Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα!!!!

ωραια ηταν προχθες στο παναχαικο! να το επαναλαβουμε!!!! αυτη την εβδομαδα δεν μπορω, την αλλη ομως θα μπορω σιγουρα!!!

θα κανονισουμε να παμε παιδοτοπο για να ερθουν και οι μαμαδες με τα παιδακια σας!!

εχω και την Αναστασια αρρωστούλα απο το Σαββατο το βραδυ. μονο πυρετο εχει, τιποτε αλλο. σημερα το απογευμα θα την παω στο γιατρο και θα δουμε......

Βικυ74, ειδα τις καταπληκτικες δημιουργιες σου στο fb. ποτε θα μου κανεις ιδιαιτερα?

καλημερα!!!!!.........οποτε θελετε .....για καφεδακι!!!!

περαστικα στην μια πο τις δυο κουκλες κορες σου ευακι!!!!

οποτε θελεις.....χαχα!!!!ψιτ...ψιτ....μη μας ακουσει ομως η ζωη...που ηθελε και αυτη μαθημα και δεν της εκανα......χαχαχα!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@BIKY74: Χαχαχα!Πολύ καλό...Δεν ήθελα ιδιαίτερα αλλά ήταν ο μοναδικός τρόπος να σε κάνω να εμφανιστείς...

Τελικά όλα είναι μύθος με τις εγκυμοσύνες και τις ορέξεις...τρώω ακριβώς τα αντίθετα από το Μάξιμο και είναι αγόρι πάλι!γιούχου!Και αυτό με τις κοιλιές είναι μύθος αλλά και αυτό με τη βέρα και την αιώρηση πάνω από τη κοιλιά...χμ...όλα ψέματα!χαχα!

@evi-c: Ελπίζω να είναι καλύτερα η Αναστασία και να μην ήταν τίποτα...καμιά ίωση...άκουσα ότι και άλλα παιδάκια είχαν μόνο πυρετό! Θα μας πείς το βράδυ αν έρθεις!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@BIKY74: Χαχαχα!Πολύ καλό...Δεν ήθελα ιδιαίτερα αλλά ήταν ο μοναδικός τρόπος να σε κάνω να εμφανιστείς...

Τελικά όλα είναι μύθος με τις εγκυμοσύνες και τις ορέξεις...τρώω ακριβώς τα αντίθετα από το Μάξιμο και είναι αγόρι πάλι!γιούχου!Και αυτό με τις κοιλιές είναι μύθος αλλά και αυτό με τη βέρα και την αιώρηση πάνω από τη κοιλιά...χμ...όλα ψέματα!χαχα!

!

αντε βρε....ειναι σιγουρο.....;;;

εισαι σε μικρο μηνα ακομα.....δλδ..τι;;;το ειδατε;;;:tongue:

γερο να ειναι....πλακα κανω!!!!....αγορομανα και εσυ!!!...αντε σε βλεπω τριτεκνη....τι;;δε θα πας για την κορη!!!!;;;χαχαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μηδένα προ του τέλους Ζωή... Δε θα ξεχάσω ποτέ την κουμπάρα μου που εβγαλε το γιο της από το μαιευτήριο με κάτι ροζ φορμάκια... μούρλια!!!!! Άρα μέχρι να το δεις με τα μάτια σου μην είσαι σίγουρη για τίποτα! Και όπως μου είχε πει και η γυναικολόγος μου στον Αντρέα όταν την είχα ρωτήσει "Είναι σίγουρα αγόρι?" είχα λάβει την καταπληκτική απάντηση "Μέχρι τα 18 τουλάχιστον, ναι!!!!!" χαχαχα!!!! Με το καλό πάντως και οτι να' ναι!!!!

Διαφημίσεις

@evi-c: Ελπίζω να είναι καλύτερα η Αναστασία και να μην ήταν τίποτα...καμιά ίωση...άκουσα ότι και άλλα παιδάκια είχαν μόνο πυρετό! Θα μας πείς το βράδυ αν έρθεις!

καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική. κι εγω μονο στην 2η ειχα ναυτιες. με το καλο αγορομανουλα!!!! ετσι,να κανετε αγόρια, γιατι εχουμε κοριτσια να παντρεψουμε χαχαχα!!

Η Αναστασια ειναι καλυτερα σημερα. Σκεφτομαι να την κρατησω και αυριο στο σπίτι. Ιωση ηταν, μόνο με πυρετό. εκανε 3 24ωρα τον κυκλο της και περασε.

ειπατε τιποτα ενδιαφερον μετα που εφυγα??

