Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@Mamma mia: Έτσι είναι μάνες!!!Έχουμε τρελές αντοχές στην ανάγκη...άντε να επιστρέψουν γρήγορα σπίτι τους!!!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@evi-c: Χμ, τον κυριούλη! Για να τον δούμε καλύτερα πάλι!Μου φαίνεται λίγο άπειρος...αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου!

ειπε οτι κανει 8 χρονια αυτη τη δουλεια...... για να δουμε.....

κι εγω αυριο κατα τις 10.30 με 11 λεω. οποτε ΖΩη θα τα πουμε εκει!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@evi-c: Ελπίζω να κάτσει καλά ο Μάξιμος γιατί δεν έχω τις κανονικές μου αντοχές αυτό το διάστημα...Βέβαια τον έχω προειδοποιήσει αν κάνει βλακείες θα πάμε κατευθείαν στο αυτοκίνητο και σπίτι...Για να δούμε!(όχι ότι πιάνει αυτό που του είπα...αλλά κακό δεν είναι να το δοκιμάζω μέχρι να πιάσει!χαχαχα)

@evi-c: Ελπίζω να κάτσει καλά ο Μάξιμος γιατί δεν έχω τις κανονικές μου αντοχές αυτό το διάστημα...Βέβαια τον έχω προειδοποιήσει αν κάνει βλακείες θα πάμε κατευθείαν στο αυτοκίνητο και σπίτι...Για να δούμε!(όχι ότι πιάνει αυτό που του είπα...αλλά κακό δεν είναι να το δοκιμάζω μέχρι να πιάσει!χαχαχα)

αν το κάνεις 2-3 φορές θα καταλάβει ότι το εννοείς...κ την επόμενη θα είναι κύριος...λέω εγώ τώρα...

κορίτσια καλά να περάσετε στα lego,μακάρι να υπάρχει καλή οργάνωση

η Εύη-μου κ ο μπεμπούλης βγήκανε...έχουνε να κάνουν κάποιες εξετάσεις

ακόμα αλλά όλα θα πάνε καλά

φιλάκια κ καλό ΣΚ

Βρε τι ωραίους μπόμπιρες κ μπομπιρούλες έχουμε!!!!!!!!!!!

χάρηκα που σε γνώρισα mafalda εστω κ στα πεταχτα....βλέπεις μας εχει στο τρεξιμο ο γιος μου!!!:lol::lol: Να σε ρωτήσω, ποιο μπιμπερό πήρε τώρα η μπέμπα σου?

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

@ΒΙΚΥ74: Τέλειο το μήνυμά σου με τα σήματα μορς με 100 τελείες!χαχα!Ναι πάμε ΒΕΣΟ πρωί για κανονίστε!

σου αρεσε ....καλο...μου!!!χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Θα βάλω τα παιδιά μου να φωνάζουν... Το πολύ να τα νομίζουν για ζαβά και να μην τους δώσουν σημασία!

Αλήθεια με φώναζες? Έβαζες και το 2 γιατί σκέτο δε θα άκουγα (χαχαχα). Κρίμα όμως που έκατσε έτσι στραβά. Ας είναι... όπως λέει και η ΒΙΚΥ θα μας κάνετε ιδιαίτερα...

α!!ωραια μαζι ...θα μας κανουν μαθηματα!!

ποτε θα κανονισουμε να βρεθουμε;;;;;;;;

κανονιστε οι μικρομανουλες;;;;;;;

ευη μου βγηκατε;;;σιδερενιος ...ο μπομπιρακος σαυ....!!!:D:D

φιλακια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!

Evi-c, Z&P&M, evi_mou, sotiria xάρηκα πολύ που σας γνώρισα προχτές και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή να σας γνωρίσω καλύτερα. Evi_mou μια χαρά τον είδα το μικρούλι σου και συγνώμη που δε σε ρώτησα αλλά μετά συνδύασα το άτομο με την κατάσταση. Σιδερένιος λοιπον.

Βρε τι ωραίους μπόμπιρες κ μπομπιρούλες έχουμε!!!!!!!!!!!

