Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα!Δεν πειράζει το πήρα το μήνυμα...έμεινα μόνη μου στην Πάτρα, οπότε θα γράφω από ένα μηνυματάκι πρωί - βράδυ έτσι για να μην το κλείσουμε τελείως το μαγαζί!χαχαχα!Καλά βρε κοριτσάκια εσείς με τα νεογέννητα η Βίκυ όμως????Και ήθελα να φτιάξω ένα κύκνο με τη χαρτοπετσέτα το βράδυ που έχω δείπνο επίσημο στο σπίτι!

χχαχα!!!γελασαμε!!!προσεξε γιατι θα στις φτιαξω τις χαρτοπετσετες κυκνο!!!χαχα!!!

κανονιζουμε πρωινο καφεδακι απο τριτη;;;;;VESO....!!!!

για πειτε;;;

:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Σας υπενθυμίζω την σημερινή συνάντηση για θηλάζουσες και μη θηλάζουσες που υποστηρίζουν τον θηλασμό,κοπέλες που θήλαζαν και έχουν πλέον αποθηλάσει, εγκυούλες που θέλουν να ενημερωθούν... η απλά ελάτε να γνωριστούμε! http://www.facebook.com/event.php?eid=166633026688438&ref=notif&notif_t=event_wall#wall_posts

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1777313&posted=1#post1777313

Σας πειμένουμε!!!

γεια σου βρε ζωή...κ εγώ Πάτρα αλλά πήζω τρελά...

άντε βρε κορίτσια κανονίστε για κανένα πρωινό καφέ στον ήλιο

στη Βέσο...

Εσύ είσαι η μόνη δικαιολογημένη...μη νιώθεις και άσχημα!Θα τον προλάβουμε τον ήλιο γιατί κάτι μου έλεγαν ότι θα χαλάσει ο καιρός από Δευτέρα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

χχαχα!!!γελασαμε!!!προσεξε γιατι θα στις φτιαξω τις χαρτοπετσετες κυκνο!!!χαχα!!!

κανονιζουμε πρωινο καφεδακι απο τριτη;;;;;VESO....!!!!

για πειτε;;;

:D

Άστο τώρα μη μου δείξεις εκτέθηκα χτές!Είχα πεί ότι θα είναι κύκνοι!χαχαχα!Άντε κρατάμε την Τρίτη στις 10.00 στη ΒΕΣΟ στο συντριβάνι??

Διαφημίσεις

Άστο τώρα μη μου δείξεις εκτέθηκα χτές!Είχα πεί ότι θα είναι κύκνοι!χαχαχα!Άντε κρατάμε την Τρίτη στις 10.00 στη ΒΕΣΟ στο συντριβάνι??

o.k!!!!οποτε νεα συναντηση.....

ΒΕΣΟ

τριτη 10.00...για πρωινο καφεδακι!!!!

βικυ

ζωη

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα, για μενα δύσκολο γιατι δεν μπορώ να αφήσω και τα δύο κάπου, βλέπετε ο Γιώργος μου εχει γίνει επιθετικός και ζηλιάρης και η γιαγια φοβάται να τα κραταει μαζί... Καλα να περασετε!:P

και μουσικο διαλειμμα με 2 υπέροχες φωνές!!!!!!!!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Καλημέρα, για μενα δύσκολο γιατι δεν μπορώ να αφήσω και τα δύο κάπου, βλέπετε ο Γιώργος μου εχει γίνει επιθετικός και ζηλιάρης και η γιαγια φοβάται να τα κραταει μαζί... Καλα να περασετε!:P

και μουσικο διαλειμμα με 2 υπέροχες φωνές!!!!!!!!!!

Μήπως για να έρθεις θέλεις να πάμε Κορίνθου στον παιδότοπο Farma Story που ξέρω ότι ανοίγει και πρωί και να πάρεις το Γιώργο μαζί να παίξει?

Μιας και είπατε για τον παιδότοπο να σας πω οτι πήγε σήμερα ο άντρας μου τον Χρήστο και είχε μόνο δυο κοριτσακια αλλά δεν είχε κοπέλα για να τα προσεχει. Ομως το χρεωνε κανονικα και ας τα φυλαγαν οι γονεις. Πάντως η αληθεια είναι πως προσφερεται για πρωινο καφε.

Οσο για την συναντηση εγω κοριτσια μου δεν ξέρω μάλλον δε θα μπορω να τα αφήσω κάπου. Αφήστε που Τρίτη δε μπορώ κιόλας. Την επόμενη ίσως. Καλα να περασετε!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Μήπως για να έρθεις θέλεις να πάμε Κορίνθου στον παιδότοπο Farma Story που ξέρω ότι ανοίγει και πρωί και να πάρεις το Γιώργο μαζί να παίξει?

Μη σας χώσω σε παιδότοπο, αν κάποια στιγμή κανονίσετε κ με τα δικα σας παιδάκια οκ!!

0a826dd596.png

Αχ βρε Σωτηρία...πόσο σε καταλαβαίνω....

ο δικός μου επιτίθεται στα μικρά κ σημαδεύει συνήθως στα μάτια

στο αυτοκίνητο την πειράζει? τη φτάνει?

Κορίτσια θα πάτε τελικά για καφέ? Αν ο καιρός είναι καλούτσικος

μπορώ να έρθω κ εγώ,αλλά αναγκαστικα με τα δίδυμα αν δε

σας πειράζει...

Δε μου στέλνετε κανένα τηλεφωνάκι σας να έχω για να σας πάρω

το πρωί?

αλλιώς αν θέλετε κερνάω κ εγώ καφεδάκι...με μουσική υπόκρουση....:tongue:

Μαρίνα μου και εσεις τα ιδια?? Τουλάχιστον ειναι παρηγοριά οτι λιγο-πολύ όλα κανουν τα ίδια...:(

Στο αυτοκίνητο όλως περιέργως,..... δεν την πειράζει. Τη φτάνει βέβαια αν θέλει αλλά χαζεύει έξω συνήθως. εχω το άγχος βέβαια....εσεις χωράτε όλοι στο αυτοκίνητο???:D

0a826dd596.png

Στο αυτοκίνητο χωράνε τα 2 βρεφικά καθισματάκια αλλά όχι ισοφιξ & το ισοφιξ του Οδυσσέα..στριμωγμένα αλλά χωράνε...

το διδυμοκάροτσο χωράει με ζόρισμα στο πορτ-μπαγκαζ...

ε ο Οδυσσέας όταν αρχίσει να πλήτει αρπάζει το ακριβώς δίπλα του μωρό

άσε...

πως αντιμετωπίζεις το Γιώργο όταν τις βρέχει στη μπουμπού?

τιμωρία,ξυλιά,αδιαφορία,μπίρι-μπίρι...κάτι άλλο???

Μαρίνα μου και εσεις τα ιδια?? Τουλάχιστον ειναι παρηγοριά οτι λιγο-πολύ όλα κανουν τα ίδια...:(

Στο αυτοκίνητο όλως περιέργως,..... δεν την πειράζει. Τη φτάνει βέβαια αν θέλει αλλά χαζεύει έξω συνήθως. εχω το άγχος βέβαια....εσεις χωράτε όλοι στο αυτοκίνητο???:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...