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετική. κι εγω μονο στην 2η ειχα ναυτιες. με το καλο αγορομανουλα!!!! ετσι,να κανετε αγόρια, γιατι εχουμε κοριτσια να παντρεψουμε χαχαχα!!

Η Αναστασια ειναι καλυτερα σημερα. Σκεφτομαι να την κρατησω και αυριο στο σπίτι. Ιωση ηταν, μόνο με πυρετό. εκανε 3 24ωρα τον κυκλο της και περασε.

ειπατε τιποτα ενδιαφερον μετα που εφυγα??

μπραβοο!!!!καλα κανεις που την κρατας......

καλημερα κοριτσια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αχ!!!αυτο.....τρεις φορες το εχω ακουσει!!!!

Ναι ε? Εγώ δεν το είχα ακούσει και νόμιζα οτι η δικιά μου είχε την αποκλειστικότητα!!! Τέλος πάντων... Μάλλον το διδάσκουν στα συνέδρια των γυναικολόγων στην ενότητα: "Αγόρι η κορίτσι? Δημοφιλείς απαντήσεις!!!!"

Είστε καλά κατά τα άλλα? Εύη περαστικά στη μικρή σου... Και εμάς κάτι μας τριγυρνά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν εκδηλώνεται ακόμα... Μακάρι να εκδηλωθεί άμεσα γιατί δε θα το αντέξω να είμαστε άρρωστοι μέσα στα Χριστούγεννα!!!!

Πώς σας φάνηκε το χθεσινό??Μου φαίνεται ότι ώρες-ώρες ξεφεύγουμε και δίνουμε αρκετή έκταση σε κάποια θέματα που,κατά τη γνώμη μου,δεν χρειάζεται.Από την άλλη πάλι, μπορεί να συμβαίνει λόγω του ότι έχουμε παιδιά διαφορετικών ηλικιών και εμείς οι μικρομανούλες δεν έχουμε ζήσει ακόμα κάποια πράγματα...τί να πω,θα δούμε στη συνέχεια...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ε? Εγώ δεν το είχα ακούσει και νόμιζα οτι η δικιά μου είχε την αποκλειστικότητα!!! Τέλος πάντων... Μάλλον το διδάσκουν στα συνέδρια των γυναικολόγων στην ενότητα: "Αγόρι η κορίτσι? Δημοφιλείς απαντήσεις!!!!"

Είστε καλά κατά τα άλλα? Εύη περαστικά στη μικρή σου... Και εμάς κάτι μας τριγυρνά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν εκδηλώνεται ακόμα... Μακάρι να εκδηλωθεί άμεσα γιατί δε θα το αντέξω να είμαστε άρρωστοι μέσα στα Χριστούγεννα!!!!

χαχα!!!πες το ψεμματα!!!!!..........

καλα ειμαστε και ετοιμαζομαστε να αμε αθηνα αυριο ....εχει γενεθλεια η ανιψια μου και παμε για το παρτυ και οχι μονο......

αχ!!ουτε εγω θελω ν'αρρωσταινουν στις γιορτες...και ποιος θελει θα μου πεις...ευχομαι να μην σας εκδηλωθει τπτ!!!!!.....:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Πώς σας φάνηκε το χθεσινό??Μου φαίνεται ότι ώρες-ώρες ξεφεύγουμε και δίνουμε αρκετή έκταση σε κάποια θέματα που,κατά τη γνώμη μου,δεν χρειάζεται.Από την άλλη πάλι, μπορεί να συμβαίνει λόγω του ότι έχουμε παιδιά διαφορετικών ηλικιών και εμείς οι μικρομανούλες δεν έχουμε ζήσει ακόμα κάποια πράγματα...τί να πω,θα δούμε στη συνέχεια...

Για μένα ήταν λίγο απογοήτευση το χθεσινό - για διάφορους λόγους και ο ένας είναι σίγουρα αυτό που λες - αλλά έχει δίκιο η Εύη: να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Για μένα ήταν λίγο απογοήτευση το χθεσινό - για διάφορους λόγους και ο ένας είναι σίγουρα αυτό που λες - αλλά έχει δίκιο η Εύη: να δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα.

Εγώ πάλι μια χαρά το βρήκα...και κάπως νιώθω ότι ήδη έμαθα κάποια πράγματα και έχω ξεκινήσει να τα εφαρμόζω και να τα μαθαίνω και στον Παναγιώτη!

@ΒΙΚΥ74: Για το μικρό 5ο μήνα ο κύριος είναι ήδη πανέτοιμος...λεπτομέρειες από κοντά!χαχα!

καλημερα κοριτσια!

κι εμενα μου αρεσει ετσι οπως εξελισσεται καθε φορα η κουβεντα. μεχρι στιγμης δεν εχω παραπόνο.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...