Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια. κι εγω στο φτερο μπαινω, εχω αδειουλα αυτες τις μερες και ειμαι σπιτι, ακι ολο με κατι μπλεκω.

Ζωη, μάλλον καλομαθε στο σπιτι ο Μαξιμος, μην ανησυχεις. Τα ιδια εχω και με την Αναστασια. Θα ξανασυνηθισουν, που θα παει!

παω για μαγειρεμα, τακτοποιηση και σιδερωμα...... πφφφφφ

θα σας δω το απογευμα στη σχολη!

φιλακια!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα....

ζωη μου γιατι σε ποναει η μεση σου τοσο πολυ;;;.....

σε ποιο μηνα εισαι τωρα;;

και γιατι γραφεις τετοιες ωρε παιδι μου ...κατσε κοιμησου ...ξεκουρασου.....!!!!

μαρινακι ...τι κανεις κοπελα μου;;

τα μωρακια σου;;

για εξετασεις τρεχεις;;

σωτηρια πως παει το θεματακι της κορουλας σου;;ολα καλα;;

τα υπολοιποα κοριτσια ;;;που ειστε καλε;;;

φιλια!!!!

καλημερα ευη!!!!:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@Katerinaki7575: Τι έχει η ώρα που γράφω...μια χαρά είναι! Το έριξα στη δουλειά χτές και περνάνε οι ώρες σαν τα λεπτά...πήγα 5 παρά για ύπνο και 8 σηκώθηκα να τακτοποιήσω τον Μάξιμο και ευτυχώς χωρίς δράμα σήμερα στον σταθμό!Κατανοώ το πρόβλημα του αλλά και γώ δεν μπορώ μάχες κάθε πρωί!Χμ...το βλέπω δύσκολο να πάρεις ούρα...πώς το έχει φανταστεί ο γιατρός ότι θα γίνει...βέβαια αυτός θα είναι ο μοναδικός ανώδυνος τρόπος...άντε βγάλε την πάνα και περίμενε!

@evi-c: Α! Και σείς το ίδιο πρόβλημα...μου το έλεγε ο Παναγιώτης ότι θα το έχουν και άλλα παιδιά αλλά δεν τον πίστευα γιατί στο σχολείο τα βλέπω όλα χαμογελαστά εκτός από το δικό μου!χαχα! Βέβαια το συνέδεσα με το χαμό της γιαγιάς του που ίσως να μην είναι και τελείως άσχετο μιας και τα μικρά κάνουν περίεργους συνδιασμούς στο μυαλό τους...ίσως να είναι λίγο από όλα και όλα μαζί...για να δούμε! Τα λέμε στη σχολή το απόγευμα...και το βλέπω σαν spa θα έρθω θα κλείσω τον εγκέφαλο και θα είμαι τέλεια μετά!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

ΒΙΚΥ74: Καλημέρα!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι λόγω της μέσης έκανα τον ψόφιο κοριό χτές από τις 15.00 ως της 20.00 οπότε πήρα προκαταβολή της νυχτερινής ξεκούρασης (μην το παίζω και Superman!χαχα!). Στον 6. είμαι με ημερομηνία για την ώρα 19. Απριλίου...το είχα πάθει και με το Μάξιμο το ίδιο με τη μέση...προφανώς έχω κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα ή απλά περπατάω σας ηλίθια...τι να πώ!δεν πονάει ακριβώς η μέση μου αλλά το ισχύο (νεύρο) με καίει το πόδι μου και δεν μπορώ να περπατήσω...οπότε αν θέλετε χορευτικό στη συνάντηση θα πρέπει να περιμένετε λίγους μήνες!χαχα!Φιλιά!

Στον 6 Ζωή ε? Πόσο μακρινό μου φαίνεται τώρα... Και από τη μία ξερω ότι δεν προκειται να το ξαναζήσω (νισάφι πια!!!) από την άλλη τη θυμάμαι πολύ νοσταλγικά την περίοδο... Άντε να σου έρθουν όλα καλά...

