Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημερα καλημέρα....

λοιπόν για καφέ/ποτό εμένα με άνεση τρελή με βολεύει το βράδυ

από τις 9.30 κ μετά λίγο λιγότερο κ το μεσημέρι 3-5

αλλά κανονίστε όποτε βολεύεστε κ θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω...

κατά τα άλλα πάει το καφέ κορίτσια...ασυμφωνία χαρακτήρων των συνεταίρων...άντε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε

ο Οδυσσέας μου ζηλεύει τρελά τα μωρά,που κ που τα χτυπάει, έχει ζωηρέψει πάρα πάρα πολύ αλλά είναι πραγματικά "λαχταριστός"

τα μωράκια μου έχουν μεγαλώσει-4 μηνών παρακαλώ-κ εδώ κ κάτι μέρες

"μιλάνε" μεταξύ τους...λιώνω!!!!!

Ζωή τι διαβάσματα έχετε? Ο Μάξιμος?????

Εύη που είσαι βρε παιδί?

Εχω επιθυμήσει πολύ την Τόνια....mama mia μου είσαι καλά? Φιλάκια

Καλημέρες κορίτσια...αρχίζουν τα όργανα...τρέχω τώρα λέμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Εγώ κορίτσια μου θέλω πολύ να έρθω αλλά βράδυ δε μπορω με τίποτα γιατί θηλάζουμε ασταμάτητα ίσως να μπορούσα καμια Τετάρτη απογευμα ή μεσημέρι για ένα γρήγορο καφεδάκι μόνη ή για ένα αργό μαζί με το μωρό όμως.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Εγω κοριτσια επειδη ειμαι στην αρχη και τωρα αρχιζουμε να μαθαινουμε η μια την αλλη (εννοω την μικρη)ειναι δυσκολο,ειναι και ο θηλασμος στην μεση μαμωτο.Οπότε μεχρι να σαραντισω δυστυχως δεν γινεται.Ελπιζω οταν ''επιμηκυνθει'' ο χρονος υπνου της να μου ειναι πιο ευκολο να βγω.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Καλημερα καλημέρα....

λοιπόν για καφέ/ποτό εμένα με άνεση τρελή με βολεύει το βράδυ

από τις 9.30 κ μετά λίγο λιγότερο κ το μεσημέρι 3-5

αλλά κανονίστε όποτε βολεύεστε κ θα κάνω ότι μπορώ για να έρθω...

κατά τα άλλα πάει το καφέ κορίτσια...ασυμφωνία χαρακτήρων των συνεταίρων...άντε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε

ο Οδυσσέας μου ζηλεύει τρελά τα μωρά,που κ που τα χτυπάει, έχει ζωηρέψει πάρα πάρα πολύ αλλά είναι πραγματικά "λαχταριστός"

τα μωράκια μου έχουν μεγαλώσει-4 μηνών παρακαλώ-κ εδώ κ κάτι μέρες

"μιλάνε" μεταξύ τους...λιώνω!!!!!

Ζωή τι διαβάσματα έχετε? Ο Μάξιμος?????

Εύη που είσαι βρε παιδί?

Εχω επιθυμήσει πολύ την Τόνια....mama mia μου είσαι καλά? Φιλάκια

Καλημέρες κορίτσια...αρχίζουν τα όργανα...τρέχω τώρα λέμε

τρεξε μαρινακι ...τρεξε....αχ!!καλα να ειναι τα ζουζουνια μας και ας μας τρεχουν!!!

Καλημέρα! Εγώ κορίτσια μου θέλω πολύ να έρθω αλλά βράδυ δε μπορω με τίποτα γιατί θηλάζουμε ασταμάτητα ίσως να μπορούσα καμια Τετάρτη απογευμα ή μεσημέρι για ένα γρήγορο καφεδάκι μόνη ή για ένα αργό μαζί με το μωρό όμως.

