Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κοριτσάκια!Γύρισα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ΒΙΚΥ74: Τι ευχή ήθελες να μου δώσεις για αγόρι ή για κορίτσι???

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κοριτσάκια!Γύρισα σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@ΒΙΚΥ74: Τι ευχή ήθελες να μου δώσεις για αγόρι ή για κορίτσι???

ε!!!κοιτα γερο να''ναι .....για αρχη....και αγορακι να ειναι ...ο.κ ειναι αλλα και ενα κοριτσακι ...δε θα με χαλαγε....χαχα!!!εσενα;;;:tongue::D:D!!!προφητευω τιποτα....η''''τζιφος;;;χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!Να 'μαι και 'γω.....!

Ευχαριστω για τις ευχουλες!

Τωρα αρχιζω να μπαινω σε καποιο ρυθμο και αρχιζω να μαθαινω την μικρη! Πολυ σκουσμαρι οταν πειναει ρε παιδια,αμαν!Αλλα οταν το ''πιανει'' και ''τραβαει'' γαλατακι η απολυτη ηρεμια!

Τωρα οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της?Εχω ψιλομπερδευτει!Την πρωτη εβδομαδα πιστευα πως κατι εχει απο τον μπαμπα της,αλλα οσο περνανε οι μερουλες βλεπω φοβερη ομοιοτητα με τον Γιωργο!Ομως τα μωρακια αλλαζουν με τις μερες,οπότε ο χρονος θα δειξει φυσικα!

Ζωουλα διαβασα πως ειχες γενεθλια,να τα εκατοστησεις,πολλες-πολλες ευχες,οοοοο,τι επιθυμεις!

Βικυ και μενα με βαζει σε σκεψεις,ειναι λιγο διπλωματης :P....., μακαρι,το ευχομαι!

Τις καλημερες μου!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γεια σας κοριτσια!Να 'μαι και 'γω.....!

Ευχαριστω για τις ευχουλες!

Τωρα αρχιζω να μπαινω σε καποιο ρυθμο και αρχιζω να μαθαινω την μικρη! Πολυ σκουσμαρι οταν πειναει ρε παιδια,αμαν!Αλλα οταν το ''πιανει'' και ''τραβαει'' γαλατακι η απολυτη ηρεμια!

Τωρα οσον αφορα τα χαρακτηριστικα της?Εχω ψιλομπερδευτει!Την πρωτη εβδομαδα πιστευα πως κατι εχει απο τον μπαμπα της,αλλα οσο περνανε οι μερουλες βλεπω φοβερη ομοιοτητα με τον Γιωργο!Ομως τα μωρακια αλλαζουν με τις μερες,οπότε ο χρονος θα δειξει φυσικα!

Ζωουλα διαβασα πως ειχες γενεθλια,να τα εκατοστησεις,πολλες-πολλες ευχες,οοοοο,τι επιθυμεις!

Βικυ και μενα με βαζει σε σκεψεις,ειναι λιγο διπλωματης :P....., μακαρι,το ευχομαι!

Τις καλημερες μου!

αχ!!μπραβο βρε δωρακι..θηλαζεις ετσι;;...θα την μαθεις μην ανησυχεις...ο γιωργακης πως το εχει παρει...ειναι ο μεγαλος αδερφος και την προσεχει;;

ζωη ηρθες ειπες;;;ποτε θα κανονισουμε για καφεδακι;;

και τ'αλλα κοριτσακια ;;;;;που βρισκεστε....;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κοριτσάκια....

χειμώνιασε ή μου φαίνεται?

Βίκυ τι κάνεις?

ΦΙλιά σε όλες

μαρινακι....πως εισαι κοριτσακι;;;τα μωρακια σου καλα;;;ο μεγαλος ..πως τα παει;;;χειμωνιασε.......ειμαι στη φαση της αλλαγης και γινεται ενας μικρος πανικος.......κατα τ'αλλα καλα!!!εσυ πως πας;;θατα καταφερεις να βρεθουμε για καφε στα γρηγορα.....η' δε προλαβαινεις καθολου;;;βοηθεια εχεις;;;θυμαμαι που ζηταγες μια κοπελα για το απογευμα!!!!αχ!!!μακαρι να μπορεσουμε να τα πουμε!!!!!φιλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αχ!!μπραβο βρε δωρακι..θηλαζεις ετσι;;...θα την μαθεις μην ανησυχεις...ο γιωργακης πως το εχει παρει...ειναι ο μεγαλος αδερφος και την προσεχει;;

