNTU0ZGF8TXkgbGl0dGxlIHByaW5jZSBpcw.gif 932708c9ku0fnaz0.gif

Hello manoyles,

Καλοριζικο το νέο σπίτι Ολινα,

ελπίζω και γω να βρεθουμε την άλλη φορά περισσοτερες μαμαδες. Ειναι πάρα πολλές απο ανατολικά αλλά δεν έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρεθούμε έως τώρα. Ϊσως δεν βλέπουν και το θέμα μας. Τελος παντον θα δείξει.

Αμαν αυτή η βροχή μου έχει σπάσει τα νεύρα, ποτε θα έρθει η ανοιξη ????

jwWYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες

Ευχαριστώ πόλύ mamina. Τί έγινε κορίτσια καιρό έχετε να μιλήσετε μήπως περιμένατε εμένα να κανονίσω συνάντηση πάλι!!!!!!!! και εγώ χάθηκα μέσα στις κούτες μου αλλά είπα σήμερα πριν ξεκινήσω δουλειές να μπω να δω τι κάνετε. Για το θέμα της Μαστροκώστα τι έχετε να πείτε? Φιλιά

Ηελλο σε όλες,

Μπαίνω διαβάζω αλλά δεν γράφω κάτι στο φόρουμ.

Εγώ είμαι τόσο down και δεν νομίζω ότι θα είμαι καλή παρέα αν οργανώσουμε συνάντηση. Να λίγο τα έχω πεί στην Ελενη , επειδή δεν βρίσκω δουλειά περίπου 8 μήνες τώρα μέρα με την μέρα γίνομαι χειρότερα. Νομίζω ότι περνάω κάποιο είδος κατάθληψης, γμτ δεν ξέρω και απο αυτά μήπως πρέπει να επισκεφτώ ειδικό ??? Δεν έχω διάθεση για τίποτα, μαγείρευω γιατί πρέπει, παίζω με την μικρή και είμαι μουτρομενη, αφήστε τον σύζηγο, ευτυχώς έχω πέσει σε καλό άνθρωπο ειδάλος ,,,

Κατά τα άλλα ελπίζω όλες να είστε καλά και τα μωρά σας ακόμα καλύτερα.

Για το καρκίνο τι νά πώ ? Δεν είναι πλέον κάτι το τρομερό, το ακούω δεξιά-αριστερά-πάνω -κάτω , θεός φυλάξη............ και προληψη παν'απ'όλα.

φιλιά σε όλες

jwWYp2.png

Mamina μου φαντάζομαι πως είναι πολύ δύσκολο αυτό που νιώθεις. Ένα θα σου πω με το να είσαι με μούτρα, πεσμένη διάθεση, στα πρόθυρα της καταθλιψης δεν βοηθάς ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!! και ιδίως εσένα. Όταν κουβαλάμε την αρνητική ενέργεια και διάθεση μέσα μας δύσκολα λειτουργούμε σωστά. Μην απελπίζεσαι να χαμογελάς :-D:-Dνα σκέφτεσαι τα ωραία που έχεις, το παιδί έναν καλό συζυγο (πολύ σημαντικό). Ο λόγος που σε έχει ρίξει είναι για οικονομικούς λόγους ή επειδή θέλεις να ξεφύγεις απο το σπίτι? Απαντησέ μου προσωπικά εάν δεν θέλεις να το γράψεις. Πές μας τι ψάχνεις μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Φιλάκια πολλά και να ξέρεις εμείς φέρνουμε τα αποτελέσματα στην πορεία μας γι'αυτο........ χαμογέλα λίγη τρέλλα θέλει η ζωή!!!!! Μην νομίζεις ότι είμαι τρείς λαλούν και δυό χορεύουν αλλά πέρασα πολλά για να καταλήξω να σκέφτομαι έτσι.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...