Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως VESO στις καφετέριες καπνίζουν μέσα όπως και σε όλες τις καφετέριες απλά θα πάμε σε καμιά μεγάλη. Και γώ μέσα για αύριο 1,5 θέση κρατήστε μου!χαχα!

σιγα βρε ζωιτσα...απο τωρα 1.5;;;;εχεις μελλον ακομα!!!!!χαχα!!!

στο Παναχαικο δεν καπνιζουν! ειναι τσεκαρισμένο!

ωραια !!!!οποτε παμε εκει 10 με 10.15;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Δυστυχώς δεν μπορώ νωρίτερα κορίτσια μου

ΟΚ τα λέμε άλλη φορά:)

Το χθεσινό μια χαρα μου φάνηκε, τί μια χαρά??? Super!!!!

Και μόνο το ότι λιγο πολύ τα περνάνε κι άλλοι είναι παρηγοριά.

Και ο κύριος πολύ καλός, μου αρεσει ο τρόπος του, το ύφος του.

Πώς τον λένε ρε παιδιά?? Δεν μπορώ να το συγκρατήσω.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Τι μας την κάνεις για αύριο Σωτηρία?Ναι είναι ωραία στους ΑΑ! -Και εγώ είμαι κακός γονιός, ...και μένα έχει πρόβλημα το παιδί μου!χαχα! Τι το θές το όνομα του κυρίου δεν πήγαμε να κάνουμε φιλίες εκεί και γώ δεν θυμάμαι το όνομα κανενός ή απλά έχω πάρει πολύ σοβαρά το θέμα της εχεμύθειας που συζητούσαμε χτές. Απάντησα και τις ερωτήσεις σήμερα για την άλλη φορά και είμαι έτοιμη, ελπίζω να μην ξεχάσω να τα πάρω μαζί!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να καβατζάρουμε το τραπέζι από τις 10.00 και να εναλλασσόμαστε αναλόγως... χαχαχα! Εγώ π.χ. δεν ξέρω τι ώρα θα καταφέρω γιατί θέλω να πάω λαϊκή και δεν ξέρω τι ώρα θα φάει κρέμα η μπουμπου μου (γιατί τρώμε τώρα...) Πιστέυω βέβαια κατά τις 10.30 το αργότερο να είμαι εκεί! Όσο για το κάπνισμα, με τέτοια ζέστη μου φαίνεται θα κάτσουμε έξω!!!!

Υ.Γ. Τι ακούω? Σας βάζουν και homework στη σχολή γονέων? Για να δω ποιές είναι οι καλές μαθήτριες που έχουν τελειώσει!

Σωτηρια αν ειναι να ερθεις το κανονιζουμε για 11. η παμε εμεις κατα τς 10.15 και ερχεσαι κι εσυ μετα
Εγώ λέω να καβατζάρουμε το τραπέζι από τις 10.00 και να εναλλασσόμαστε αναλόγως... χαχαχα! Εγώ π.χ. δεν ξέρω τι ώρα θα καταφέρω γιατί θέλω να πάω λαϊκή και δεν ξέρω τι ώρα θα φάει κρέμα η μπουμπου μου (γιατί τρώμε τώρα...) Πιστέυω βέβαια κατά τις 10.30 το αργότερο να είμαι εκεί! Όσο για το κάπνισμα, με τέτοια ζέστη μου φαίνεται θα κάτσουμε έξω!!!!

Υ.Γ. Τι ακούω? Σας βάζουν και homework στη σχολή γονέων? Για να δω ποιές είναι οι καλές μαθήτριες που έχουν τελειώσει!

σωτηρια τι ωρα θελεις εσυ;;;;

μπορουμε να το κανονισουμε 10.30 ...και εσυ να μας βρεις λιγο αργοτερα....αν δε κανω λαθος κατα τις 11 ηθελες;;οποτε ειναι ο.κ!!για ελατε μωρε να μαζευτουμε!!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

.λοιπον 10....με 10.15...συντριβανι βεσο......οσες μπορειτε και λιγο αργοτερα....παναχαικο...μεσα......ασχετο επειδη δε ξερω ποιο ειναι ...καποια που ξερει ας ειναι μεχρι τις 10.15.......στο συντριβανι.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ελάτε, ελάτε να σας γνωρίσω και τις υπόλοιπες! (και όσες δεν γνωρισα προχτες!)

ασχετο ......σε ποια λαικη πας;;;γιατι εχω την εντυπωση οτι παμε στην ιδια!!!χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

.λοιπον 10....με 10.15...συντριβανι βεσο......οσες μπορειτε και λιγο αργοτερα....παναχαικο...μεσα......ασχετο επειδη δε ξερω ποιο ειναι ...καποια που ξερει ας ειναι μεχρι τις 10.15.......στο συντριβανι.....

μάλλον παναχαικό εξω μας βλέπω, με τετοια ζεστη που κανει. Το παναχαικό ειναι ακριβως διπλα στην Αιγλη.

κι εγω μαλλον θα προλαβω να ειμαι εκει στις 10.15.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...