ζωη ηρθες ειπες;;;ποτε θα κανονισουμε για καφεδακι;;

και τ'αλλα κοριτσακια ;;;;;που βρισκεστε....;;;

Ναι Βικυ,την προσεχει!Την χαϊδευει,την φιλαει και ειναι ευγενικος μαζι της.Πολλη ηρεμια και με ανησυχει αυτο:roll: Αν και διακρινω μια διαφορα στην συμπεριφορα του!Ομως ειναι νωρις ακομα,πιστευω σε κανενα διμηνο θα αρχισει να εκδηλωνει πιο εντονα τα συναισθηματα του,οταν συνειδητοποιησει δηλαδη οτι ηρθε για να μεινει η μικρη!

Και....ακουστε το αστειο που μας πεταξε επροχθες:Ποτε θα ερθει να την παρει η μαμα της?:P Η απαντηση του Σακη ηταν:Η δικη σου μαμα ειναι η μαμα της αδελφουλας σου! Γιωργος:Οχι αυτη η μαμα,η αλλη μαμα μπαμπα ποτε θα ερθει?:P

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

Ναι Βικυ,την προσεχει!Την χαϊδευει,την φιλαει και ειναι ευγενικος μαζι της.Πολλη ηρεμια και με ανησυχει αυτο:roll: Αν και διακρινω μια διαφορα στην συμπεριφορα του!Ομως ειναι νωρις ακομα,πιστευω σε κανενα διμηνο θα αρχισει να εκδηλωνει πιο εντονα τα συναισθηματα του,οταν συνειδητοποιησει δηλαδη οτι ηρθε για να μεινει η μικρη!

Και....ακουστε το αστειο που μας πεταξε επροχθες:Ποτε θα ερθει να την παρει η μαμα της?:P Η απαντηση του Σακη ηταν:Η δικη σου μαμα ειναι η μαμα της αδελφουλας σου! Γιωργος:Οχι υτη η μαμα,η αλλη μαμα μπαμπα ποτε θα ερθει?:P

μου φαινεται οτι υπαρχουν συναισθηματα...μεσα του που τα εκδηλωνει σε σας ομως...παλι καλα!!!!την ξερεις την φραση ...οταν ο βασιλιας χανει τον θρονο του......αυτο παθαινουν τα πρωτοτοκα δυστυχως......αλλα τι να κανουν δεχονται τις καταστασεις....οχι αν μπορουσαν ας καναν και αλλιως...χαχα!!!ολα καλα θα πανε δωρακι....να'στε καλα κοπελα μου...

καληνυχτα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! Τελειωσαν οι εγκυμοσύνες!! Αντε οι επόμενες να παίρνουν σειρα!:D

Βίκυ πως πάνε τα παιδάκια σου με τα διαβάσματα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα! Τελειωσαν οι εγκυμοσύνες!! Αντε οι επόμενες να παίρνουν σειρα!:D

Βίκυ πως πάνε τα παιδάκια σου με τα διαβάσματα;

ζωηηηη...μιλαει και για σενα η ευη....χαχαχα!!!

ευη μου τι κανεις ;;;;πως πανε τα αγορια σου;;;αντε να το ξεπεταξεις να παρεις ...παλι εσυ σειρα!!!νομιζω οτι θελεις και τριτο ετσι;;

τα δικα μου καλα πανε ....σημερα ο μεγαλος μου ανακοινωσε οτι θα ειναι πρωτος παραστατης αν βγει τοσχολειο του παρελαση και ειναι μες την τρελλη χαρα...ο μεσσαιος με ταλαιπωρει λιγο...αλλα προσπαθει και αυτος και ο μικρος ....ευτυχως δειχνει να συνηθιζει στο σχολειο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@BIKY74: Άντε πές εγώ να πάρω σειρά αλλά η Ευή να πάρει και άλλη σειρά???Σας βρίσκω πολύ δυνατές! Πότε θα πάμε για καφεδάκι????Φιλιά

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@BIKY74: Άντε πές εγώ να πάρω σειρά αλλά η Ευή να πάρει και άλλη σειρά???Σας βρίσκω πολύ δυνατές! Πότε θα πάμε για καφεδάκι????Φιλιά

ποτε μπορεις;;:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...