Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@evi mou - doroula: Μου αρέσει που θέλετε και η δύο τη σανίδα...που θα πηγαίνετε με τα καρότσια σας?εδώ ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς!χαχα!Θα το δώ κοριτσάκια και θα σας πώ!

Εύη θυμάσαι ποιό είχες δεί εδώ για 60?Θυμάμαι και η αδερφή μου πριν από χρόνια στη Γερμανία κάπου εκεί πλήρωσε αλλά ήταν από τα γερά και σταθερά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@evi mou: http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Kiddyboard&productsPerPage=20

έχει 4 εκ των οποίων τα 3 στέλνει Ελλάδα 56? +16? έξοδα αποστολής. Μπορεί να έχει και φθηνότερα αλλού αν θέλεις να δώ!

Σε ευχαριστώ Ζωη! Το θέλω γενικότερα για τις βόλτες που κάνουμε στη γειτονιά και για καμια τολμηρή έξοδο στο κέντρο. Θα τα κοιτάξω αυτά που μου είπες αν και άσχετη από αγορές σε ξένα σαιτ.

Δώρα υπομονή και σε λίγο θα την κρατάς αγκαλιά!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Το πήραμε τελικά αυτό που μπαίνει στο καρότσι! 85 ευρώ από το κουκου και είναι για όλους τους τύπους καροτσιού. Μου αρέσει πάραπολύ και του Χρηστάκου το ίδιο. Μου φαίνεται αρκετά χρήσιμο αφού ο Χρήστος είναι μόνο δυο κα πολύ μικρός για να κρατιέται απλά από το καροτσι. Ασε που κουράζεται κιόλας.

Δώρα καλά κρατάς βλέπω ε;:lol::lol:

Η Γιάννα που είναι;;;;;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

@Evi mou: Με γειά το νέο μεταφορικό του Χρήστου...ναι όντως είναι μικρούλης ακόμα για τις αποστάσεις άσε που μπορεί να ήθελε να σπρώχνει το καρότσι που ούτε αυτό θα μπορούσε να κάνει! Οπότε ο καθένας στο πόστο του και Καλές Βόλτες. Η τιμή λίγο τσιμπημένη αλλά έτσι είναι αυτά στην ελληνική αγορά.

ζωη;;δεν εφυγες;;

γεια σου μαρινακι;;πως πας;βρηκες κοπελια για βοηθεια;;

δωρα κρατα γερα....κοντευεις.....

ευη ..πως τα πας με τους αντρες σου;;

σωτηρια η κορακλα σου;;ολα καλα;;

να'στε καλα κοριτσακια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Α ρε Δώρα μου θυμίζεις τον εαυτό μου....υπομονή, θα βγει που θα πάει????:P:p

Η μπέμπα μας είναι καλούλα, μαμ και νανι όλη μέρα.....εγώ φοράω κολλαρο στον αυχένα αλλά υπομονή θα περασει και αυτό.............

Να και κατι χαριτωμένο να μας δίνει θάρρος

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43539&catid=7

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Α ρε Δώρα μου θυμίζεις τον εαυτό μου....υπομονή, θα βγει που θα πάει????:P:p

Η μπέμπα μας είναι καλούλα, μαμ και νανι όλη μέρα.....εγώ φοράω κολλαρο στον αυχένα αλλά υπομονή θα περασει και αυτό.............

Να και κατι χαριτωμένο να μας δίνει θάρρος

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=43539&catid=7

κολλαρο γιατι;;τι επαθες;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...