Εμείς από τα Θεοφάνια και μετά περνάμε πολύ καλά... Μάλλον μας αποζημειώνει για την τύχη μας Πρωτοχρονιάτικα!!!

Λοιπον πρόταση για Σα-Κυ όποιος μπορεί να πάει να δει το θεατρικό που παίζει στην Πολιτεία "Το μυστικό του γλάρου". Εγώ προσωπικά δεν το είδα γιατί μπήκαν μόνα τους τα παιδιά μαζί με άλλα παρέα αλλά βγήκαν κατενθουσιασμένα!!!

Ζωή άσχετη ερώτηση... Τι μάρκα στεγνωτήριο έχεις?? Έχω αρχίσει να τη ψάχνω και μαζεύω γνώμες!!!!

Πότε είστε για καφέ κορίτσια???

Διαφημίσεις

Mafalda για πες μας για την παρασταση, είναι για μεγαλυτερα παιδια ή μπορεί αραγε να καταλαβει κ ο δικός μου?? Γενικά τρελαινεται για θεάματα κάθε είδους..:P:p

Για πείτε για στεγνωτήριο όποια εχει...ενδιαφέρομαι κι εγώ.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Καλημέρα, τί κάνετε???Εμείς από υγεία μια χαρά, από ψυχολογία έτσι κ έτσι..:?:???:

Τί είπατε χτες στη Σχολή?Πώς ήταν???

Σωτηρία τί είχε η μπεμπούλα σου??Μαρίνα, ουρολοίμωξη έχει ο μικρούλης??περαστικά σε όλα τα παιδάκια και να ναι μέχρι εδώ οι αρρώστιες..ουφ πια ταλαιπωρία τα καημένα....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

@Mafalda2: Καλημέρα!Γιατί να μη το ξαναζήσεις...για βάλε μπρός για το 4ο και μην τεμπελιάζεις!χαχα!Candy έχω και το είχα πάρει από το Media Markt στην Αθήνα πριν 5 χρόνια όταν μέναμε ακόμα εκεί!Πολύ σημαντικό είναι να προσέξεις την ενεργειακή κλάση να είναι Α, άντε στη χειρότερη Β γιατί καίνε πολύ ρεύμα...και δεν επιμένω στην Α γιατί ανεβαίνει και η τιμή αγοράς αντίστοιχα (αλλά σίγουρα με τον καιρό θα τα βγάλει πάλι τα λεφτά του). Το δικό μου το είχα πάρει σε προσφορά 270 Ευρώ και είμαι πολύ ικανοποιημένη ως ώρας. Η νύφη μου μένει Αθήνα και πήγε στο ίδιο κατάστημα πριν κανένα μήνα και πήρε ένα Whirpool Β Ενεργειακής Κλάσης 400 Ευρώ πιστεύω οικονομικά ίσως αξίζει να ανέβει κάποιος Αθήνα και να πληρώσει και τα μεταφορικά γιατί θα έχει σίγουρα και μεγαλύτερη ποικιλία από ότι εδώ. Έχει ανοίξει και το Saturn που και αυτό έχει λευκές συσκευές οπότε ίσως είναι και αυτό καλός προορισμός. Επίσης σημαντικό είναι να έχει δοχείο νερού που αδειάζει και να μην χρειάζεται σύνδεση με σωλήνα και έξοδο (το λέω γιατί υπάρχουν και τέτοια). Θα ανέβω και γώ Αθήνα σήμερα και αν περάσω από τα προαναφερόμενα καταστήματα θα σας κάνω μια mini έρευνα αγοράς!

@Sotiria: Καλά με απογοητεύεις...ούτε ένα link σήμερα σχετικό με τη χτεσινή μας συνάντηση????Ή δεν πρόσεχες ή τώρα που είδες ότι πιάνουν τα κόλπα που μαθαίνουμε εκεί θα τα εφαρμόζεις χωρίς να ενημερώνεις και μας για αυτά που βρίσκεις!

