Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@evi-c: Καλημέρα!Ναι γιορτάζει σήμερα ο Μάξιμος...Ευχαριστώ! Ξυπνήσαμε πάλι τη νύχτα να καθαρίσουμε τους εμετούς από το κρεβάτι. Την Δευτέρα δεν μπορώ για καφέ αλλά σκέφτομαι μήπως τον κρατήσω ούτως ή άλλως λίγο καιρό σπίτι γιατί έχω ταλαιπωρηθεί και εγώ αρκετά από τα νυχτερινά ξυπνήματα και πλυσίματα τον τελευταίο μήνα.

@ΤΑΤΗ: Που είσαι εσύ? Σε σκεφτόμουνα! Και έλεγα και να της γράψω θα μπαίνει να δεί? Τι κάνετε?

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωη περαστικα στον Μαξιμο. κρατησε τον καλυτερα, να αναρρωσει!! δεν πειραζει θα παμε αλλη φορα για καφεδακι.

και αυτο που σου ειπα στο τηλεφωνο, ισχυει!! φιλια!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@evi-c: Καλημέρα!Ναι γιορτάζει σήμερα ο Μάξιμος...Ευχαριστώ! Ξυπνήσαμε πάλι τη νύχτα να καθαρίσουμε τους εμετούς από το κρεβάτι. Την Δευτέρα δεν μπορώ για καφέ αλλά σκέφτομαι μήπως τον κρατήσω ούτως ή άλλως λίγο καιρό σπίτι γιατί έχω ταλαιπωρηθεί και εγώ αρκετά από τα νυχτερινά ξυπνήματα και πλυσίματα τον τελευταίο μήνα.

@ΤΑΤΗ: Που είσαι εσύ? Σε σκεφτόμουνα! Και έλεγα και να της γράψω θα μπαίνει να δεί? Τι κάνετε?

ζωη μου ....να τον χαιρεσαι ...και περαστικα του.....!!!!!

οποτε κανονισετε για καφε και εγω μεσα......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!

Ζωη Χρονια Πολλα,να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Kαι 'μεις τρεξαμε με ιωσεις!Ο Γιωργος μια συνηθισμενη ιωση,πυρετο μιας ημερας,αλλα βηχα.Ευτυχως ξεπεραστηκε!Ομως μας ειπε ο γιατρος μακρια να εχουμε το μωρο γιατι οταν ενα νεογεννητο προσληφθει απο την ιωση που κυκλοφορει,πολυ πιθανον να το γυρισει σε βρογχιολιτιδα.Και τελικα ετσι κι εγινε γαμωτο.Ταλαιπωρηθηκε τρομαρα μου αρκετα,πυρετο οχι αλλα βηχα,φλεγματα,μυξα!Χαμος γινεται μου ειπε ο γιατρος,απο βρογχοπνευμονιες και βρογχιολιτιδες.Μακρια απο κλειστους χωρους και απο υγρασια!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Καλημερα σε ολες!

Ζωη Χρονια Πολλα,να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Kαι 'μεις τρεξαμε με ιωσεις!Ο Γιωργος μια συνηθισμενη ιωση,πυρετο μιας ημερας,αλλα βηχα.Ευτυχως ξεπεραστηκε!Ομως μας ειπε ο γιατρος μακρια να εχουμε το μωρο γιατι οταν ενα νεογεννητο προσληφθει απο την ιωση που κυκλοφορει,πολυ πιθανον να το γυρισει σε βρογχιολιτιδα.Και τελικα ετσι κι εγινε γαμωτο.Ταλαιπωρηθηκε τρομαρα μου αρκετα,πυρετο οχι αλλα βηχα,φλεγματα,μυξα!Χαμος γινεται μου ειπε ο γιατρος,απο βρογχοπνευμονιες και βρογχιολιτιδες.Μακρια απο κλειστους χωρους και απο υγρασια!

