Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@ΒΙΚΥ74: Να τα εκατοστήσει ο μικρούλης αλλά και σύ για να τους φροντίζεις όλους και όλα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σήμερα είναι μια τρελή μέρα αλλά ελπίζω μόνο για μένα και όχι και για σας. Ενδεικτικά σας ενημερώνω γιατί είναι σχετικό με τη lego διοργάνωση του Σαββάτου που μας ενημέρωσε η Σωτηρία κάποιες μέρες πρίν ότι ήμουν το πρωί στο Κουκου να πάρω ένα δώρο και αφού δεν είδα κάτι που να έλεγε για το event ρώτησα φεύγωντας από το ταμείο τις 5 κυρίες που με κοίταζαν λες και είχα κατέβει από τον Άρη. Για να μην τα πολυλογώ αφού με πήραν 2 φορές στο κινητό μου την πρώτη με ενημέρωσαν ότι θα γίνει το event τελικά και στην Πάτρα και ας μην το ήξερε ούτε η υπεύθυνη του καταστήματος που ήταν και αυτή εκεί και θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου. Δυστυχώς δεν άκουσα ούτε ένα ευχαριστώ από αυτές από σας θα ακούσω????χαχαχχαχαχ!Και όχι τίποτ'άλλο οι κυρίες θα τρόμαξαν γιατί τους είπα ότι εμείς ενημερωνόμαστε μετξύ μας στο forum και θα έρθουμε όλες με τα παιδιά μας αν δεν με ενημερώσουν ότι δεν ισχύει τελικά!χαχαχα!Απίστευτες!

!!αχ!!βρε ζωουλα.....τι θα καναμε χωρις εσενα......ελα κοριτσια ...ολες μαζι....Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΖΩΗ......χαχα!!!.........

σοβαρα τωρα......παλι καλα που ρωτησες!!!!μα καλα τοσο ασχετες ....μηπως και σου ειπαν και μεχρι τι ωρα θα κρατησει ......λεω ..εγω τωρα!!.....θα ημουν υποχρεη γιατι εκεινη την ωρα εχουμε μαθηματα!!!και ελεγα μηπως τα φερω αργοτερα το μεσημερι!!!

φιλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ωραία θα κάνουμε απόβαση στα Κου κου

Βρε παιδια το έβαλε μια κοπέλα αλλού στο forum και επειδη εχω γελάσει μέχρι δακρύων είπα να το δείτε κ εσεις!!!! Σας θυμίζει τιποτα απο τη ζωή σας????:P:p:p

http://www.youtube.com/watch?v=IioigmrCsjg&feature=related

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Ωραία θα κάνουμε απόβαση στα Κου κου

Βρε παιδια το έβαλε μια κοπέλα αλλού στο forum και επειδη εχω γελάσει μέχρι δακρύων είπα να το δείτε κ εσεις!!!! Σας θυμίζει τιποτα απο τη ζωή σας????:P:p:p

http://www.youtube.com/watch?v=IioigmrCsjg&feature=related

καλά πολυ γελασα!!!!!! εγω τα εχω κοψει αυτα τα σπορ. τη βαζω κατευθειαν στο κρεββατι μου και κοιμομαστε όλοι μια χαρα!

πολυ στεναχωρηθηκα για τον μπέμπη της Ευης. περαστικά στο μωρακι.

με τις υπολοιπες θα τα πουμε αυριο στη σχολή γονεων!!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

@BIKY74: Νομίζω ότι θα είναι μέχρι το απόγευμα αλλά πάρε στο 2610640656 για να σου πούν σίγουρα!

Περιαστικά Εϋη στο μπέμπάκο σας,γρήγορα σπιτάκι σας...

από τι το έπαθε? Είναι θέμα οργανισμού ή ας πούμε το κόλλησε σαν μικρόβιο?

Βίκυ να τον χαίρεσαι το γιό σου...κ να προσέχεις κ τον εαυτό σου..όπως λεέι κ η Ζωή...έχει δίκιο

Σωτηρία φοβερό το βιντεάκι στον ΟΔυσσέα μόνο αυτό δεν έκανα:D:D

Κορίτσια ήταν πολύ ωραία στους ΑΑ! Και αφήστε τη να λέει αυτή ότι δεν είναι ψυχοθεραπευτική η σχολή γονέων!εμείς θα την ξεζουμίσουμε!χαχα!Αλήθεια ποιόν θα έχουμε εμείς ήθελα να τους ρωτήσω αλλά κρατήθηκα!Mafaldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!χαχαχαχαχα!Δεν πειράζει που δεν φανερώθηκες ούτε εγώ θα μου μίλαγα αν ήμουν στη θέση σου!Πάντως εγώ σε αναζήτησα στην ανωνυμία του πλήθους αλλά τίποτα!

Διαφημίσεις

Κάτι μου λεει οτι θα εχουμε τον κυριούλη!! Μωλεεε συμπαθητικούλης δεν είναι???

Mafaldaaaa???? Ηρθες παιδι μου ή όχι??

Και να σας δείξω ενα άλλο video που το χρησιμοποίσα για project στο σχολείο κ άρεσε πολύ στα παιδιά,

το βλεπω που κ που για να θυμαμαι αυτο ακριβώς που λεει ο τιτλος του...με ηρεμεί!

Καληνύχτα!

0a826dd596.png

Καλησπέρα Σωτηρία... Δεν τα κατάφερα γιατί είχαμε συνάντηση στο σταθμό του μικρού και πήγα εκεί... Πως ήταν? Μπορώ λες να έρθω την άλλη φορά? Είχε πολύ κόσμο? Για πες τώρα που σε βρήκα!

Mafalda, είχε πολύυυυυ κόσμο κ μας χωρίσανε σε 2 ομάδες.

Απο οτι καταλαβα δε δεχονται άλλους, μόνο όσους είχαν ήδη εγγεγραμενους.

Μπορεις να ερθεις σε μια επόμενη forum-συναντηση αν θες να σε γνωρίσουμε κ να μας γνωρίσεις!:P

0a826dd596.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...