Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσάκια..

είναι κανείς για ποτό-κρασί κανένα βραδάκι???

Βίκυ?????????Πως τα καταφέρνεις με 3??? και που βρίσκεις τις υπέροχες εικόνες που επισυνάπτεις???

μαρινακι ....και για μας μερικες φορες τα πραγματα ειναι εκτος ελεγχου...αλλα το ξεπερναμε....!!!

η αληθεια ειναι οτι περα απο υπομονη ...υπομονη ...υπομονη δε μπορεις να κανεις κατι αλλο...και βλεπω οτι χρειαζεται σε ολες μας ...ανεξαρτητου ηλικιας παιδιου....

καλε μηπως μας κανουν επιθεση;;;χαχα!!

για ποιες εικονιτσες λες;;;γι αυτες;;;;;;;.......000203D1.gif

η'αυτες.......

478188lt2qyg0w1s.jpg

η'τελος αυτες;;;

cute-kids-04-550x372.jpg

θα κανονισουμε τελικα για καφεδακι...πρωινο;;η'βραδινο;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κορίτσια γεια σας! Δεν είμαι από Πάτρα αλλά είναι ο σύζυγος! Αν κάποια θηλάζει ή απλά την ενδιαφέρει ο θηλασμός ας δει αυτό εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1766604&posted=1#post1766604 μήπως καταφέρουμε να μαζευτούμε το Σάββατο.

b52aac6caf085f.pngf52aac7e2cd389.png

Κάθε μέρα σου μια μικρή ζωή...

Καλημέρα!

Πιο Σάββατο καλέ σήμερα;;;;;; Δεν μπορω να μπω στο Πάρεντς γιατί κάτι γίνετε με τους κωδικούς μου! Μας λες αν θελεις λίγα πράγματα; Συνάντηση για θηλάζουσες;;; Καλό! Εγώ πάντως θηλάζω και σε καφέ και σε παγκάκι και στο σπίτι μου και όπου τύχει. Δεν κρατιέται το παιδάκι μου όταν πεινάει! Είναι και 7.500 κιλά ζωη να χει, τυχαίο;;

Οι άλλες οι ντροπαλές τι κάνετε; Δώρα της τον πήρες τον αέρα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

xaxa και εμένα το ίδιο evi mou! Και να θέλω δεν με παίρνει να κάνω την ντροπαλή:D

Για το Σάββατο 6/11 λέμε. Δεν έχουμε ορίσει σημείο. Αν θες να σε βάλω στη λίστα στο πάρεντς και να σε ενημερώσω αν τελικά γίνει που θα είναι;

Διαφημίσεις

evi mou και όποια άλλη ενδιαφέρεται Πλατεία Όλγας 1:00 στις 6/11! Πάρτε τα μωράκια σας και ελάτε. Ευπρόσδεκτοι και οι σύζυγοι και οι εγκυούλες και γενικώς όσοι πιστοί προσέλθετε:D

Kορίτσια καλησπέρα!!Δείτε εδώ: http://www.facebook.com/event.php?eid=166633026688438#!/event.php?eid=166633026688438 Να έρθετε όλες όσες θηλάζετε, θηλάσατε η είστε υπέρ του θηλασμού!!!Δεν χρειάζετε να θηλάσετε εκείνη την ώρα , αν και με ένα κατάλληλο ρούχο όλα γίνονται!!! Δηλώστε συμμετοχή για να παρακινήσουμε και άλλες κοπέλες!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Ξέχασα να σας πώ εγώ είμαι σχετικά ελεύθερη για πρωινό καφέ (με δυνατότητα πάρκινγκ, VESO δηλαδή χαχα!) ή απογευματινό παιδότοπο...φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Εϊ ψιτ!!!νοκ νοκ...είναι κανείς εδώ????πάει... τρέχετε όλες μάλλον στον Πρωθυπουργό σήμερα και σε όλες τις άλλες προεκλογικές συναντήσεις που με έχουν πρίξει στα τηλέφωνα!χαχα!φιλιά!

Καλημέρα!Δεν πειράζει το πήρα το μήνυμα...έμεινα μόνη μου στην Πάτρα, οπότε θα γράφω από ένα μηνυματάκι πρωί - βράδυ έτσι για να μην το κλείσουμε τελείως το μαγαζί!χαχαχα!Καλά βρε κοριτσάκια εσείς με τα νεογέννητα η Βίκυ όμως????Και ήθελα να φτιάξω ένα κύκνο με τη χαρτοπετσέτα το βράδυ που έχω δείπνο επίσημο στο σπίτι!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...