ευακι τι ωρα θα σε βολευε;;

Εγω κοριτσια επειδη ειμαι στην αρχη και τωρα αρχιζουμε να μαθαινουμε η μια την αλλη (εννοω την μικρη)ειναι δυσκολο,ειναι και ο θηλασμος στην μεση μαμωτο.Οπότε μεχρι να σαραντισω δυστυχως δεν γινεται.Ελπιζω οταν ''επιμηκυνθει'' ο χρονος υπνου της να μου ειναι πιο ευκολο να βγω.

δωρακι μη μου..αγχωνεσαι...οταν εσυ θα μπορεις θα κανονισουμε καφεδακι οπωσδηποτε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@ΒΙΚΥ 74: Μπορώ σχεδόν όλα τα απογεύματα αν συνεννοηθούμε καμιά μέρα πρίν και γενικά όποτε μου πείτε!

@Katerinaki7575: Διαβάσματα δεν έχουμε ακόμα...ο Μάξιμος καλά είναι γεμάτος ζωή και "απολαμβάνω" να ακούω κάθε μέρα τα ίδια όταν τον παίρνω από το σταθμό (μόνο το όνομά του έλεγα όλη μέρα, δεν ακούει καθόλου, μου λέει σταμάτα να μου μιλάς έτσι κτλ. και αυτά είναι απλά μερικά από αυτά που μου λέει η κυρία του). Και ναι, δεν θα ήθελα ένα παιδί που μπορεί να το καταπιέσει ο καθένας αλλά να ακούει και καμιά κυρία και να μην τις μαλώνει αυτός γίνεται????φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Hello! Κι εγώ εδώ...στο "εργόχειρο" (=θηλασμός δηλαδή)!!

Νομίζω απογευματάκι θα μπορύσα να τα καταφέρω, κανονίστε εσεις και βλέπουμε.

Μαρίνα, δε φαντάζεσαι πόσες φορες τη μερα σε σκέφτομαι!!! Ηρωίδα σε θεωρώ!!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Σωτηρία και εγώ μαζί σου! Ας φωνάξουμε οι θηλάζουσες ''Ηρωας''......

Αν είναι Τετάρτη με βολεύει γιατι παίζει να τα κρατήσει η μάνα μου να δώσει και λίγο μπουκάλι. Αλλά όχι αργά γιατί όσο παιρνά η ώρα θηλάζει πιο συχνά. Απογευματακι όμως οκ.

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Κοριτσάκια κρίνοντας από τα δικά μου ζουζούνια που είναι πιο ήρεμα το πρωί,θα μπορούσαμε να βρεθούμε κ πρωινό...δουλεύει καμιά μας???

κανονίστε όποτε θέλετε βέβαια...κ βλεπουμε...

Ζωή ίσως ο Μαξ να μην έχει χημεία με τις δασκάλες & γενικά να είναι

πιο "μπροστά" από τα άλλα παιδάκια κ να πλήτει με αυτά που γίνονται

στο σταθμό

Για το θηλασμό πολύ περισσότερο δυσκολεύτηκα με τον ΟΔυσσέα παρά τώρα

φιλιά

Διαφημίσεις

Καλημέρα πρωί δε μπορω παρα μόνο Κυριακή όπως τα λέει και η Σωτηρία!

Βέβαια αν δεν έχετε πρόβλημα μπορώ να έρθω μαζί με το μπουλούκο μου και να αφήσω κάπου το Χρήστο.

Μαρίνα εσύ βγήκες καθόλου μόνη και με τα τρια;

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@Katerinaki7575: καλή δικαιολογία να βγάλω τον γιό μου ότι είναι πιο μπροστά από τα άλλα παιδάκια...όχι είναι αναρχικός και ταλιμπάν συγχρόνως και έχει ζουζούνια στον πισινό του και δεν κάθεται ποτέ κάτω και από μπαταρίες Duracell!χαχα!Έχει 25 παιδιά η κυρία και τα έχει δει σίγουρα όλα!χαχα!

Και γώ μπορώ πρωί αν μου πείτε από την προηγούμενη!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...