Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, vaso88 είπε:

@linaa σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση! Δεν εχουμε προλαβει να ακουσουμε καρδουλα...Έχω πάει στο τμήμα καθ'εξιν αποβολων στο αρεταιειο, δεν βρήκαν κάτι που δεν είχα ελέγξει ήδη. Καρυοτυπο έχουμε κάνει είναι οκ. Καμπύλες σακχάρου και ινσουλινης έχουν γίνει και έχουν δείξει αντιαταση στην ινσουλινη, αλλά δεν υπαρ,ει θέμα διαβήτη, μάλιστα θα τις επαναλάβω την επόμενη εβδομάδα ... ειλικρινά δε ξέρω τι άλλο να κάνω! Έχω δύο ινομυωματα μικρά ενδοτοιχωματικα, τα οποία όλοι οι γιατροί μου λένε να μην τα πειράξω καθώς δεν προβάλλουν καθόλου στην κοιλότητα της μητρας.. το μόνο που δεν έχω κάνει είναι λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση, αλλά δεν έχω συμπτωματα που να δικαιολογούν αυτή τη νόσο και οι γιατροί το αποκλείουν... 

Μπορείς να πας Κ στο Έλενα στο τμήμα καθεξιν αποβολών για δεύτερη γνώμη είναι πολύ καλό. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη σου δίνουν κάτι στις εμβρυομεταφορες ? Στο λέω γιατί κάποια στιγμή είχα ακούσει μία κοπέλα να μιλάει για καθεξιν αποβολές Κ τελικά το λάθος ήταν η ρύθμιση του ζαχάρου.  Δεν είχε διαβήτη είχε προδιαβητη Κ τις δίναν Κ glucofa πριν τις εμβρυομεταφορες τελικά η ρύθμιση ήταν τελείως λάθος Κ απέβαλε νομίζω είχε 5 αποβολές ... Τελικα έκανε συλλογή εμβρύων έκανε Κ θεραπεία για το μικροβιωμα Κ πήγε σε έναν ενδοκρινολόγο που είναι κορυφή Κ τα κατάφερε.  Τελικά έλεγε ότι οι γιατροί το αποδωσαν σε λάθος ρύθμιση του προδιαβητη.. δηλαδή ενώ φαινόταν ρυθμισμένος δεν ήταν 

Σεμινάριο ειδικής αγωγής στα Γιαννιτσά

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει στα Γιαννιτσά ετήσια επιμορφωτικά σεμινάρια για πτυχιούχους ΠΕ ΚΑΙ ΤΕ με θέμα:

Ειδική Αγωγή

Φεβρουάριος 2010 – Φεβρουάριος 2011

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναστασία Αλευριάδου, Αν. Καθηγήτρια

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ/ΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σε πτυχιούχους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), Τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) και ΙΕΚ

Παρέχεται Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης άνω των 450 ωρών, το οποίο υπογράφεται από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, τις Επιστημονικά Υπευθύνους του Προγράμματος, και φέρει τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι καταρτιζόμενοι υποβάλλονται σε αξιολόγηση για την απόκτηση του πιστοποιητικού μία μόνο φορά.

Ο φάκελος αίτησης για την παρακολούθηση του προγράμματος πρέπει να περιέχει:

1. Αίτηση εγγραφής (σε έντυπο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας)

2. Απλή φωτοτυπία Πτυχίου Α.Ε.Ι., ΤΕΙ

3. Μία πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία

4. Απλή φωτοτυπία ταυτότητας

5. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν παρακολουθούν ταυτόχρονα άλλο πρόγραμμα στην ίδια θεματική ενότητα (ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

6. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναγράφεται ότι δεν κατέχουν μόνιμη θέση στο δημόσιο τομέα (ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

7. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται το γνήσιο των αντιγράφων που κατατίθενται (ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΩΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ (ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΟΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΚΕΔΔΥ), ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κ.Α.). ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ 5 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ.

Πληροφορίες: Χριστίνα Τζιαμτζή, Γραμματεία, 23850 55115, ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΑΜΒΑΚΙΔΟΥ, Επ. Καθηγήτρια 23850 55103, ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ

Οι εγγραφές γίνονται κάθε Σάββατο μέχρι τέλος Μαρτίου

11.00-14.00 στα Γιαννιτσά στο ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Κ. ΑΣΜΑΝΙΔΗ 2, απέναντι από την αίθουσα Πληροφορικής- πληροφορίες: ΠΑΡΙΣ ΤΣΕΝΕΚΛΙΔΗΣ

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται Σάββατο (10.30 -18.00)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...