Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που σκόνταψα πάνω στη χρονολογία! Ωραία χρονιά το 1988 πήγαινα 4η δημοτικού!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ μια νεα στιν παρεα αλλα κατοικοσ τησ πολη σας!!!! τι κανετε κοριτσια μου?

καλως μας ηρθες...!!!!

Γεια σου elissavet 1988 1988 1988?????????:shock: ''Καλως ηρθες στην παρεα''

Πω-πω εγω το 1989 τελειωνα το σχολειο!!!!!!! Μου φαινεται πως εγω θα ειμαι παντα πρωτη στην λιστα των ηλικιων(απο πανω προς τα κατω) :-(:-(:-(:-(:-(:-(

ε!!!!και μετα ..ειμαι εγω.....κλαψ!!!!:-(:sad::-(...

δε πειραζει δωρακι..!!!:D:D

κοριτσια ........επισημα τελειωσαν οι γιορτες.....:D:Dθα βρεθουμε καθολου;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ελισαβετ καλωσηρθες στην παρεα μας??? 1988???? εχω παθει τωρα. πες μου οτι εισαι και μανουλα να το ξαναπάθω!

ειστε καλά οι υπολοιπες κυριες και τα παιδακια σας???

εμεις καλα τωρα. και ελπιζω να συνεχισουμε ετσι.....

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@BIKY74: Για συμμαζεψου λέω εγώ λίγο...δεν πρόλαβαν να περάσουν οι γιορτές και μου θές έξοδο!χαχαχα!Πάμε για clubbing λέω εγώ αυτή τη φορά???Δεν θυμάμαι πότε βγήκα τελευταία φορά!

Διαφημίσεις

Καλα,ετσι οπως αναφερομαστε στην ηλικια της elissavet θα αρχισει η κοπελα να νοιωθει και ενοχες (που λεει ο λογος) που ειναι μικρη,αντι να νοιωθουμε εμεις!!!!Μια χαρα εισαι Ελισσαβετ μου,super, και αν εχεις και παιδακι,καλα εκανες και το εκανες μικρη,γιατι εγω δεν εχω και πολλες-πολλες αντοχες !!!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Μπά ενοχές δεν θα νιώθει απλά δεν θα ξαναμπεί...την τρομάξαμε!χαχα!Και να σας πώ κορίτσια εμένα με έχει πιάσει λίγο η μέση μου, η πρεσβυωπία μου δείχνει να μεγαλώνει και θα αναγκαστώ να αφήσω το πλέξιμο σιγά σιγά!χαχα!(καλά αυτό με τη μέση είναι αλήθεια!)

Καλημέρα κοριτσάκια! Μου αρέσει που έχουμε ησυχία στο Forum αυτό σημαίνει ότι έχετε βάλει όλες τα κεφάλια μέσα και εργάζεστε σκληρά! Εγώ πάλι θα μπαίνω μόνη μου και θα γράφω διάφορα...Χτές και σήμερα το πρωί έριξα μάχη για να ετοιμάσω το Μάξιμο ο οποίος ή καλόμαθε στο σπίτι στις διακοπές ή κάτι άλλο τον βασανίζει αλλά δεν ξέρω τι είναι (η μάλλον φαντάζομαι αλλά θέλω να το παρακολουθήσω λίγο ακόμα) το πρωί στο σταθμό είναι γαντζωμένος στο πόδι μου και τον τραβάμε 2 για να ξεκολλήσει!Τι να πώ...θα περάσει και αυτό!Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Και αύριο έχουμε ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ!!!οεο...και όχι τίποτ άλλο έχει άδεια ο Παναγιώτης και καθυστερώ την αποχώρηση μας για να μη χάσω το μάθημα!Είμαι φύτουλας ΜΑΝΑ!

Καλημέρα κοριτσάκια! Μου αρέσει που έχουμε ησυχία στο Forum αυτό σημαίνει ότι έχετε βάλει όλες τα κεφάλια μέσα και εργάζεστε σκληρά! Εγώ πάλι θα μπαίνω μόνη μου και θα γράφω διάφορα...Χτές και σήμερα το πρωί έριξα μάχη για να ετοιμάσω το Μάξιμο ο οποίος ή καλόμαθε στο σπίτι στις διακοπές ή κάτι άλλο τον βασανίζει αλλά δεν ξέρω τι είναι (η μάλλον φαντάζομαι αλλά θέλω να το παρακολουθήσω λίγο ακόμα) το πρωί στο σταθμό είναι γαντζωμένος στο πόδι μου και τον τραβάμε 2 για να ξεκολλήσει!Τι να πώ...θα περάσει και αυτό!Φιλάκια!!

Ζωή μου αρέσει το κέφι σου...!!!! Είσαι καλά γενικά???

κοριτσάκια φιλιά...τρέχω κ δε φτάνω... κ έχω να πιάσω κ ούρα

αύριο του μπέμπη....ήμαρτον...

katerinaki7575: Καλά είμαι γενικά...πέρα ότι με έχει πιάσει η μέση μου αλλά θα περάσει και αυτό...ούτως ή άλλως ο πόνος είναι τόσο δυνατός που πάλι στο να γελάσω καταλήγω ειδικά όταν δεν μπορώ να βγώ από το αυτοκίνητο, να σηκωθώ από το κρεβάτι ή από τη λεκάνη...πανέμορφα δηλαδή! Ούρα πώς θα πιάσεις??θα βγάλεις την πάνα και θα περιμένεις το συντριβανάκι?χαχα!Ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρούλης!

katerinaki7575: Καλά είμαι γενικά...πέρα ότι με έχει πιάσει η μέση μου αλλά θα περάσει και αυτό...ούτως ή άλλως ο πόνος είναι τόσο δυνατός που πάλι στο να γελάσω καταλήγω ειδικά όταν δεν μπορώ να βγώ από το αυτοκίνητο, να σηκωθώ από το κρεβάτι ή από τη λεκάνη...πανέμορφα δηλαδή! Ούρα πώς θα πιάσεις??θα βγάλεις την πάνα και θα περιμένεις το συντριβανάκι?χαχα!Ελπίζω να είναι καλύτερα ο μικρούλης!

Καλέ...τι ώρα είναι αυτή που γράφεις?? Σωστά το βγάζει ότι είναι 4 το πρωί?

τόσο πολύ με τη μέση?? υπομονή δεν υπάρχει κάτι άλλο

όσο για τα ούρα...ναι...με το σακουλάκι δε μπορώ...με το σιντριβανάκι

ήδη λούστηκα 1 φορά κ δεν πρόλαβα...άσε...:mad::mad::mad:

Ο Μαξ ελπίζω σήμερα να σε αποχωριστεί πιο εύκολα...συνήθισε τη μανούλα

το πουλάκι μου

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...