Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες, με υγεία ευτυχία και πολλά πολλά παιδάκια!!!!!

@Ζωή: από οτι κατάλαβες δεν ήρθαμε στον παιδότοπο χιχιχι! Είδα πάντως φωτο από ένα φίλο και κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν πολύ ωραία!

Εμείς περνάμε την πρώτη μας ιωσούλα και ταλαιπωριόμαστε λίγο... Εύχομαι να περάσει γρήγορα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Mafalda2: Ωραία ήταν στο babaloo...είχε φοβερό τσουρέκι με επικάλυψη σοκολάτας και γεμιστό και φάγαμε του σκασμού και μετά ήρθαν και τα υπόλοιπα και τέλος ανακατευτήκαμε λίγο με τη Δώρα...ε το ρίξαμε λίγο έξω!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Λοιπον,παρα πολυ ωραια τα σπιτακια σας κυριες μου,συγχαρητηρια!Ολες τα κανατε μια χαρα!Και του χρονου!

Λεω του χρονου να διοργανωσουμε διαγωνισμο ''parents chef''....και οποια κανει το καλυτερο να της κανουμε δωρο τις κουρτινες για το σπιτακι της :P:p:p!

Φυσικα στην επιτροπη λεω να ειμαι εγω που ειμαι και των εικαστικων,ετσι για να μην ξεχνιομαστε! Ζωη τι λες?Θα συμπληρωσεις την επιτροπη?:P:p:p

0b50f73f94.png

af879bb122.png

γεια σας κουκλες!!

Ευη ωραια τα σπιτακια σου!!! εγω ειμαι ακαματρα, ουτε κουραμπιεδεσ δεν εφτιαξα ακόμα. αυριο λεω.....

Mafalda2 ωραια ηταν στον παιδότοπο. κριμα που δεν ηρθατε. θα κανονισουμε να ξαναπάμε!

πως τα περασατε αυτες τις μερες?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@evi-c: Βρε Εύη ούτε κουραμπιέδες?? (εμένα δεν μου αρέσουν ούτως ή άλλως μου έφερε 6 η πεθερά μου και τα έβαλα μαζί με τα δικά μου)..προλαβαίνεις να πάς στο πλησιέστερο ζαχαροπλαστείο και δεν θα το καταλάβει κανείς!!!χαχα!

Ωραία περνάμε...Ο Παναγιώτης δουλεύει αλλά κάτι κάνουμε καθημερινά...προχτές πήγαμε για καφεδάκι Κουρούτα και μετά σε κάτι ξαδέρφια που έχουν έρθει από Γερμανία με τα μικρά τους, χτές ήμουν 5 ώρες με το Μάξιμο Veso και Jumbo, σήμερα πήγαμε σινεμά στον Μεγαλοφυή (ωραίο ήταν!)...ωραία είναι όταν δεν έχουν σχολείο τα μικρά...θα κλείσω και γώ το μαγαζί και θα περνάμε τέλεια!χαχα!

μπραβο Ζωιτσα! περνατε σουπερ!!

εμεις πάλι αρρωστοι ειμαστε :(. την νυχτα εκανε 2 εμετους η Κωνσταντινα, και εγω ειμαι χαλια. περασαμε "υπεροχα" Χριστουγεννα, απο οτι φαινεται θα περασουμε και ωραια Πρωτοχρονια...............:(

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλημερα και καλη χρονια να αεχουμε.......χαιρομαι που τα περασατε ωραια ....δωρα ...ζωη....εμεις μολις γυρησαμε απο καραμανδανειο....με διαστρεμμα και υποψια καταγματος.....2 βδομαδουλες ωραιοτατες....νομιαζω οτι καπου το ματι μου πηρε και την σωτηρια ....με τα ζουζουνια.....ευχομι τπτ σοβαρο σωτηρια......αυτα τα νεα κοριτσακια ευη περαστικα και σε σενα......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@doroula: εννοείται ότι είμαι μέσα για την επιτροπή μιας και μου αρέσουν πολύ οι 2 γέροι στο μπαλκόνι στο muppet show!χαχα!και γώ δεν θα διαγωνιστώ αν έχουμε δώρο κουρτίνες γιατί δεν μου αρέσουν οι κουρτίνες...για την ώρα θέλω δώρο 2ήμερο Spa!

@evi-c: Δεν θα περάσετε με ίωση την Πρωτοχρονιά...για βοήθησέ τη λίγο να συνέλθει με φρυγανίτσα και χαμομηλάκι και μη της δίνεις καθόλου γάλα ή κακάο αυτές τις μέρες...τα είχα και εγώ με το Μάξιμο αλλά τουλάχιστον αυτός είχε καλή διάθεση όλη μέρα...η Κωσταντίνα πως είναι την ημέρα? Ρε τι τραβάμε οι μάνες???

@ΒΙΚΥ74: Καλά εσείς έχετε λόγο που είστε γείτονες του Καραμανδανείου...πώς το πάθατε αυτή τη φορά. Να υποθέσω ότι το έπαθε ο Ηλίας πάλι? Περαστικά σας!!!

Και σε μένα συμβαίνουν διάφορα πονόψυχα αυτές τις μέρες αλλά προσπαθώ να τα εξηγήσω και να τα δικαιολογήσω με όλα αυτά τα ωραία που μας διδάσκει η θρησκεία μας...της λύτρωσης, της μεταθανάτιας ζωής, της δευτέρας παρουσίας...γενικά το 2010 ήταν πολύ σκληρό τουλάχιστον όσων αφορά σε αγαπημένα μου άτομα και θέλω να βγεί γρήγορα.

Ααα βλέπω είχαμε άτυπο meeting του forum στο Καραμανδανειο σήμερα..

Περαστικά στα παιδάκια σας κορίτσια!!!

Εμείς έχουμε μια υποψία συριγγίου στον ομφαλο της μικρής..θα δούμε, προς το παρόν καθαρισμό κάνουμε κ βλέπουμε.

Λοιπόν, αν δεν καταφέρω να ξαναμπω σας εύχομαι μια καλή Πρωτοχρονιά κ το 2011 να μας φέρει περισσότερη υγεία, περισσότερη χαρά κ αγάπη!!!

:P:p:p

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

κοριτσακια μου καλημερα......

ζωη μου ποιος αλλος;;;;;;στο μπασκετ.......

δωριτσα και εγω μεσα για του χρονου...χαχα!!!

εβι ελπιζω το κοριτσακι σου να ειναι καλυτερα......και να περασετε ωραια σημερα

σωτηρια μου .....ελπιζω να πανε ολα καλα με τη μπουμπου σου....περστικα να ειναι....

λοιπον επειδη ετοιμαζομαι για σημερα και για την γιορτη μου δεν ξερω αν θα μπω παλι..οποτε καλη χρονια ...με υγεια και ευτχια ...ζωημου μ'ενα γερο μωρακι....

καλα να περασετε σημερα ..ολα τα κοριτσακια ...............

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...