Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα!! τι κανετε ???

Ρωτησα μια φιλη που ειχε δει περισυ τον Αλλαντιν, και δεν της αρεσε καθολου. Εσεις Σωτηρια εχετε κλεισει εισητηρια, αν καταλαβα καλά?

Τι προτείνεις να τα δώσει πίσω?χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@evi-c: Θα έρθει και η Γιάννα (του Χάρη) με τη Μαρία και το Γεράσιμο...κοίτα να μαζευτείτε όλο το λιμενικό πάλι!χαχα!

Μεσα και 'γω! Την μικρουλα θα την αφησω στη μαμα μου και θα ερθουμε με τον Γιωργο.Ποια μερα ειναι η εκδηλωση Ζωη? Παρε με τηλ. αν μπορεις γιατι δεν μαπινω συχνα.Ενταξει?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ζωη, εγω μεσα σιγουρα, μονη ομως χωρις το συζυγο, γιατι δουλευει. και αυτο με τη ροτοντα μου φαινεται τελεια ιδεα!!!! ελπιζω να μην ειναι αρρωστες μονο...... γιατι οποτε κανονιζω κατι, ολο κατι παθαινουν......

και αυριο θα φευγαμε για Αθηνα, αλλα δεν το βλέπω..... εχω την Αναστασια με εμετους απο χθες το βραδυ:(

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Αν τα καταφέρω μπορεί να έρθω και εγώ babaloo αλλά δεν το ξέρω σίγουρα ακόμα... Πρέπει να σας απαντήσω σύντομα?

Alladin θα πάμε και εμέις... Η μικρή μου είχε φαγωθεί για λίμνη των κύκνων αλλά επειδή φέτος Αθήνα δεν προβλέπεται ας μείνει με τον Αlladin. Επίσης για όποιον ανδιαφέρεται κοιτάξτε και αυτό http://www.thebest.gr/calendar/view/event/1817/2010-12-19 Τελευταία στιγμή το πήρα είδηση αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον...

@evi-c: Μια χαρά θα είσαστε...περαστικά της Αναστασίας!

@Mafalda: Ωραία θα είναι νομίζω, ελάτε. Πές μου αν είναι ως την Τετάρτη για να απαντήσω αν είναι για να έχουμε δική μας ροτόντα (Parentscafe Ροτόντα Party)!χαχα!

@Sotiria: Μπορεί να γίνεται χαμός αλλά να σου πώ την αλήθεια νομίζω ότι για τα μικρά θα είναι ωραία με τους Καλλικάντζαρους και τον Αγ. Βασίλη ανήμερα...

@Doroula: Στις 24.12 μετά τις 17:30 στο Babaloo θα σε πάρω και τηλέφωνο ή στείλε μου μήνυμα!

Διαφημίσεις

Χμ...το είδα και γώ άλλα επειδή είναι καλλτεχνική ομάδα νόμιζα ότι μπορεί να τα λένε επίτηδες έτσι!τι να πώ!Καλλιτέχνες!χαχα!

να μαι και εγωωωω.....

α!!πολυ θα ηθελα να ερθουμε και εμεις ..αλλα 23 φευγουμε για αθηνα.....

αλλαντιν θα παμε και εμεις.

.σωτηρια και εγω θελω να μαθω για τα ομαδικα εισητηρια...ειμαστε 12 ατομα...

evi-c..περαστικα σας ...

δωρα μου τι κανεις κοπελα μου;;;η μικρη σου ....ευτυχως καλη στον υπνο ε;;

ρε γαμωτη .....πολυ θα ηθελα να ερθω και εγω μπαμπαλου...........κριμα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σας κοριτσάκια...μετακομίζω-μετακόμισα κ για αυτό χάθηκα

ιντερνετ "δανείζομαι" από έναν καλό άνθρωπο...να ναι καλά

για το παρτάκι στο Babaloo δεν ερχόμαστε...κ για το φόβο των ιώσεων

αλλά κ γιατί τα νεύρα μου με τόσα πιτσιρίκια θα γίνουν κρόσια...

είστε καλά??? τι θα κάνετε στις γιορτές??

Βϊκυ74 κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάνεις κάτι καταπληκτικές δημιουργίες

στο ίντερνετ...τι φτιάχνεις παιδί μου? Μπορούμε να δούμε κ εμείς??

φιλάκια κοριτσάκια,να είμαστε όλοι καλά

@evi-c: ϊωση του βρεφονηπιακού είναι...την ψάρεψε και ο Μάξιμος! Και ενώ ήταν μια χαρά μέχρι χτές και πήγαμε το απόγευμα και παιδίατρο απλά για να τον ελέγξει και να τον μετρήσει...τη νύχτα ήταν πολύ ανήσυχος και στις 6 το πρωί έκανε εμετό...Πάνω που θα τον ετοίμαζα για το σχολείο και ξαναέκανε οπότε τον κράτησα καλύτερα εδώ να αναρρώσει και να μην πιάσει και τίποτ άλλο σήμερα. Της Αναστασίας της πέρασε?

της περασε ναι. δεν εχει ξανακανει. της εμεινε ομως η αφαγία. δεν τρωει τιποτα...... με το ζορι εφαγε πριν 1/4 τοστ. φευγουμε τελικα για την Αθηνα, και ο Θεός βοηθός. Ελπίζω να μην επιστερεψουμε αρων αρων.

θα τα ξαναπουμε απο Δευτερα! καλο Σ/Κ!

Σας φιλω!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...