Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Στη λαική κάτω από τον Αγ. Ανδρέα το νοσοκομείο. Πιστέυω να είμαι μέχρι τις 11.15 εκεί κι να καταφέρω να σε γνωρίσω κιόλας... χιχιχι!!!!

στην ιδια λαικη παμε..... που μενεις κοπελα μου;;

ναι προσπαθησε.....μεχρι 11.30 θα κατσω..........

μάλλον παναχαικό εξω μας βλέπω, με τετοια ζεστη που κανει. Το παναχαικό ειναι ακριβως διπλα στην Αιγλη.

κι εγω μαλλον θα προλαβω να ειμαι εκει στις 10.15.

ωραια.....φευγω για ικα ...τωρα.....και τα λεμε εκει!!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Κορίτσια εγώ δυστυχως δε θα μπορεσω γιατι θα έχω και τα δυο παιδια και δεν είμαι για Βεσο. Θα πάω όμως στον παιδοτοπο μετα τις 11.30 οποια θελει ας περασει για ένα δευτερο καφεδακι. Καλά να περασετε όσες τα καταφερετε και πάτε. Φιλιά!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Δηλαδή οταν θα θες να απευθυνθεις σε καποιον θα λες " ε ψιτ!!!" ???:P:p:p:p

Δε σας την κάνω επίτηδες.... next time!

Είπα εγώ να τον λέμε ε ψιτ????Κύριε Κύριε Κύριε όλες μαζί!χαχαχαχαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

.λοιπον 10....με 10.15...συντριβανι βεσο......οσες μπορειτε και λιγο αργοτερα....παναχαικο...μεσα......ασχετο επειδη δε ξερω ποιο ειναι ...καποια που ξερει ας ειναι μεχρι τις 10.15.......στο συντριβανι.....

Ωχ βλέπω να μη συναντιόμαστε τελικά αν χαθείς και δεν βρείς το Παναχαϊκό στη Βέσο!χαχα!

Καλημερα!

Κορίτσια εγώ δυστυχως δε θα μπορεσω γιατι θα έχω και τα δυο παιδια και δεν είμαι για Βεσο. Θα πάω όμως στον παιδοτοπο μετα τις 11.30 οποια θελει ας περασει για ένα δευτερο καφεδακι. Καλά να περασετε όσες τα καταφερετε και πάτε. Φιλιά!

Βλακεία!Έλα και με τα 2 και θα σου κάνω babysitting στο Χρήστο!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ Ζωη αλλά δε θες να την βγαλεις ολη την ωρα μεταξυ τσουληθρες συντριβανι και ΤΖΑΜΠΟ και εμεις να πίνουμε καφε!:D

Την επόμενη ίσως!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλησπέρα σας! Χάρηκα πολύ που σας είδα και σας γνώρισα σήμερα. Εύχομαι την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότερες. evi_mou την επομενη φορά παιδότοπο έτσι?

Υ.Γ. Ζωή η ΔΕΗ δεν έχει μπάρα... ήμουνα σαν τη σκηνή από τους αδιάφθορους με το καρότσι στις σκάλες...

Καλησπέρα σας! Χάρηκα πολύ που σας είδα και σας γνώρισα σήμερα. Εύχομαι την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότερες. evi_mou την επομενη φορά παιδότοπο έτσι?

Υ.Γ. Ζωή η ΔΕΗ δεν έχει μπάρα... ήμουνα σαν τη σκηνή από τους αδιάφθορους με το καρότσι στις σκάλες...

Όπως πέρασα με το αυτοκίνητο το είδα και γώ ότι δεν είχε μπάρα αλλά ούτε εσύ ήσουν απέξω...θα σταματούσα, αν και ήμουν σίγουρη ότι θα σε βοηθούσαν τα βόδια να το ανεβάσεις!

καλημερα πατρινες !!!!!

σημερα πιο καλη μερα .....αντε γιατι χθες επαθα ...με τοση βροχη...

να'στε καλα κοριτσακια.....

δωρα...τι κανεις κοπελα μου ...τα ζουζουνια σου ;;;παει χαθηκες τελειως!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

@Mafalda2: Πεταχτήκαμε σήμερα μέχρι το cancun και έριξα μια ματιά στο σπίτι σας...όντως δεν είχα δεί 3 σπίτια είχα δεί το πρώτο και το τελευταίο. Μια χαρά είστε εκεί και περνάτε και το δρόμο και βουτάτε και στη θάλασσα!

Καλημέρα σε ολες... Χαίρομαι που υπάρχει αποχή το Σαβατοκύριακο γιατί αυτό σημαίνει ότι το περνάμε με τις οικογένειες μας συνεπώς ή πάμε κάπου εκτός σπιτιού ή .... δεν προλαβαίνουμε να φτύσουμε!!!! :lol::lol: Εύχομαι να σας συμβάινει το πρώτο!

@ΒΙΚΥ: Μιλάς για τη βροχή του Σαββάτου εύχομαι γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ για τη ψυχική μου υγεία!!!!!

@Z&P&M: Έχουμε φροντίσει να κρυβόμαστε από τα περίεργα βλέμματα και το καταφέραμε! Την επόμενη φορά που θα πεταχτείς ενημέρωσέ με να βγω να σε υποδεχτώ!!!! :lol:

Καλημέρα σε ολες... Χαίρομαι που υπάρχει αποχή το Σαβατοκύριακο γιατί αυτό σημαίνει ότι το περνάμε με τις οικογένειες μας συνεπώς ή πάμε κάπου εκτός σπιτιού ή .... δεν προλαβαίνουμε να φτύσουμε!!!! :lol::lol: Εύχομαι να σας συμβάινει το πρώτο!

@ΒΙΚΥ: Μιλάς για τη βροχή του Σαββάτου εύχομαι γιατί θα αρχίσω να ανησυχώ για τη ψυχική μου υγεία!!!!!

ναι!!!!!ημουνα για ψωνια εκεινη την ωρα....και να παω να παρω το παιδι απο μαθημα...γιναμε ...παπια!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@Mafalda2: ναι ΟΚ, αλλά θέλω όλη την επιτροπή υποδοχής...και την Ελένη με το λουλουδάτο ρεβέρ!χαχα!

καλημερα!!!!

ωραια ηταν προχθες στο παναχαικο! να το επαναλαβουμε!!!! αυτη την εβδομαδα δεν μπορω, την αλλη ομως θα μπορω σιγουρα!!!

θα κανονισουμε να παμε παιδοτοπο για να ερθουν και οι μαμαδες με τα παιδακια σας!!

εχω και την Αναστασια αρρωστούλα απο το Σαββατο το βραδυ. μονο πυρετο εχει, τιποτε αλλο. σημερα το απογευμα θα την παω στο γιατρο και θα δουμε......

Βικυ74, ειδα τις καταπληκτικες δημιουργιες σου στο fb. ποτε θα μου κανεις ιδιαιτερα?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...