Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δωριτσα..περιμενω ν'αδιαθετησω και να παω παλι για υπερηχο...

και σκεφτομαι να παω στον ιδιωτη και να του πω οτι πηγα στο νοσοκομειο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τπτ..και οτι μετα πηγα για επιβεβαιωση στο διαγνωστικο κεντρο .....δε ξερω πια αλλο τι αλλο να κανω.....

εσεις σωτηρια ...δωρα πως πατε;;;

ευακι τ'αντρακια σου ....ολα καλα;;;εσυ;;

βικυ ..εσενα σε εχω χασει τελειως ...ολα καλα;;

ζωηηηηηηηηη που βρισκεσαι κοπελα μου;;;;εκανες μετακομιση;;;;

μαρινα τι κανουν τα ζουζουνακια σου;;;

αφροδιτη;;

τατη;;

γιαννα;;

βρε που εχετε χαθει ολες;;;;;;μαζευτειτε!!!!σας περιμενουμε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

[quote=Z&P&M;527771!!!!

Εμείς είμαστε σε φίλους με δίδυμες κούκλες 4 μηνών...είναι ωραίο πράγμα να κρατάς αυτά τα μικρά θαυματάκια![/QUOTE]

αντε ζωουλα .....να κρατησεις και το δικο σου δευτερο θαυματακι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημεραααα!!!!

εχω το προαισθημα οτι εχουμε γεννητουρια στην παρειτσα!!!!!!

για επιβεβαιωστε................βγηκε η μια η'και οι δυο τσουπρες;;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μπαααααα... απίστευτο αλλά εμείς ακόμα εδώ είμαστε.!!!:?

Από ότι φαίνεται την Παρασκευή θα μπω για πρόκληση και ελπίζω επιτέλους να έχω να σας πω τα ευχάριστα.:)

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Μπαααααα... απίστευτο αλλά εμείς ακόμα εδώ είμαστε.!!!:?

Από ότι φαίνεται την Παρασκευή θα μπω για πρόκληση και ελπίζω επιτέλους να έχω να σας πω τα ευχάριστα.:)

καλημερα σωτηρια......ελα!!!2 μερες μονο και τσουπ...θάδειασει η κοιλιτσα και θα γεμισει η αγκαλιτσα!!!!με το καλο κοπελα μου!!ολα θα πανε καλα!!!!φιλια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Τραγουδι: Κι ομως ειμαι ακομα εδω,κι αυτο το καλοκαιρι,λιωμενο παγωτο....:P

Βικουλα εδω ειμαστε.....προηγειται η Σωτηρια μας,εγω ημερολογιακα ειμαι για το τελος του μηνα!Εχθες με ειδε ο γιατρος,ολα πανε καλα και απλα περιμενουμε.....

Σωτηρια καποια στιγμη θε επικοινωνησω μαζι σου,γιατι αυτη τη φορα σκεφτομαι σοβαρα την επισκληριδιο και θελω να μου πεις μερικα πραγματακια.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Τραγουδι: Κι ομως ειμαι ακομα εδω,κι αυτο το καλοκαιρι,λιωμενο παγωτο....:P

Βικουλα εδω ειμαστε.....προηγειται η Σωτηρια μας,εγω ημερολογιακα ειμαι για το τελος του μηνα!Εχθες με ειδε ο γιατρος,ολα πανε καλα και απλα περιμενουμε.....

Σωτηρια καποια στιγμη θε επικοινωνησω μαζι σου,γιατι αυτη τη φορα σκεφτομαι σοβαρα την επισκληριδιο και θελω να μου πεις μερικα πραγματακια.

γεια σου και σε σενα δωρακι......αντε κοντευεις και εσυ!!!!

σε λιγες μερες θα κρατας το τσουπι σου και θα εισαι μια χαρα!!!!με το καλο να ερθει και η δικια σου ωρα ......

να 'στε και οι δυο εγκυουλες μας μια χαρα......φιλακια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλησπέρα! Σας έχω νέα! Η Σωτηρία μας γέννησε σήμερα την κορούλα της στις 2 το μεσημέρι! 3900 η μπουμπου!!!!

Η Σωτηρία είναι καλά! Και η μπουμπού λέει μοιάζει στο Γιωργάκη!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές.

περάσαμε λίγο το αγχος της μονάδας αλλά τελικά όλα πήγαν καλά! Του έκαναν ενα σωρό εξετάσεις αλλά τελικά μου είπαν πως ότι ήταν το απόδωσαν στην λαιμαργία του. Τώρα είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας οικογενειακώς. Αντε με το καλό να φτάσει η ώρα και για τις άλλες δυο εγκυούλες μας!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον να γιορτάζει!

Να σας ζήσει ο μικρός λαίμαργος!!!Γεννήθηκε την ημέρα της μετακόμισής μας και γώ ακόμα περιμένω τη forthnet να μας μεταφέρει...Την Πέμπτη όμως ελπίζω να είμαι πάλι online οπότε θα μαθαίνω πιο έγκαιρα τα νέα!!!

Πολλά φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

@ΒΙΚΥ74: Βρε Βίκυ τι ταλαιπωρία τραβάς με αυτή την κύστη ή όχι κύστη!Τι να πώ εγώ ειλικρινά δεν εμπιστεύομαι πλέον κανέναν ειδικά αυτούς που με πάνε για γρήγορο χειρουργείο....Δεν μπορεί η κύστη να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται...το μόνο βέβαια που θα μπορούσα να δεχτώ θα ήταν το ότι τα μηχανήματα του γνωστού σου ιδιώτη στην κλινική είναι πιο εξελιγμένα...τι να πώ! Πάντως εγώ αν μου συνέβαινε κάτι αντίστοιχο πάλι θα ανέβαινα ΙΑΣΩ όπως έκανα τον Ιανουάριο γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου τα παιχνιδάκια...και οι βλακείες που μου έλεγαν...-περίμενε 10 μέρες και τι έχεις να χάσεις κτλ...10 χρόνια από τη ζωή μου θα έχανα από την αγωνία!Δεν είναι καλά οι άνθρωποι...Εύχομαι βέβαια να μην είναι τίποτα...μήπως είναι καμία κύστη η οποία συνδέεται με την περίοδό σου δηλαδή να φαίνεται συγκεκριμένες μέρες και μετά να μην υπάρχει όντως? τι να πώ!!!Πάρε και άλλη γνώμη οπωσδήποτε!Πολλά φιλιά και ένα "τρελό" φθινόπωρο μας εύχομαι...μου αρέσει αυτός ο καιρός!

@Doroula: Αφού αποφάσισε να γυρίσει η κόρη σου πάλι καλά...χαχα!Τώρα πές της ότι την περιμένουμε όποτε θέλει μας κάνει η δεσποινίδα την τιμή!χαχα!και θέλω να σπάσεις ρεκόρ γιατί από ότι κατάλαβα στην Πάτρα γενιούνται τα παιδιά έτοιμα για την παιδική χαρά!!!χαχα!πού να αγωνιστώ εγώ με τα 3 κιλά του Μάξιμου και τους 50 πόντους...πουθενά! (γεννήθηκε βέβαια 17 μέρες πρίν)

Πολλά φιλιά!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...