Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Για το θεατρικο στη Πολιτεια εμαθα καθε Κυριακή 12:00, 10euro για μικρούς κ μεγάλους/αν ενδιαφερεστε πείτε μου να κανονισουμε να πάμε. Θα τον πάω μάλλον αλλα δεν μπορώ αυτη την Κυριακή.

Εμείς πήγαμε Σάββατο στις 6.00 (ή 6.30 δε θυμάμαι τι ώρα άρχιζε) και μπήκε και ο γιός μου που είναι σχεδόν 4. Βέβαια ακολούθησε η εξής στιχομυθία σε ερώτησή μου πως ήταν το έργο:

Η μεγάλη: ... και τότε ο Τζων έβγαλε ένα σπαθί και...

Ο μικρός: Εγώ δεν το είδα αυτό!!!

Η μεγάλη: Βέβαια αφού είχες το νου σου στη Βάλια (ο πρώτος του έρωτας!!!!)

Ο δικός μου φοβήθηκε σε κάποια στιγμή αλλά πιστεύω ότι αν ήμουνα μέσα δε θα το πάθαινε... Πάντως τους άρεσε γενικώς!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε μια στιγμή έβγαλε το σπαθί του κάποιος και έκοψε την πριγκήπισσα η οποία από οτι μου είπαν έβγαλε αίμα - δηλαδή όχι αληθινό αίμα, κάτι σαν αίμα - και εκεί λίγο πρέπει να φοβήθηκε. Πάντως είμαι της άποψης αν του αρέσουν τα θεάματα να τον πας. Απλά εγώ δεν ήμουνα μέσα όπως είπα, αν ήμουνα σίγουρα δε θα είχε προβλημα. Δεν είναι τρομαχτικό κατά τα άλλα.

Καλημέρα μανούλες... Τι έγινε καλέ που βρίσκεστε? Αχ! Ξεκίνησαν τα σχολεία και αποδιοργανωθήκαμε μου φαίνεται όλες! Σήμερα ξεκινά και το καρναβάλι... Τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι! Θα κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι πρωινό?

Καλημέρα μανούλες... Τι έγινε καλέ που βρίσκεστε? Αχ! Ξεκίνησαν τα σχολεία και αποδιοργανωθήκαμε μου φαίνεται όλες! Σήμερα ξεκινά και το καρναβάλι... Τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι! Θα κανονίσουμε για κανένα καφεδάκι πρωινό?

Να κανονίσουμε...αφού πρώτα συνελθουμε απο τις ιώσεις...:-(

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα.......εμενα απλα πειτε το μου και ειμαι μεσα ......για πρωινο καφεδακι .....τι κανετε κοριτσια;;;;χαθηκαμε τελειως.......τα παιδακια σας;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια!Ναι για κανονίστε για καφεδάκι πρωινό!Τώρα τι να πώ εγώ για τις ιώσεις? Την Παρασκευή το βράδυ είμασταν στην Αθήνα σε εστιατόριο και ο μικρός τα ξέρασε όλα πριν φάει και φύγαμε...Το Σαββατοκύριακο ήταν τέλεια...χτές πήγε σταθμό και ήταν όλη μέρα καλά και τη νύχτα εμετό πάλι στο κρεβάτι...σήμερα πάλι καλά!Θα πάρω το γιατρό τώρα τηλέφωνο γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Τώρα σχετικά με τα στεγνωτήρια έριξα μια ματιά στην Αθήνα...γύρω στα 400Ευρώ Β Κλάσης και από 600Ευρώ το πρώτο Α Κλάσης και τα επόμενα από 800Ευρώ και πάνω!

Καλημέρα κορίτσια!Ναι για κανονίστε για καφεδάκι πρωινό!Τώρα τι να πώ εγώ για τις ιώσεις? Την Παρασκευή το βράδυ είμασταν στην Αθήνα σε εστιατόριο και ο μικρός τα ξέρασε όλα πριν φάει και φύγαμε...Το Σαββατοκύριακο ήταν τέλεια...χτές πήγε σταθμό και ήταν όλη μέρα καλά και τη νύχτα εμετό πάλι στο κρεβάτι...σήμερα πάλι καλά!Θα πάρω το γιατρό τώρα τηλέφωνο γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει!

ολα τα παιδια παιδι μου...πυρετο για μια μερα ......διαροια ..εμετο ...ιωσεις στο φουλ!!!!!αστα να πανε.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Περαστικά στα παιδάκια....και ο δικός μου μονίμως με βήχα και μίξα...ας είναι μέχρι εκεί τουλάχιστον...

Με τη σχολή δεν βλέπω να τα καταφέρνω, ο Χάρης γυρνάει αργά από τη δουλειά και ο μικρός τσινάει αν τον αφήσω με τη μάνα μου....τί είπατε χτες??η Αναστασία (έτσι δεν την λένε την κοπέλα που πήγαινε για το τέταρτο???)γέννησε??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

@Mamma mia: Κρίμα βρε που δεν θα έρχεσαι στη Σχολή...Αλεξάνδρα νομίζω την λένε και ναι πρέπει να γέννησε αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.

@BIKY74: Έχω πάντα δίκιο!χαχα!Εγώ εδώ είμαι και κράτησα και τον μικρό σήμερα...πόναγε η κοιλίτσα του!

καλημερα και απο μενα! τι κανετε???

mamma mia κριμα που δεν τα καταφερνεις με τη Σχολη.

πότε θα παμε για καφεδακι? Μπορειτε τη Δευτερα το πρωι??

Ζωη, γιορταζει ο Μαξιμος σημερα?? να τον χαιρεσαι!!!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Ελπίζω όλες να σας βρίσκω καλά γιατί δεν έχω κ χρόνο να διαβάσω ΟΟΟΟΛΕΣ τις σελίδες που έχω χάσει..Πέρασα να σας πω μια καλημέρα έτσι απλά..

Φιλάκια!!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...