Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μπήκα να ευχηθώ πολύ, μα πολύ καθυστερημένα να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια...εγώ δεν είμαι καλά,πολύ μα πολύ πεσμένη....γ'αυτό δεν μπαίνω...όταν θα συνέλθω θα κανονίσουμε συναντησούλα....

κατερινάκι μου....σε ευχαριστώ, να σαι καλά.....

μαμα μια ....ελπιζω..οτι σ'εχει στεναχωρησει ...να περασει γρηγορα...οποτε θες εδω ειμαστε....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ρε κοριτσάκια...αρρώστησα...λαιμός & μύτη κλειστά...

Δε ξέρω αν θα τα καταφέρω να έρθω...:-(

μαρινακι μην αγχωνεσαι ....βρε ...ξανακανονιζουμε....

περαστικα κοριτσακι!!!

ζωη;;;εσυ ...εισαι για καφε η'και εσυ βγηκες οφ;;;:D

ευη;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εύχομαι γρήγορα να περάσουν όλα...φιλάκια

Μπήκα να ευχηθώ πολύ, μα πολύ καθυστερημένα να σας ζήσουν τα μωράκια σας κορίτσια...εγώ δεν είμαι καλά,πολύ μα πολύ πεσμένη....γ'αυτό δεν μπαίνω...όταν θα συνέλθω θα κανονίσουμε συναντησούλα....

κατερινάκι μου....σε ευχαριστώ, να σαι καλά.....

Εγώ κορίτσια μου δεν μπορώ άλλη μέρα εκτός Τετάρτης. Δε πειράζει όμως την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Μαρινα περαστικά και υπομονή!

Τόνια μου σε σκεφτόμουν έντονα αυτές τις μέρες έλεγα να σε πάρω τηλ. ευτυχώς που δε πήρα θα είχες τις εγνοιες σου. Ελπίζω να μην είναι θέματα υγείας! Σου στέλνω την αγάπη μου! Φιλάκια!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Εγώ κορίτσια μου δεν μπορώ άλλη μέρα εκτός Τετάρτης. Δε πειράζει όμως την επόμενη φορά ελπίζω να τα καταφέρουμε.

!

εγινε ευη...την επομενη φορα....

ζωηηη.....:Dθα παμε εμεις για καφε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

@BIKY74: Δεν βγήκα οφ αλλά περιμένω την εφορία για έλεγχο (σήμερα με ενημέρωσε η λογίστηστριά μου)...είπαν ότι θα με ενημερώσουν μια μέρα πριν αλλά δεν τους εμπιστεύομαι...οπότε θα περιμένω να ελεγχθώ (αύριο-μεθάυριο ή τη Δευτέρα) και μετά είμαι ελεύθερη!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@Τόνια: Ότι σε απασχολεί εύχομαι να περάσει γρήγορα...γενικά όμως όλοι κάτι έχουμε...μόνο προβλήματα ακούω παντού...

Κορίτσια όποιες θέλετε να γίνετε δωρεάν μέλη στο epithimies.gr στείλτε μου με pm τα email σας: 1. για κάθε άτομο που προτείνω δίνουν ένα εμβόλιο στη unicef και 2. πού και πού στέλνουν ενημερωτικό email στα μέλη για αποστολή δωρεάν δειγμάτων πχ. μου είχαν στείλει με courier παρακαλώ 2 λίτρα lenor με δώρο ένα ωραίο νεσεσέρ.

@BIKY74: Δεν βγήκα οφ αλλά περιμένω την εφορία για έλεγχο (σήμερα με ενημέρωσε η λογίστηστριά μου)...είπαν ότι θα με ενημερώσουν μια μέρα πριν αλλά δεν τους εμπιστεύομαι...οπότε θα περιμένω να ελεγχθώ (αύριο-μεθάυριο ή τη Δευτέρα) και μετά είμαι ελεύθερη!

