Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι Βίκυ πάμε 10.00 ΒΕΣΟ και εσύ Μαρίνα αν μπορείς έλα με τα μωράκια αλλά για τον καιρό δεν τον βλέπω να φτιάχνει!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τιμωρία καθόλου μεχρι στιγμής...τον πιανω στο μπίρι πμίρι που λες κι εσύ, εκτος απο κανα 2 φορές που ήταν πιο χοντρες και του είπα "θύμωσα γιατι χτύπησες την μπέμπα και φεύγω δε θέλω να κάτσω μαζί σου...."

Ο,τι μπορώ κανω χωρίς να ξέρω αν είναι όντως σωστό:-( Αφού λέω θα πάω στη σχολή γονέων με σημειώσεις να ρωτάω:P:p

Τελευταία περνάμε μια καλή φάση, να δούμε αν θα κρατήσει....

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Καλημέρα! Πότε θα κανονίσουμε να τολμήσουμε και να σμίξουμε μωρα και νήπια για παιχνίδι; Θέλετε να κάνουμε μια απόπειρα αυτή την εβδομάδα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα!!!

Καιρούς και χρόνια ε?:P

Έχω πήξει στη δουλειά, έχω πήξει με τα παιδιά και τρέχω όοοολη μέρα σαν την τρελή!!!

Σωτηρία και Μαρίνα εχω δοκιμάσει τα πάντα!!! Δεν γίνεται τίποτα με το δικό μου το παιδί... Τι του μίλησα, τι το μάλωσα, τι το έβαλα τιμωρία... τζίφος!!! :-(

Αχ θα μεγαλώσουν που θα πάει....

Εύη αν κανονίσετε τίποτα για Πέμπτη ή Παρασκευή απόγευμα που δεν δουλεύω, πάρε με τηλεφωνάκι γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναμπώ...

1200223.png

1210897.png

Τι κανετε κοριτσια?Πηγατε για καφεδακι?

Εμεις εδω σπιτι,τα ιδια και τα ιδια!Οι νυχτερινοι κολικοι της μικρης υποχωρησαν,ετσι δειχνει,αλλα κραταω μια πισινη που λενε! Την ημερα εχουμε γκρινια,πιστευω ομως πως την ενοχλει η κοιλιτσα της .Που θα παει θα το ξεπερασουμε και αυτο!

Τωρα οσον αφορα το θεμα της ζηλιας,τι να πω βρε παιδια,ολα καλα με τον Γιωργο,δεν της επιτηθεται,την φροντιζει,την χαιδευει κτλ.Βεβαια οταν θα αρχισει η μικρη να κινειται,να παιρνει παιχνιδια κτλ,ισως τοτε να αρχισουν τα παρατραγουδα....!Για παραδειγμα οταν του αναφερω καμια φορα πως και η αδελφουλα θα μεγαλωσει και θα κανετε παρεουλα και θα παιζετε,τοτε μου απανταει:''Οχι με τα αυτοκινητακια μου,αυτη θα παιζει με τις κουκλες της!''Αχ, Τι να πω και 'γω η μανα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

ποπω!!!κινηση εχουμε σημερα!!!!τι κανετε κοριτσια;;

γιαννα οντως καιρους και χρονια...τι κανεις κοπελα μου τα παιδακια σου καλα;;

δωριτσα εισαι ο.κ τωρα με τα ξενυχτια ..η'ειναι ασχετα απο τους κολικους;;

να κανονισουμε για παιδοτοπο....δεν ξερω αν θα μπορεσω αυτη τη βδομαδα ...αλλα κανονιστε εσεις και βλεπουμε!!!

με τη ζωη πηγαμε σημερα για καφεδακι !!!μια χαρα ητανε!!!αντε την επομενη φορα περισσοτερες!!!φιλια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

γεια σας κοριτσια.

σας διαβαζα αυτες τις μερες αλλα ειχα καποιο προβλημα με τους κωδικούς μου και δεν μπορουσα να γραψω. τωρα ολα οκ.

Σωτηρια, μαρινα διαβαζω για τα ζουζουνια σας. υπομονη θελει.

για κανενα καφεδάκι ειμαι κι εγω μεσα. [ρωι θα εχω την Κωνσταντινα μαζι, απόγευμα και τα 2.

αληθεια, θα πάει καμια στη σχολή γονέων?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Νομίζω πως οι προθεσμία για τις αιτησεις εχει τελειώσει αλλά δε ξέρω αν είναι ελαστικοι η αν είναι τυπικοι στο θέμα των εγγραφων. Εγω πάντως ανυπομονω και όχι μόνο γιατι έχω ένα τετραδιο ερωτήσεις αλλά και γιατι αυτή η μιαμιση ωρίτσα κάθε Τετάρτη μου φαίνεται.... όνειρο!!!!;)

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια Σαββατο πρωι εχετε τίποτα να κάνετε; Θέλει καμία να τα πούμε με τη συνοδεία τζακιού, τσιριδας, και θηλασμού;

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα!

Κορίτσια Σαββατο πρωι εχετε τίποτα να κάνετε; Θέλει καμία να τα πούμε με τη συνοδεία τζακιού, τσιριδας, και θηλασμού;

Aχχχ τέλειο ακούγεται Ευάκι μου, αν και εγώ θηλάζω πια πρωί, βράδυ και στο τσακίρ κέφι και κανένα μεσημέρι!!

Δυστυχώς όμως αυτό και το επόμενο σκ έχει να πέσει πολυυυυυυύ διάβασμα γιατί έχω να παραδόσω εργασίες για το εαπ :(

1200223.png

1210897.png

Καλημέρα σας και από εμένα... Έχω πολύ καιρό να σας παρακολουθήσω και βλέπω πολλές αλαγές στα ζουζούνια σας. Να τα χαίρεστε όλες.

Ερώτηση: που μπορούμε να κάνουμε αίτηση για τις σχολές γονέων? Θα ήθελα και εγώ να πάω αν δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός. Θα βρω κανέναν τώρα με τις εκλογές? Όποια ξέρει ας μου απαντήσει please!!!!

Πήρα τηλ.στο 390985 για τις σχολές γονέων, μου είπαν ότι έχουν τελειώσει οι αιτήσεις, τους ρώτησα αν γίνεται τπτ και για μας, και μου ζήτησαν το τηλέφωνό μου να με πάρουν δευτέρα, γιατί μάλλον θα δημιουργηθεί κ δεύτερο τμήμα για γονείς παιδιών προσχολικής.Πάρε κ συ Mafalda,αν δουν ενδιαφέρον μπορεί να το προωθήσουν!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...