Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια διάβασα σε ενα mickey mouse περιοδικό οτι το άλλο Σάββατο 27/11 στα ΚΟΥ-ΚΟΥ εχει event ΑΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ LEGO, πιστεύω θα αρεσει στους μπόμπιρες!

Πολύ ωραία πληροφορία...μπορώ να πάω με το Μάξιμο και να πλακώσει όλα τα υπόλοιπα παιδιά αν τολμήσουν να ακουμπήσουν τα τουβλάκια...χαχαχχα!αν έχω όρεξη για διαιτησία μπορεί να πάμε μιας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις προβληματικές συμπεριφορές όσο και αν πονάει!χαχαχα! (αυτό είναι και θέμα για τη σχολή γόνέων). Όσο για τα Lego τρελαινόμαστε μιας και είχαμε πάει στο Legoland την τελευταία φορά που είμασταν Γερμανία...εκεί να δείτε κορίτσια με 5€ είσοδο το άτομο ήμαστε από το πρωί εκεί ως τις 16.00 και είχε 1000 πράγματα να κάνεις 3D σίνεμα, τρενάκι δράκο, ζούγκλα από lego, πειρατικά πλοία τηλεκατευθυνόμενα κτλ. Ο Μάξιμος αναφέρει την επίσκεψη μας συχνά και την περιγράφει και σε κόσμο που πρέπει να εξηγώ ότι είναι αλήθεια αυτά που λέει!χαχα! Είναι απίστευτο πόσο έντονα θυμούνται τα μικρά επισκέψεις σε τέτοια μέρη...αν μου το έλεγε κανείς δεν θα το πίστευα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Θέλω ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ταχύρυθμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια χωρίς να ξέρω πως ακριβώς δουλεύει η σχολή γονέων υπάρχει

περίπτωση να συζητιέται κ το θέμα της ζήλιας??

Θα πάμε ποτέ για ποτό οέο????

Μην ανησυχείς θα σου παραδώσουμε το ολοκληρωμένο parentscafe.gr εγχειρίδιο τι στο καλό με τόσες δασκάλες-καθηγήτριες ως μαθήτριες πιστεύω ότι αν ενώσουμε όλες τις σημειώσεις να είναι ολοκληρωμένος οδηγός της αντιμετώπισης κρίσεων!χαχα!

Κορίτσια διάβασα σε ενα mickey mouse περιοδικό οτι το άλλο Σάββατο 27/11 στα ΚΟΥ-ΚΟΥ εχει event ΑΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ LEGO, πιστεύω θα αρεσει στους μπόμπιρες!

α!!!αυτο ειναι ωραιο.....φαντασου τι εχει να γινει!!!πανικ!!!

και εγω μεσα για ποτακι....η'καφεδακι!!!

για κανονιστε!!!!

τεταρτη βραδακι σας βολευει;;;κανονιζουμε κατα τις 9 και ερχεται και η σωτηρια και μας βρισκει!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

@katerinaki7575: Και γώ και ας κάναμε 10 λεπτά να βεβαιωθούμε ότι η μια είναι η άλλη!χαχα!Είναι φοβερά τα μικρά σας!

-Κορίτσια, για όσες δεν έχετε δεί πρόσφατα τη Μαρίνα είναι κούκλα και εμφανισιακά μοιάζω πιο πολύ εγώ να έχω 3 μικρά στο σπίτι και όχι εκείνη...το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη Βίκυ!

@ΒΙΚΥ74: Για να δούμε τι λένε και τα κορίτσια για την Τετάρτη γιατί έχουμε πριν και τη σχολή γονέων οι περισσότερες και θα λείπουμε αρκετές ώρες...αν μπορείτε να το κανονίσουμε!

Καλησπέρα σας. Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ στη σχολή γονέων την Τετάρτη. Mamma mia εσύ δεν είχες κάνει αίτηση έτσι δεν είναι? Το λέω γιατί ούτε εγώ είχα κάνει και δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα... Μπορώ να έρθω λέτε?

Να ερθεις κ να κανεις αιτηση γιατι ειπαν οι κοπέλες οτι τους είπαν θα δουνε ποσες είμαστε κ μαλλον θα κανουν 2ο τμήμα!

Η Εύη μας δε θα ερθει επειδη είναι στο νοσοκομείο με τον μπέμπη μαλλον με ουρολοίμωξη...θα τους πούμε όμως να την υπολογίζουν!

Ο μπέμπης είναι καλα τώρα με την αντιβίωση που του δώσανε αλλα θα τους κρατήσουν κανα 10 ήμερο....περαστικά!!!!!!!!!!!!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

καλημερα .......

ευη μου περαστικα σας κοριτσακι!!!!!

πωπω!!!τιταλαιπωρια θα τραβηξατε!!!!!και ειναι πολυ μωρακι για τετοια......

κοριτσακια υπολοιπα ειστε καλα;;;

και εμεις μια χαρα ειμαστε ......εχει γενεθελεια ο μικρος μου σημερα και θα του κοψω τουρτα στο νηπιο και τρεχω να προλαβω τις δουλειες!!!!!

να εχουμε ολοι μια ομορφη μερα!!!!!!

οταν μπορειτε .......να κανονισουμε!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...