Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαρίνα και ο υπέρηχος καθαρός και η κυστεουρηθρογραφία και όμως απαραίτητο και το DMSA νεφρών και η χημιοπροφύλαξη....:(

Κορίτσια θα σας στείλω πμ γιατι το ''αφεντικό'' μου είπε δε κάνει η διαφήμιση των blog.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίνα και ο υπέρηχος καθαρός και η κυστεουρηθρογραφία και όμως απαραίτητο και το DMSA νεφρών και η χημιοπροφύλαξη....:(

Κορίτσια θα σας στείλω πμ γιατι το ''αφεντικό'' μου είπε δε κάνει η διαφήμιση των blog.

και εγω θελω ...ευη..να δω!!!!!

το μικρουλη σου εσενα ειναι καλα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα .........κρυο πολυ ε;;;

ευη τελειο ....εισαι χρυσοχερα και θα θελα λεπτομερειες ....για το πως;;παιζει να πεις τπτ η'ειναι μυστικα του επαγγελματος;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέραααααα!

Βίκυ Τι θες να μάθεις; αφού και εσύ φτιάχνεις ωραία πραγματα από μονη σου. Οτι θες ρωτα. Μπορείς να γίνεις μέλος στο blog και να ρωτάς σε όποια ανάρτηση θες ότι θες. Ή και από το τηλεφωνο αν θες.

Ζωή στείλε μου πμ το σαιτ σου γιατί δε το βρίσκω κάτι πατάω λάθος μάλλον.

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέραααααα!

Βίκυ Τι θες να μάθεις; αφού και εσύ φτιάχνεις ωραία πραγματα από μονη σου. Οτι θες ρωτα. Μπορείς να γίνεις μέλος στο blog και να ρωτάς σε όποια ανάρτηση θες ότι θες. Ή και από το τηλεφωνο αν θες.

Ζωή στείλε μου πμ το σαιτ σου γιατί δε το βρίσκω κάτι πατάω λάθος μάλλον.

ναι;;;;θελωωωωω..................πως μπορω να γινω μελος;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εύη στείλε κ σε μένα το σάιτ-μπλογκ....

Θα δω τι θα μας πει ο παιδίατρος για το μικρό...τι είναι η χημειοπροφύλαξη?

Ρε παιδιά έλεος...το απόγευμα η μικρή ξύπνησε με 39,2 πυρετό χωρίς

μύξες ή βήχα...υποψιάζομαι πάλι ουρολοίμωξη...άντε πάλι πιάσε ούρα....

κ ο Οδυσσεας πάλι μύξες-βήχα....:eek:

Δε σηκώνουμε κεφάλι:eek:

Ζωή όλα καλά εσύ??

@Katerinaki7575: Περαστικά σας...αν και βαρέθηκα να παίρνω και να δίνω αυτή την ευχή φέτος...πότε θα τελειώσουν αυτές οι ιώσεις...Ο Μάξιμος πάλι στο σπίτι αυτή τη φορά με καταρροή-βήχα και πόνους στο αυτί!τέλεια δηλαδή! αν και σήμερα ήταν λίγο καλύτερα.Εγώ ευτυχώς καλά αν και απορώ πώς δεν με έπιασε και μένα τίποτα μιας και αρκετά βράδια έχω κοιμηθεί αγκαλιά με τον ασθενή!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημερα και απο μενα......

ευη μολις φτιαξω λογαριασμο θα μπωστο μπλογκ ....σ'ευχαριστω....

κατερινακι ....δυσκολα τα πραγματα φετος ε;;;θα φτιαξουν ομως ....περαστικα και παλι....ζωη και εσυ μια απο α ιδια ε;;;περστικα και στο μαξιμ ...και ευτυχως που δεν κολλα και εσυ .....

εμεις μειωσαμε τις εισπνοες για οταν μας πανει κριση.......απο βηχα.....καναμε και την ακτινογραφια που ζητησε ο γιατρος γι ΤΑ

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα και απο μενα......

ευη μολις φτιαξω λογαριασμο θα μπωστο μπλογκ ....σ'ευχαριστω....

κατερινακι ....δυσκολα τα πραγματα φετος ε;;;θα φτιαξουν ομως ....περαστικα και παλι....ζωη και εσυ μια απο α ιδια ε;;;περστικα και στο μαξιμ ...και ευτυχως που δεν κολλα και εσυ .....

