Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωτηρια ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ,ΝΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

Ελα ρε Ζωουλα,που εισαι ρε ψυχη?Λες οτι μετακομησες.....καλοριζικο,καλη διαμονη λοιπον!

Μην μιλαμε για κιλα Ζωη,γιατι προβλεπω πως και μενα η τσουπα θα φτασει τα 4 κιλα! Αν την συγκρινω με τον Γιωργο οταν γεννηθηκε, θα ειναι γιγαντας αυτη,οντως ετοιμη για παιδικη χαρα:P:p:p. Φαντασου,ο Γιωργος γεννηθηκε 2300 και 47 ποντους,αλλα ηταν προωρος τρομαριτσα μου 33 εβδομαδων.

Γεια σου Βικουλα......!

ntinti καλως μας ηρθες....!

Καλο Φθινοπωρο!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γειά σας κοριτσάκια...ακόμα να έρθει το ίντερνετ στο σπίτι αλλά μην είμαι ανυπόμονη Πέμπτη είπαμε για να δούμε!

Καλωσήρθες ντιντι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Kαλημέρα κορίτσια!;)Θέλω να σας ρωτησω κάτι....εμείς μένουμε στο Ρίο και μιάς και έχουμε και κάτι ποδήλατα,θα ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κάποια κοπέλα να υπάρχει κάποιο μαγαζί στην πάτρα που να πουλάει καθισματάκια για μωρά που μπαίνουν πίσω από τα ποδήλατα για την μεταφορά...

είναι πολύ πρακτικά-θα μου πεις Ελλάδα είσαι...που πας με το ποδήλατο-και η περιοχή που μένουμε είναι αρκετά ήσυχη και ενδείκνυται για ποδήλατο.

Ξέρετε που θα μπορούσα να βρω αυτά τα καρεκλάκια που δένουν στο πίσω μέρος του ποδηλάτου και πόσο μπορεί να κοστίζουν??

ευχαριστώ!:)

Διαφημίσεις

Γεια σας!! Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Εξάντλησα τελικα και τις 40 εβδομάδες, ευτυχώς η πρόκληση πήγε καλά-μου λείπει ο μικρός μου όμως επειδή (ακούστε σύμπτωση!!) είχε 2 μέρες 39 πυρετό και τον έχουν οι γονείς μου!!!! Δεν τον έχω δει ακόμα.....:(:(:(

Και ο άντρας μου άρρωστος, οπότε είμαι με την μπέμπα σε απομόνωση.....ουφ!!!

Δώρα μου ακόμα κι εσύ ε?? Υπομονή σε λίγο θα τη δεις και τη δικιά σου μπέμπα!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Γεια σας!! Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Εξάντλησα τελικα και τις 40 εβδομάδες, ευτυχώς η πρόκληση πήγε καλά-μου λείπει ο μικρός μου όμως επειδή (ακούστε σύμπτωση!!) είχε 2 μέρες 39 πυρετό και τον έχουν οι γονείς μου!!!! Δεν τον έχω δει ακόμα.....:(:(:(

Και ο άντρας μου άρρωστος, οπότε είμαι με την μπέμπα σε απομόνωση.....ουφ!!!

Δώρα μου ακόμα κι εσύ ε?? Υπομονή σε λίγο θα τη δεις και τη δικιά σου μπέμπα!!!

μπραβο σωτηρια μου που πηγαν ολα καλα με την γεννα .....καλυτερα που εισαι στην απομονωση ...γιατι το μωρακι σου ειναι πολυ μικρουλη..για πες...ειναι καλη η μπεμπα σου;;περαστικα στα αντρακια σου!!!!

εμεις ...τελικα δεν καναμε καλη αρχη.....ο ηλιας μου τσιμπησε καταγματακι και ειμαστε με γυψοναρθηκα...και πατεριτσες....και ο αλεξανδρακος μου εχει σηκωσει ολο το νηπιο στο ποδι με τα κλαμματα του ...πανικ....παρασυρει και τ'αλλα παιδακια.....

αντε δωριτσα να παιρνεις σειρα γεννας......