χάρηκα που σε γνώρισα mafalda εστω κ στα πεταχτα....βλέπεις μας εχει στο τρεξιμο ο γιος μου!!!:lol::lol: Να σε ρωτήσω, ποιο μπιμπερό πήρε τώρα η μπέμπα σου?

Sotiria μου δεν το έψαξα και πολύ. Πάντα χρησιμοποιούσα στα παιδιά μου της ch** τα "στραβά" που είναι για τους κολικούς υποτίθεται και έχουν βγει τώρα BPA free. Στην αρχή που δεν τα έπαιρνε με τίποτα δε σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι άλλο (ψέματα είχε δοκιμάσει και το μικρό της ch** που μας είχαν δώσει στο μαιευτήριο.) Όπως σου είπα απλά το άφησα να έρθει το εξάμηνο που θα άρχζε και κουτάλι και δε θα της φαινόταν τόσο πολύ. Άπλα ήρθε η ώρα της φαίνεται (φιου!!!!)

Και πάλι καλημέρα σας!

Καλημέρα! Mafalda2 χάρηκα πολύ για την γνωριμία αλλά λίγος ο χρόνος και πολύ το τρέξιμο για να προλάβεις να πεις και δυο κουβέντες! Δε πειράζει όμως την επόμενη φορά!

Εμείς κορίτσια μου βγήκαμε και έχουμε ένα σωρό εξετάσεις να κάνουμε ακόμα! Παίρνουμε αντιβίωση τώρα στο σπίτι και ο θεός βοηθός. :-( Ευτυχώς ο μπουλούκος είναι καλά έχει πολύ όρεξη και για φαι και για παιχνίδι και δε θέλω ούτε να σκέφτομαι οτι θα το ξαναπάθει. Μα την αλήθεια μου ερχεται να πάρω με τη σειρά όλους τους παιδότοπους και να πηγαίνω γιατι και που κλειστηκαμε μέσα την αντιβίωση και τα φαρμακα δε τα γλυτώσαμε.

Σήμερα λέω να στολίσω μπας και αλλάξει η διάθεση. Εσεις στολίσατε;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@evi mou: Τέλειος ο μικρός!Και γώ δεν στόλισα αλλά έχω κατεβάσει τα κουτιά να τα βλέπω καμιά βδομάδα τώρα...αύριο θα στολίσω!Σήμερα έχουμε γενέθλια 37 παρακαλώ ο σύζυγος!χαχα!

@mafalda2: Και γώ χάρηκα που τα είπαμε έστω και λίγο...την επόμενη φορά θα γνωριστούμε σίγουρα καλύτερα άμα έχουμε ησυχία από τα μικρά ζουζούνια!

Διαφημίσεις

γεια και απο μενα!!!!!!στολισαμε επιτελους το δεντρο!!!!!!!

τωρα εχει μεινει το εξωωω!!

περαστικα ευη μου!!!!...πισω το εχετε τωρα....

κανονιστε για συναντηση!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Και γώ μόλις τελείωσα το δέντρο...τελικά μόνη μου το στόλισα αφού ο μικρός βοηθός μου αποκοιμήθηκε πάνω σε κάτι τυμπανάκια στολίδια!απίστευτος!

Και γώ μόλις τελείωσα το δέντρο...τελικά μόνη μου το στόλισα αφού ο μικρός βοηθός μου αποκοιμήθηκε πάνω σε κάτι τυμπανάκια στολίδια!απίστευτος!
χαχαχα!!!! και του χρονου!εβγαλες φωτο?

τι λετε για καφεδακι την Πεμπτη ή την Παρασκευη το πρωι?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Εγώ είμαι μέσα όποια μέρα κανονίσετε (με βολεύει περισσότερο η Παρασκευή αλλά θα έρθω και αν κανονίσετε Πέμπτη). Με παιδιά ή χωρίς? Πως το κάνετε συνήθως? Εγώ τη μπέμπα θα έχω μόνο αλλά μπορώ να την αφήσω κιόλας...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...