εμεις μειωσαμε τις εισπνοες για οταν μας πανει κριση.......απο βηχα.....καναμε και την ακτινογραφια που ζητησε ο γιατρος γι ΤΑ

πατησα κατα λαθος το κουμπι...σορρυ.............και συνεχιζω.....

κρεατακια.....εχουμε ...και ξεκιναμε φαρμακευτικη θεραπεια για 4 εβδομαδες ....κα αν δε γινει τπτ...παλι καραμανδανειο μας βλεπω.....τι τυχη μου .....

φιλακια πατρινες ....να 'στε καλα.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!Καλημερα!Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα,μιλαμε πως εχουμε πολυ ''πλακα''!

ΧΑΜΟΣ

ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ

απο ΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ειμαστε καλα,πως και την εβγαλε καθαρη ο Γιωργος δεν ξερω τι να πω!Η μικρη και αυτη καλα απο το Σαββατο και μετα. Κανω το σταυρο μου ομως.....

Αντε δημιουργηστε ''κορες'' ειπαμε και 'γω επιτροπη ή μανατζερ!:P:p:pΕυη ολα πολυ ωραια!Ελα Βικυ σειρα εχεις!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Καλημερα!Καλημερα!Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλα,μιλαμε πως εχουμε πολυ ''πλακα''!

ΧΑΜΟΣ

ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΑΜΟΣ

απο ΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχως ειμαστε καλα,πως και την εβγαλε καθαρη ο Γιωργος δεν ξερω τι να πω!Η μικρη και αυτη καλα απο το Σαββατο και μετα. Κανω το σταυρο μου ομως.....

Αντε δημιουργηστε ''κορες'' ειπαμε και 'γω επιτροπη ή μανατζερ!:P:p:pΕυη ολα πολυ ωραια!Ελα Βικυ σειρα εχεις!

δωριτσα που εχω σειρα καλε;;; στις ιωσεις;;;ξωφαλτσα τις περασαμε !!!!χαχα!!!....γιατι για κορες ....δε με βλεπω.....αν θες 5 για μπασκετ ....εκει μεκοβω!!!!χαχαχα!!!!οποτε καλα ειμαι και εδω.....;):-D:-Dμου εχεις κανει εσυ την νυφη......μεγαλωσε τη μου και θα στη .....παρω μετα...χαχαχα!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μαρίνα και Ζωή εχετε πμ!

Καλημέρα! Βίκυ μου λογαριασμό εννοεί το email σου.

Περαστικά σε όλη τη παρεα.

Σωτηρια που το πέτυχες ρε το τραγουδακι; Δε παίζεσαι!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

δωριτσα που εχω σειρα καλε;;; στις ιωσεις;;;ξωφαλτσα τις περασαμε !!!!χαχα!!!....γιατι για κορες ....δε με βλεπω.....αν θες 5 για μπασκετ ....εκει μεκοβω!!!!χαχαχα!!!!οποτε καλα ειμαι και εδω.....;):-D:-Dμου εχεις κανει εσυ την νυφη......μεγαλωσε τη μου και θα στη .....παρω μετα...χαχαχα!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Με εκανες και γελασα:P!Δεν εννοω πως εχεις σειρα για ιωσεις,αλλα για το blog!Σειρα για δημιουργειες!!!!Και οσο για τις ''κορες'',χαρακτηρισα ετσι εσας,δηλαδη ''παρθενες'',ας πουμε γυναικες και καλα και οχι να κανετε κορες-παιδια !

Ισως δεν εγινε σωστη συνταξη...,συμβαινει και αυτο!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

καλημερα κοριτσια!

κι εμεις κλασικα με ιωσουλα, μυξες πολλες και βηχα λιγο ευτυχως, τις προηγουμενες μερες εκαναν δεκατα. Ουτε σημερα την εστειλα σχολειο την Αναστασια, τις εχω στειλει και τις 2 στην πεθερα μου για να κανω καμια δουλεια.

Ευη στειλε και σε μενα το blog σου!

Ζωη πως ειναι σημερα ο Μαξιμος? τον εστειλες σχολειο τελικά?

Μαρινάκι υπομονη. Εσενα ειναι και 3 τα μικρα, το ενα μετα το άλλο κολλαει. θα ανοιξει ο καιρος και θα γλιτωσουμε, που θα παει.....

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...