βικυ εσενα τι κανουν τα ζουζουνακια σου;;;

μαρινα τριτεκνη μανουλα ...πως πας;;;;

ζωη....κοκαλα εχει το νετ σου;;;γιατι δε στο βαζουν;;

θα ....παμε οσες μπορουμε για κανα καφεδακι....καποια στιγμη;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εμεις ...τελικα δεν καναμε καλη αρχη.....ο ηλιας μου τσιμπησε καταγματακι και ειμαστε με γυψοναρθηκα...και πατεριτσες....και ο αλεξανδρακος μου εχει σηκωσει ολο το νηπιο στο ποδι με τα κλαμματα του ...πανικ....παρασυρει και τ'αλλα παιδακια.....

θα ....παμε οσες μπορουμε για κανα καφεδακι....καποια στιγμη;;;

Περαστικά σας Βίκυ74 κ υπομονή με το νηπιάκι σου....

Σωτηρία να σου ζήσει η μπουμπού

Ζωή....πως τα πας κορίτσι μου? Σε ποια περιοχή μετακόμισες??

Δώρα????? Υπομονή λίγο έμεινε....

Διαφημίσεις

Κοριιτσάκια μου τι κάνετε??Χαθήκαμε!!!!Γεννητουρια και ατυχήματα είδα απο την γρήγορη ματια που έριξα γιατί δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω όσα έχω χάσει...Για ένα γρήγορο γεια μπήκα..Να ζήσουν τα καινούρια μωράκια,σιδερένιες οι μαμάδες,με το καλό όσα περιμένουμε και γρήγορα να γίνουν καλά τα σπασμένα κοκκαλάκια και όσοι είναι αρρωστούληδες!!!!Εγώ μετακόμισα και ακόμα είμαι στο τρέξιμο άσε που ακόμα δεν έχω net(με κλεψιμέικο μπήκα τώρα)Σας φιλώ όλες γλυκά και ελπίζω να σας δω σύντομα...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

@Sotiria&BIKY74: Περαστικά σε σας αλλά και σε μένα έχω 37.5 από προχτές αλλά νιώθω λές και έχω 40. Δεν στέκομαι πουθενά!

Katerinaki7575: Στο πατρικό μετακομίσαμε στην Ελευθερίου Βενιζέλου.

@ntinti: http://www.mytoys.de/R%C3%B6mer-Fahrrad-Sicherheitssitz-Jockey-Comfort-Nick/F%C3%BCrs-Fahrrad/Baby-unterwegs/KID/de-mt.ba.ca02.12.03.01/1936420

Αυτό είναι γερμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα και στέλνουν και Ελλάδα για 15,95? έξοδα αποστολής. Έχει διάφορα καθισματάκια που ψάχνεις εκ των οποίων κάποια έχουν πάρει πολύ καλό βαθμό στα τέστ. Αν θέλεις βοήθεια μου λές γιατί δυστυχώς είναι μόνο στα γερμανικά. Το πρώτο που βγαίνει είναι από 12 μηνών έως 7 ετών.

Καλημέρα! Βρε Ζωή αυτο το σαιτ μήπως έχει αυτό που είναι σα σανίδα με ρόδες και μπαίνει πίσω από το καρότσι για να πατάει το δευτερο παιδάκι; Τοπ έχω βρει στη Πάτρα 60 ευρώ και στο ιντερνετ σε ελληνικά σαιτ 75 ΚΑΙ 90 ευρώ. Οχι το ίδιο βέβαια.

Δώρα πως τα πας;;;;;;;;

ντιντι καλως ήρθες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Kαλημερα!Επιτελους δροσισε!

Πως να τα παω Ευη μου?Περιμενω πως και πως,δεν μπορω αλλο....!Απ' οτι βλεπω θα φτασω μεχρι το τελος!

Και οσον αφορα τη σανιδα με τις ροδες,αυτο το παιρνει και το δικο μας καροτσι,αλλα ειναι πιο ακριβο απο 70 Ε.Φυσικα θα το αγορασω,μονο αν μας βγαλει τη ψυχη ο Γιωργος.... !

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...