Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Το μωράκι της βουλευτίνας φαίνεται ημερών! Μπράβο της όμως.

Να ρωτήσω κορίτσια ξέρει καμία να χρησιμοποιεί το σλινκ σε τόσο μικρό μωρό όσο είναι το δικό μου γιατί το είχα πάρει όταν ο Χρήστος ήταν 7 μηνών και τώρα δε μπορώ να βάλω τον μικρο. Θέλει συνέχεια αγκαλιά και έλεγα μήπως με το σλινκ λύναμε τα προβληματά μας.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Sotiria: Περαστικά!

@BIKY74: Φεύγω την Κυριακή αλλά δεν σε πήρα γιατί δεν είμαι τελείως καλά και έχω περιορίσει τα δρομολόγια στα τελείως απαραίτητα. Στις 06.10 επιστρέφω οπότε θα τα πούμε τότε!φιλιά

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

evi mou: αν το παιδί θέλει συνέχεια αγκαλιά (κουράγιο!) να το πάς πίσω τώρα που είναι στην εγγύηση ακόμα!χαχα!η super μαμά η Βίκυ θα ξέρει σίγουρα είχε sling...Miss Βίκυ?????

Το μωράκι της βουλευτίνας φαίνεται ημερών! Μπράβο της όμως.

Να ρωτήσω κορίτσια ξέρει καμία να χρησιμοποιεί το σλινκ σε τόσο μικρό μωρό όσο είναι το δικό μου γιατί το είχα πάρει όταν ο Χρήστος ήταν 7 μηνών και τώρα δε μπορώ να βάλω τον μικρο. Θέλει συνέχεια αγκαλιά και έλεγα μήπως με το σλινκ λύναμε τα προβληματά μας.

ευακι μπες στο σαιτ της στελλας και σου λεει και σου δειχνει ακριβως πως να το βαλεις http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions.htm

φιλια!!!

@Sotiria: Περαστικά!

@BIKY74: Φεύγω την Κυριακή αλλά δεν σε πήρα γιατί δεν είμαι τελείως καλά και έχω περιορίσει τα δρομολόγια στα τελείως απαραίτητα. Στις 06.10 επιστρέφω οπότε θα τα πούμε τότε!φιλιά

ζωιτσα καλο ταξιδι να εχετε.....και οταν με το καλο επιστρεψετε τα λεμε!!!φιλακια και σε σενα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ακομα εδω ειμαι Βικυ,δεν αντεχω αλλο!Αυριο θα με δει ο γιατρος και βλεπουμε!

Τις καλημερες μου σε ολες!

αντε βρε κοπελα μου με το καλο......λιγες μερουλες μεινανε!!!!:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αντε βρε κοπελα μου με το καλο......λιγες μερουλες μεινανε!!!!:)

Bre ti fagothikate 40 ebdomades einai i egkymosyni...kai etoimazetai na bgei panemorfi!eimai germania giayto kai ta greeklish. Filia polla!

Λοιπόν έχουμε νέα άφιξη!!!!!

Η doroula μας γέννησε την κοράκλα της σήμερα!!!!!:P Ολα καλά, μικρή και μαμα μια χαρά!!!

Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι Δώρα μου και να τα εκατοστήσει και ο Γιωργάκης!!!!!!:P:p:p:p

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Που είναι όλα τα κοριτσάκια????ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Χτές είχα γενέθλια...χτύπησα τα 31!και τώρα δεν πάει το τραγουδάκι με τα άσπρα μαλλιά γιατί τα έχω ήδη...ας πάμε αυτό με τα μοβ μαλλιά όταν δεν πιάνει η βαφή στα άσπρα!χαχαχα!Γερμανικά φιλιά ακόμα!

Που είναι όλα τα κοριτσάκια????ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Χτές είχα γενέθλια...χτύπησα τα 31!και τώρα δεν πάει το τραγουδάκι με τα άσπρα μαλλιά γιατί τα έχω ήδη...ας πάμε αυτό με τα μοβ μαλλιά όταν δεν πιάνει η βαφή στα άσπρα!χαχαχα!Γερμανικά φιλιά ακόμα!

Να ζήσεις Ζωούλα...να χαίρεσαι κ να σε χαίρονται οι δικοί σου κ πάντα υγεία

Δώρα πως πάει? Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω τώρα το μεσημέρι

257724qzzhy39no4.gif

ζωουλα χρονια πολλα ...να τα εκατοστησεις....να σε χαιρονται οι αντρες σου...και γρηγορα να σου βαζουμε εικονιτσες σαν και αυτες..........

1466376bvnlgxdj2w.gif

δωρακι να σου ζησει η μπουμπου...να την χαιρεσαι....να εναι γερη και ευτυχισμενη.....!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...