Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοείται θα πάμε!! Αλλά πώς να σε γνωρίσουμε?? Κράτα κανενα γαρύφαλλο χαχαχα:lol::lol::lol:

Για ΒΕΣΟ με παιδιά πρωί και εγώ μπορώ. Το κανονιζουμε απο βδομάδα όμως γιατι αυτή τρέχω πολύυυυ:confused:

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Μμμμμ... Άσε να το σκεφτώ το πως και θα σου πω!

Αυτήν την εβδομάδα και εγώ είμαι σε πολύ τρέξιμο. Ξεκίνησα με τη γιορτή του άντρα μου την προηγούμενη και συνεχίζω με της κόρης μου αύριο και του γιού την Τρίτη... Άστα να πάνε! τώρα της ετοιμάζω κάτι παστάκια να πάρει για το σχολείο αύριο, ενδιαμέσως ταίζω φρούτα, θηλάζω αλλά πάντα έχω λίγο καιρό να μπω στο cafe.

Υ.Γ. Μήπως να καλέσουμε το parentscafe από τα μεγάφωνα του ΚΟΥΚΟΥ? Λέω μήπως :lol::lol:

πραγματι ωραια ηταν χθες. Τον κυριούλη θα εχουμε. ειπε καποια στιγμη η κυριούλα οτι αυτη θα παρει την ομαδα των 5.30 γιατι δεν μπορει αργότερα.

Ζωη και Τονια, χαρηκα που σας γνωρισα! και εσενα Σωτηρια, χαρηκα που σε ξαναειδα!!

στο κουκου το Σαββατο μάλλον θα ερθουμε κι εμεις. κατα τι ωρα θα πάτε?

και για κεφεδακι στη Βεσο πρωι μπορω κι εγω! να το κανονισουμε την ερχομενη εβδομαδα!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

καλημερα .....εμενα δε με βλεπω αυριο στα κουκου......ενα καστρο μεγαλο βεβαια ....ποσα παιδια θα το στησουν;;;;

ασε που τα μαθηματα τελειωνουν 1 η ωρα ........και εχω μπει σε διαδικασια στολισματος...οποτε .....μαλλον δε το βλεπω......αλλα κανονιστε συναντηση και ειμαι μεσα ....ειδικα για βεσο......απλα μπορω μεχρι 11.30....για να παω να παρω τα παιδια μετα.......απο το σχολειο......και να μου πειτε και για υη σχολη γονεων ....χαχα!!!θα μου κανετε ιδιΑΙΤΕΡΑ παρακαλω!!!!.................φιλακια............

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@ΒΙΚΥ74: Τέλειο το μήνυμά σου με τα σήματα μορς με 100 τελείες!χαχα!Ναι πάμε ΒΕΣΟ πρωί για κανονίστε!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@evi-c: Χμ, τον κυριούλη! Για να τον δούμε καλύτερα πάλι!Μου φαίνεται λίγο άπειρος...αλλά μπορεί να είναι ιδέα μου!

Διαφημίσεις

@Mafalda2:Εγώ σε φώναζα σαν τη τρελή στη σχολή γονέων τώρα πρέπει να με φωνάξεις εσύ στο Κούκου!χαχαχαχα!Και το Z&P&M θα ακούγεται πολύ ωραίο αν το πείς 100 φορές!χαχαχαχα!

Αλήθεια ο μπέμπης της Εύης τι κάνει βρε Σωτηρία? Έχεις κανένα νέο? Χτές με πήραν κάτι φίλοι μου ο μικρός τους έπαθε μάλλον επιληπτική κρίση (4 μηνών) και είναι στην εντατική στο Μητέρα. Συμβαίνουν φοβερά πράγματα...

Μίλησα σήμερα με την Εύη, ακόμα μέσα είναι, του πήραν κ σήμερα αίμα, ακόμα κάνουν εξετάσεις..κ αυτή μέσα συνέχεια, δίπλα στο μωράκι, ο Χρήστος έχει αλωνίσει, αλλά την άκουσα καλά την Ευούλα, εγώ θα ήμουν πολύ καταβεβλημένη...

Περαστικά τους κ σύντομα σπιτάκι τους....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

@Mafalda2:Εγώ σε φώναζα σαν τη τρελή στη σχολή γονέων τώρα πρέπει να με φωνάξεις εσύ στο Κούκου!χαχαχαχα!Και το Z&P&M θα ακούγεται πολύ ωραίο αν το πείς 100 φορές!χαχαχαχα!

Θα βάλω τα παιδιά μου να φωνάζουν... Το πολύ να τα νομίζουν για ζαβά και να μην τους δώσουν σημασία!

Αλήθεια με φώναζες? Έβαζες και το 2 γιατί σκέτο δε θα άκουγα (χαχαχα). Κρίμα όμως που έκατσε έτσι στραβά. Ας είναι... όπως λέει και η ΒΙΚΥ θα μας κάνετε ιδιαίτερα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...