Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Λοιπόν Βίκη απο ταξιδιωτικό πρακτορείο Πάτρας τα παιρνουμε τελικά κ όχι απο Αθήνα. Μας βγαίνουν οι καλες θεσεις των 25 ευρο στα 18 το άτομο για γκρουπ ανω των 10 ατόμων,

αν θες στελνω πμ με τα στοιχεία.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tragana-mpiskotospitakia-xristougennon.html

Μιας και συγκεντρώνω τις συνταγές μου για τις γιορτές και θα ξεκινήσω φτιάχνοντας μελομακάρονα σήμερα με το Μάξιμο βρήκα και αυτά τα σπιτάκια και μου άρεσε πολύ η ιδέα...είπα να το μοιραστώ μαζί σας.

Εγώ λέω να χτίσουμε μερικά με το Μάξιμο...νομίζω θα έχει πλάκα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Λοιπόν Βίκη απο ταξιδιωτικό πρακτορείο Πάτρας τα παιρνουμε τελικά κ όχι απο Αθήνα. Μας βγαίνουν οι καλες θεσεις των 25 ευρο στα 18 το άτομο για γκρουπ ανω των 10 ατόμων,

αν θες στελνω πμ με τα στοιχεία.

σωτηρια μου σημερα εκλεισα και εγω απο ταξιδιωτικο γραφειο...σ'ευχαριστω πολυ ....παντως..:D:D.....πηγαινουμε εδω και 5 χρονια στην αθηνα και βλεπουμε ...φετος ομως δε τα κατα φεραμε και τελικα.....εκπληξη ..ερχονται αυτοι σε μας!!1χαχα!!!

[quote=Z&P&M;745667)

ζωη και εμεις θα τα φτιαξουμε!!!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω το δημιουργικό πνευμα των γιορτων μας εχει αγγιξει όλους! :-D

Εγώ λέω να φτιάξω αυτά

http://elenfly.blogspot.com/2010_01_28_archive.html

Η αδερφή μου χθες παλευε τρεις ώρες να κάνει ενα μπισκοτοσπιτο με μπισκοτο που έφτιαξε αυτή και μόλις πήγε να το συναρμολογήσει... μπουμ! Σπάσανε τα μπισκότα πάει ο κόπος και ο χρόνος της(βασικο). Ετσι εγώ θα κάνω αυτό με τα πτιμπερ και ότι γίνει!!!

Για ξεκινήστε να βάζετε φωτο με τις δημιουργίες σας!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

@BIKY74: Φαίνονται σχετικά απλά και θα το αποτέλεσμα φαίνεται πολύχρωμο...οπότε πιστεύω να το ευχαριστηθεί και ο μικρός...

@evi mou: Η αδερφή σου το πήγε ένα βήμα παραπέρα αλλά και σύ δουλειά πολιτικού μηχανικού βλέπω να κάνεις!χαχα!καλή επιτυχία!

@Sotiria: Τα χιονανθρωπάκια? Μια χαρά...άντε και του χρόνου!

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε είμαστε όλες κορίτσια για σπίτι...

Τελικά είναι μεγάλο ταλέντο ζαχαροπλαστικής ο Μάξιμος και μέτραγε και τα Μ&Μ που έβαζε...μεγάλη πλάκα!Το χωριό μας έγινε πάρα πολύ όμορφο...φωτό αύριο!

τι κανετε κοριτσια?

Ζωη θελλουμε φωτο των δημιουργιων σας!!!

επισης και φωτο του μαγου-μαξιμου. δεν θα ερθουμε γιατι δεν θελει η Αναστασια. περιμενω νεα απο τη γιορτη.

οσο για την Παρασκευη, μετα απο τη δραμαρικη εμπειρια του σ/κ στην Αθήνα, το σκεφομαι που σοβαρα να ερθω μόνη και με τις 2. οποτε μάλλον θα ερθω μονο με την Αναστασια. ποτε πρεπει να σου πω σιγουρα?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

κοριτσια τα σπιτακια μας.............

165422_181873728505330_100000481136963_605376_1886921_n.jpg

Κάνετε κλικ στα πρόσωπα των ατόμων που θέλετε να επισημάνετε.

165422_181873741838662_100000481136963_605377_4683897_n.jpg

165422_181873748505328_100000481136963_605379_8039359_n.jpg

165422_181873751838661_100000481136963_605380_5873940_n.jpg

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Πατρινουλες γεια σας και παλι! :D

Ειχα γραψει στις πρωτες σας δημοσιευσεις, να σας θυμισω πως ειμαι παντρεμενη με αντρα απο τα μερη σας και αυριο θα κατεβουμε στα πεθερικα μου και θα κατσουμε για 3 μερες. Με αλλα λογια θα κανουμε Χριστουγεννα στην Πατρα! ;)

Δεν εχω διαβασει δημοσιευσεις σας και δεν ξερω αν εχετε αναφερει τιποτα σχετικο, αλλα ηθελα να σας ρωτησω αν εχετε κατα νου καμμια εκδηλωση, καποια χριστουγεννιατικη γιορτη καπου για να παμε τη Μαρια μας. Ειναι σχεδον 2 ετων (παρα 2 μηνες)!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

evi-c: Άσε τι πάθαμε...ενώ ήταν μια χαρά το ΣΚ ο Μάξιμος τον πήγα τη Δευτέρα σχολείο και έφερε και το δεύτερο μέρος της ίωσης μετά τους εμετούς που είχε από την Παρασκευή οπότε τη Δευτέρα τη νύχτα την περάσαμε στην τουαλέτα...5 λεπτά πριν από τη γιορτή έκλαιγε ότι είναι άρρωστος και δεν θέλει να πάει και του είπα ας πάμε να δείς τα παιδάκια και μη κάνεις τίποτα εκεί...πήρα και στολή μαζί και του τη φόρεσα ενώ ανέβαινε στη σκηνή...τελικά ευχαριστήθηκε αν και δεν έκαναν κάτι φοβερό ένα πέρασμα από τη σκηνή και λίγο αργότερα άνα τραγουδάκι...καλύτερα που δεν ήρθατε ήταν γεμάτος ο χώρος, παντού γονείς με κάμερες μπροστά στη μούρη μας ενώ είχε και φωτογράφο που τραβούσε την εκδήλωση σίγουρα καλύτερα και στην προσπάθεια μου να φτάσω από τη μια πλευρά του σταθμού στην άλλη χρειάστηκα 1 τέταρτο και όχι μόνο δεν έκαναν άκρη για να περάσω αλλά έφαγα και κάτι αγκωνιές...κοινώς ζώα!οπότε η Αναστασία ούτε θα έβλεπε έτσι καλύτερα που δεν ήρθατε...ενώ είχαμε και βιντεοκάμερα μαζί αλλά και φωτογραφική δεν τις βγάλαμε καν το μπάχαλο μας την έσπασε...θα περάσω μια βόλτα από το φωτογραφείο μήπως έβγαλε καμιά φωτό αυτός να πάρω!

ΒΙΚΥ74: Και του χρόνου!!!Φοβερά τα σπιτάκια σας...

evi-c: Πές μου αύριο για να του πώ αν και μας βλέπω λίγους για ροτόντα...αλλά για να δούμε αύριο!Περίμενω να μου απαντήσουν και άλλοι...μπορεί να γίνεται και χαμός εκεί γιατί είδα το γνωστό μου σήμερα και μου έλεγε ότι τον πέρνουν πολύ τηλέφωνο και επιβεβαιώνουν...ακούγεται και καλό event...για να δούμε!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...