Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Σωτηρια και Ευη χαρηκα πααααααρα πολυ!!!!! θα ειμαστε παρεουλα!!!!!!!!περιμενω τηλεφωνο κι εγω μεσα στην εβδομαδα, μου ειχαν πει μετα τις εκλογες.

Εγω εκανα την αιτηση την τελευταια μερα, και μου ειπαν οτι εχει μεγαλη συμμετοχη στο τμημα προσχολικης ηλικίας. για 2 τμηματα δεν μου ειπαν ομως.

πάντως, πηρε μια φιλη μου τηλεφωνο μετα τη ληξη της προθεσμιας αλλα της ειπαν οτι εχεουν τελειωσει οι αιτησεις και οτι δεν θα δεχτουν αλλα ατομα γιατι ειναι ηδη πολλα.

ξερει καμια ποσο καιρο διαρκει το προγραμμα???

Σωτηρια, αυτη η 1 1/2 ωριτσα καθε τεταρτη ειναι οαση για ολες μας νομιζω! :)

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα, ποτε θα κανονισουμε καμια τσαρκα???? με ή χωρις παιδια? ε?

ναι.....!!ωραια θα ειναι!!!

οι μικρομανουλες να μας πουνε..ποτε μπορουν...!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Με πήραν σήμερα από σχολή γονέων κ μου είπαν την άλλη Τετάρτη πρώτη διερευνητική συνάντηση, να δούμε πόσοι μαζευόμαστε κλπ,κλπ...Γούναρη 78 (ή 76???), γ όροφος, 6 η ώρα.για να δούμε...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει Ευάκι μου, δεν νομίζω ότι αποτελεί είδος επιβεβαίωσης το τηλ.Το πιο πιθανόν είναι να σε πάρουν τις επόμενες ημέρες, και να μην σε πάρουν, αφού έχεις κάνει κ αίτηση είσαι μέσα.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

κοριτσια μου, κι εμενα με πηραν τηλεφωνο απο τη σχοη γονεων. οποτε θα τα πουμε σιγουρα εκει την ερχομενη Τετάρτη. mamma-mia και Z&P&M. ευκαιρια να γνωριστουμε:) . και αν εχει 2 τμηματα, να τους πουμε να μας βάλουν μαζι :wink:

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Ναι εννοείται ότι θα τους πούμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί το Parentscafe group!

Θέλω ιδιαίτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κ ταχύρυθμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κορίτσια χωρίς να ξέρω πως ακριβώς δουλεύει η σχολή γονέων υπάρχει

περίπτωση να συζητιέται κ το θέμα της ζήλιας??

Θα πάμε ποτέ για ποτό οέο????

Πλεον εχουμε μπει σε ενα υποτυπώδες πρόγραμμα κ νομιζω οτι μπορώ κι εγώ για κανα ποτάκι μετα τις 10 όμως να εχω τακτοποιήσει τη μπέμπα.

Μαρίνα συζητιούνται τα θέματα που απασχολούν την ομάδα οπότε γιατι οχι κι αυτό??

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Πλεον εχουμε μπει σε ενα υποτυπώδες πρόγραμμα κ νομιζω οτι μπορώ κι εγώ για κανα ποτάκι μετα τις 10 όμως να εχω τακτοποιήσει τη μπέμπα.

Μαρίνα συζητιούνται τα θέματα που απασχολούν την ομάδα οπότε γιατι οχι κι αυτό??

Αν συζητηθεί η ΖΗΛΙΑ...αν κάτι είναι χρήσιμο γράψτο βρε Σωτηρία...

για ποτό...εγώ είμαι στη διάθεσή σας...

κ για πρωινό καφεδάκι...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...