ο.κ...οποτε οταν ειναι πες .....για πρωι καλυτερα!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Τι κάνετε; Πως πάνε τα παιδάκια όλων των ηλικιών; Οι μαμάδες αντέχουν ακόμα;

Εμείς σήμερα είχαμε μια πολύ κουραστική μέρα με πρωινό καφέ, με γιορτή και πολύ κόσμο και μετά με επίσκεψη σε νεογέννητο. Ουφ τώρα κοιμούνται και τα δυο!!! Χρόνος ρεκόρ εδω και δυομιση μήνες! Φιλάκια!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημερα!Πολυ με ''κουραζει'' η μικρη ρε κοριτσια!Ειμαι αυπνη εδω και μερες γιατι την πιανουν κολικοι τη νυχτα και καταλαβαινετε πως μπορει να ειναι τα πραγματα!Εντωμεταξυ κανει γουλιες,πολλες γουλιες μπορω να πω,και απο τις πρωτες μερες κιολας της γεννησης της!Την θηλαζω και στο μητρικο γαλα παλι γουλιες.Και αν χρειαστει συμπληρωμα, και στο ξενο γαλα ξανα γουλιες.Εχω και αλλο θεμα,κατα την διαρκεια του θηλασμου,μετα απο 10 λεπτα,διχνει πως δεν θελει αλλο,ή το βγαζει,ή αποκοιμιεται.Προσπαθω να την ξυπνησω για να πιει αλλα αυτη τιποτα!Οπότε εκεινη τη στιγμη λες:μαλλον χορτασε!Την αφηνω να ξεκουραστει και μετα απο λιγη ωρα αρχιζει γκρινια.Την παιρνω και την ξαναβαζω και δεν πινει,ψευτοπινει δηλαδη. Και αν της φτιαξω συμπληρωμα θα πιει κανενα τριανταρι ml και ηρεμει,κοιμαται τελικα.Χαλαει τον κοσμο για τοσο λιγο! Και εκει που την θηλαζα αρκετη ωρα σε καθε στηθος,τωρα καθεται 10 λεπτα. Εχετε να προτεινετε κατι?Σας εχει συμβει εσας?Με τον Γιωργο δεν ειχα τετοια θεματα και μου κακοφαινεται τωρα...

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Δώρα μου έχοντας περασει ΟΛΑ αυτά που λες και άλλα περισσότερα είτε με τον Γιώργο είτε με την μπέμπα, εχω να σου πω μόνο το εξής: υπομονή υπομονή υπομονή...θήλαζε όποτε και όσο χρειάζεται η μπέμπα και σε λίγο καιρό θα γίνει πιο εύκολο όλο αυτό. Αν θηλάζει πιο γρήγορα σημαίνει οτι εχει βελτιώσει την τεχνική της. Αν παίρνει βάρος δεν εχεις λόγο να αγχώνεσαι.:P

Κάποια στιγμή ο θηλασμός γίνεται περίπατος...υπομονή!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Δώρα μου σε λίγο καιρό όλα αυτά δε θα σε απασχολούν πια! Αυτό που μπορώ να σου πω εγώ είναι να μην την πιέζεις να φαει και να την βάζεις στο στήθος όποτε θέλει και για όση ώρα θέλει. Μπορεί να μην πεινάει πάντα αλλά να αποζητά την αγκαλιά σου και ξέρω οτι είναι δυσκολο γιατι την πέρασα και εγώ την φάση αυτή. Δεν κραταει πολύ όμως! Αφού τρωει τόσο λίγο απο το ξένο μπορείς να καταλάβεις οτι δεν το χρειάζεται πραγματικά! Οσο για τις γουλιές και εμείς έτσι ακριβώς είμαστε και η παιδίατρος είπε δε πειράζει.

Βεβαια τα κορίτσια με περισσότερη πείρα ίσως έχουν να σου πουν περισσότερα! Κάνε αυτό που λέει το ενστικτό σου!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλησπέρα κοριτσάκια...

έχουν δυσκολέψει αρκετά τα πράγματα με τον Οδυσσέα

πολύ ζήλεια λέμε....δεν έχω κουράγιο τώρα να σας γράψω

είναι κανείς για ποτό-κρασί κανένα βραδάκι???

μόλις κοίμησα τα μικρά...πάω τώρα να χτυπήσω μια τεντουρίτσα

φιλάκια κ καλή μας εβδομάδα

Ζωή εγώ είμαι νομίζω μέλος στις επιθυμίες γιατί μου στέλνουν ένα περιοδικό κ κουπόνια...αν πάντως γίνεται να με προτείνεις ελεύθερα

τουλάχιστον για το εμβολιάκι

εντάξει ο ελεγχος?

Βίκυ?????????Πως τα καταφέρνεις με 3??? και που βρίσκεις τις υπέροχες εικόνες που επισυνάπτεις???

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...