@Mamma-mia: Ελπίζω η ψυχολογία να είναι έτσι και έτσι χωρίς ιδιαίτερο λόγο...όπως πχ στο its my party and I ll cry if I want to... γιατί διαφορετικά θα σε μαλώσω! Είμαστε στο καταχείμωνο και ο ήλιος λάμπει...οι γλάροι πετούν πάνω από το κεφάλι μου και ας μην έχω θέα θάλασσα και το 2011 ανοίγεται μπροστά μας και σε λίγο θα μας φέρνει όλα του τα θετικά...τουλάχιστον έτσι λέει στο δικό μου ζώδιο!χαχα!καλημέρα, φιλιά!

Διαφημίσεις

Ζωούλα μου, δεν πρόκειται για θέμα υγείας,ευτυχώς...τα χω με τον καλό μου που δουλεύει σαν είλωτας κ τα χει φορτώσει όλα τα υπόλοιπα....:?:???:

Δε μου είπατε για τη σχολή χτες...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

@Sotiria: Καλά με απογοητεύεις...ούτε ένα link σήμερα σχετικό με τη χτεσινή μας συνάντηση????Ή δεν πρόσεχες ή τώρα που είδες ότι πιάνουν τα κόλπα που μαθαίνουμε εκεί θα τα εφαρμόζεις χωρίς να ενημερώνεις και μας για αυτά που βρίσκεις!

χχααχαχαχα καλα αφου επιμενεις....δείτε αυτό να γελασετε, εχω γελασει πολύ με το μικρό:P:p:p δείτε φατσα!!!!!!!!

Λέτε να του λεει αυτα που είπαμε? Εχετε κανα τετοιο ντουβαρι να χρησιμοποιήσετε? Εγώ όχι...χαχα

http://www.youtube.com/watch?v=k8tgtX3ON1Q

Οπως καταλαβες Τόνια μου είπαμε για το θεμα πειθαρχειας-τιμωρίας.Πολύ χρήσιμο, να παρεις κατι σημειώσεις σχετικά όταν ξαναερθεις.

Για το θεατρικο στη Πολιτεια εμαθα καθε Κυριακή 12:00, 10euro για μικρούς κ μεγάλους/αν ενδιαφερεστε πείτε μου να κανονισουμε να πάμε. Θα τον πάω μάλλον αλλα δεν μπορώ αυτη την Κυριακή.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

@Mamma mia: Τι να πώ για τη δουλειά...πάλι καλά που δεν είναι άνεργος!χαχα!αλλά θα χαλαρώσει σύντομα και θα ξαναμπείτε στο πρόγραμμά σας...πόσο θα αντέξει?

@Sotiria: Είπα και γώ ότι θα το ανοίξω και θα δώ κάτι τρομερό!μια χαρά καθόταν το παιδάκι στην τιμωρία...έπρεπε να τον ανταμείψει κάποιος μετά!

@Evi mou: όχι βρε μην αλλάζεις τιμωρία τώρα που βρήκες ότι πιάνει...καλή η καρέκλα, θα την εφαρμόσω και γώ αν κάποια μέρα ενοχληθώ από αυτά που κάνει ο Μάξιμος...για την ώρα λέω να αρχίσω να βάζω τους μεγάλους δεμένους στην καρέκλα γιατί με ενοχλούν πιο πολύ και θα τους κολάω και ταινία στο στόμα για να μην ακούω βλακείες!χαχα!

Σ' εμας εδω και μηνες η καρεκλιτσα εχει ''δουλεψει'' μια χαρα!Εχω βρει την υγεια μου!Τωρα οσον αφορα την κολονα,τι να πω ρε παιδια....!Το βρισκω τραβηγμενο να την πιανει και αγκαλια!Παλι καλα που δεν χορεψε και στριπτιζ το μικρο γυρω απο την κολονα!!!!:P:p:p

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...