Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@evi-c: τελικά είμαι παραπληροφόρηση αλλά δεν φανταζόμουν ότι δεν θα έκανε γιορτή η τάξη της Αναστασίας...ρώτησα την κυρία του Μάξιμου και μου είπε ότι η κα Μαρία δεν θα κάνει γιατί είναι πιο μικρά τα δικά της παιδιά!χμ!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@evi-c: τελικά είμαι παραπληροφόρηση αλλά δεν φανταζόμουν ότι δεν θα έκανε γιορτή η τάξη της Αναστασίας...ρώτησα την κυρία του Μάξιμου και μου είπε ότι η κα Μαρία δεν θα κάνει γιατί είναι πιο μικρά τα δικά της παιδιά!χμ!

ναι δυστυχως...... η ταξη της Αναστασιας εχει τα μικρότερα παιδάκια...... να σου πω στεναχωριεμαι λιγάκι. δεν πειράζει, το καλοκαιράκι!

οπως και να χει, θα ερθουμε να σας θαυμάσουμε :):wink:

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@Evi-c: Ναι ωραία θα είναι στη γιoρτή και μιας και η Αναστασία δεν είχε προετοιμαστεί για να συμμετάσχει δεν νομίζω να την πειράξει που δεν θα έχει ντυθεί, θα το δεί πιο πολύ σαν παράσταση!

καλημερα σε όλες σας!! επιτελους χιονια και κρυο!!!!!

πως τα περασατε το σ/κ?

@Evi-c: Ναι ωραία θα είναι στη γιoρτή και μιας και η Αναστασία δεν είχε προετοιμαστεί για να συμμετάσχει δεν νομίζω να την πειράξει που δεν θα έχει ντυθεί, θα το δεί πιο πολύ σαν παράσταση!

Κι εγω ετσι νομιζω!!!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα.....εμεις σκ ειμασταν αθηνα..και το σαββατο πρωι ξυπνησαμε με χιονια......τα παιδια το ευχαριστηθηκαν πολυ.....ολα καλα ...κατ τ'αλλα καλα...οποτε μπορειτε να κανονισουμε για βραδακι!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κορίτσια έρχεται μετά τις γιορτές στο ΤΟΦΑΛΟΣ το Alladin on ice!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

http://www.yousouroum.gr/forum/showthread.php?t=20426

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/40029

Εμείς το κανονίσαμε κιόλας!!!!

Για εισητήρια https://hao1-prxoy.appspot.com/687474703A2F2F7777772E7469636B65746E65742E67722F73616C657350415452412E68746D6C

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Γεια σας κοριτσακια!Καιρους και ζαμανια...ή και το αλλο ...σαν τα χιονια!Μαλλον με το δευτερο μπηκα.

Εισαστε ολες καλα βλεπω,εσεις και τα παιδακια σας!Μονο στην Ευουλα να ευχηθω περαστικα για τον μπομπιρα.

Αχ Ζωουλα,χαρηκα με το ευχαριστο νεο!Με το καλο,μια καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι να εχεις και ενα γερο μωρο!

Χαθηκα το ξερω,αλλα το πρωι δεν ανοιγω σχεδον ποτε υπολογιστη,το μεσημερι 2:30 ερχεται ο Γιωργος απο τον παιδικο σταθμο,ο οποιος δεν κοιμαται ποτε τα μεσημερια,οπότε δεν προλαβαινω για πολλα πραγματα.Εντωμεταξυ το μωρο ολη μερα δεν κοιμαται,αντε κανενα μισαωρο αραια και που,και καταλαβαινετε πως ειναι η κατασταση.Το μονο θετικο ειναι πως κοιμομαστε αψογα.Η μικρη κοιμαται απο 9:30 περιπου εως 7:00 το πρωι,τρωει και ξανακοιμαται για κανενα δυωρο και ολη την ημερα με τρεχει.....

Πρωι με βολευει για καφεδακι.Τον παιδοτοπο δεν τον πολυπροτιμω,με το μωρο δεν εχω παει μεχρι στιγμης.

Κανονιστε λοιπον και βλεπουμε.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

@doroula: Καλώς την! Πάει χάθηκες ... χμ! έτσι θα χαθώ και γώ από το Μάιο...για να δούμε! Ωραία τα νέα σου σχετικά με τον ύπνο...μην έχεις παράπονο κοιμάστε το βράδυ και αυτό είναι σημαντικό. Ο Γιώργος πώς τα πάει με την αδερφούλα? Φιλιά!

Διαφημίσεις

http://www.patrasevents.gr/Events/13bf852b-c375-438f-b749-244e5179103e/χριστουγεννιατικη-γιορτη

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στο Babaloo λέω να πάω θα έρθει καμιά σας???

καλημερα!! τι κανετε ???

Ρωτησα μια φιλη που ειχε δει περισυ τον Αλλαντιν, και δεν της αρεσε καθολου. Εσεις Σωτηρια εχετε κλεισει εισητηρια, αν καταλαβα καλά?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

http://www.patrasevents.gr/Events/13bf852b-c375-438f-b749-244e5179103e/χριστουγεννιατικη-γιορτη

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ στο Babaloo λέω να πάω θα έρθει καμιά σας???

κι εγω μεσα, αν ειμαστε καλα!!!!:)

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

αλλα, θα ειμαι και με τα 2. λες να τρεχω πανικοβλητη??? χαχα

Λοιπόν μόλις μίλησα και με τον Τάσο τον παιδικό μου φίλο και ιδιοκτήτη και με ενημέρωσε για τα εξής:

- 8€/ παιδί και οι μεγάλοι ότι πιούν (η τιμή μου φαίνεται πολύ λογική)

* έχει κανονίσει 1,5 ώρα παράσταση με καλλικάντζαρους κτλ και Αγ. Βασίλη και το κάθε παιδάκι θα πάρει και δώρο από τον Αγ. Βασίλη

- Θα έχει μπουφέ με γλυκά και σνακ και όταν του είπα ότι ενδέχεται να πάμε το parentscafe team μου είπε αν είναι να μας φτιάξει μια ροτόντα μόνο για μας για να μη σηκωνόμαστε να πηγαίνουμε στο μπουφέ!

Εγώ με Μάξιμο μέσα σίγουρα (μπορεί και ο σύζυγος αλλά δεν ξέρω ακόμα) και σύ Εύη + 2 μικρές κυρίες σου (δεν νομίζω να τρέχεις γιατί τα μικρά θα είναι μέσα και τα κορίτσια συνήθως τα απασχολούν).

Εμένα πάντως μου φαίνεται ωραία ιδέα! Πάμε...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...