ωχ!!!περαστικα και σε σας δωρα μου....πωπω...χαμος γινετε ...πρεπει να φαγτε ταλαιπωρια ε;;;....ποσο ειναι τωρα η μικρουλα σου;;;.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές της γιορτής του Μάξιμου! Μας πέρασε η ίωση...τώρα μας έπιασε ένας ωραίος βήχας και νερό από τη μύτη...ελπίζω να είναι απλό κρυωματάκι και όχι τίποτα φοβερό!

Evi-c: Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Να 'μαι και εγώ! Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα για το Μάξιμο! Εμείς ακόμα με βηχα και μπουκωμα είμαστε. Αρρωστα βλέπω όλα τα μικρά της παρέας! Περαστικά σε όλους!

Εγώ μόλις προχθες κατάφερα και τελείωσα τη ζωγραφιά στο δωμάτιο του Χρήστου που είχα αρχίσει πριν τρια χρόνια:oops:. Δε πειράζει όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε!

Με έχει πιάσει το δημιουργικό μου ταλέντο και δε κρατιέμαι!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλάαααα!! (εστω κ τώρα)

Και εμείς με ίωση ήμαστε τη προηγουμενη εβδομαδα αλλα ευτυχως συνήλθαμε:P

περαστικα σας!!

Ηρθε τελικα ο χειμώνας......

Εύη βάλε μια φωτό να το δούμε πως ολοκληρώθηκε...ενδιαφερομαι κι εγώ για ζωγραφικη τοίχου...

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Το έχω βάλει στο blog Σωτηρία μου μπες να δεις. Αν ενδιαφέρεσαι εγώ εδώ είμαι... χα χα

α!!!και εγω θελω να δωω........

τελικα ουτε εμεις την αποφυγαμε την ιωση...ελαφρια βεβαια αλλα σχολειο οχι.....ευτχως που ειναι καλος στα μαθηματα και δε μενει πισω!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα....

πότε θα τελειώσει ο χειμώνας ρε γμτ? Πότε θα κάνει ξαστεριά??

Βγήκα χτες το πρωί με τα πόδια με τον Οδυσσέα κ μας έπιασε βροχή...

το απόγευμα μύξες κ τρελό εμετό

περιμένω τώρα να ξυπνήσει να δω τι γίνεται...

Εύη Μου...ποιο blog παιδί μου? Για λέγε για λέγε...

Κάναμε κ τον υπέρηχο του μικρού κ είναι καθαρός οπότε ίσως να μην

κάνουμε κυστεογραφία...εσείς κάνατε?

περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλια

Καλημέρα....

πότε θα τελειώσει ο χειμώνας ρε γμτ? Πότε θα κάνει ξαστεριά??

Βγήκα χτες το πρωί με τα πόδια με τον Οδυσσέα κ μας έπιασε βροχή...

το απόγευμα μύξες κ τρελό εμετό

περιμένω τώρα να ξυπνήσει να δω τι γίνεται...

Εύη Μου...ποιο blog παιδί μου? Για λέγε για λέγε...

Κάναμε κ τον υπέρηχο του μικρού κ είναι καθαρός οπότε ίσως να μην

κάνουμε κυστεογραφία...εσείς κάνατε?

περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλια

καλημερα ...πολυ κρυυυο ε;;

και εχει χιονισει πολυ χαμηλα....

απ'οτι βλεπω...οι ιωσεις καλα κρατουν......

για ολες μας.......τον μεγαλο ουτε σημερα τον εστειλα σχολειο να μη χειροτερεψει.....και ο ηλιας συνεχιζει τις εισπνοες ...για τον βηχα....σημερα θα κανουμε και ακτινογραφια για να δουμε για κρετακια.....και εχω και τον μικρο σπιτι ....γιατι ειναι αρρωστη η δασκαλα μας.....

μαρινακι μπραβοο....για τον υπερηχο......για τον μικρο ...και περαστικα για τον μεγαλο.....η μπουμπου σου ...καλα;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...