Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κοριτσουδια πατρινα καλησπερα! Να σας ρωτησω...πού θα βρω χρώματα ζαχαροπλαστικης σε παστα για να χρωματισω ζαχαρόπαστα?::!! Εκλεισε κι η Βεφα και εχω φαει το κοσμο πια!!

Ξερει καμια σας, τα χρησιμοποιείτε?

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά φιλιά σε όλες από την όμορφη Θεσσαλονίκη αλλά κυρίως στην Εύη και στο νέο μας μωράκι! Εγώ μπούχτησα να ανοίγω κούτες και το έσκασα...χαχα!

Evi mou: Ναι είναι απίστευτο σαν χτές ήταν που καθόμασταν στο Παναχαϊκό τον Ιανουάριο και τώρα έρχονται σιγά σιγά τα μωράκια!!!!

Εμείς είμαστε σε φίλους με δίδυμες κούκλες 4 μηνών...είναι ωραίο πράγμα να κρατάς αυτά τα μικρά θαυματάκια!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημέρα κοριτσάκια

Εγώ είχα βρει στο Βασιλόπουλο ήταν όμως 3 μόνο χρώματα

Εύη πες μας τα νέα για το μπέμπη...είναι ήσυχος πως αντιδρά ο χρήστος

Σωτηρία με το καλό κ εσύ...κοντεύεις

Πολύ ζέστη βρε παιδιά

Κοριτσουδια πατρινα καλησπερα! Να σας ρωτησω...πού θα βρω χρώματα ζαχαροπλαστικης σε παστα για να χρωματισω ζαχαρόπαστα?::!! Εκλεισε κι η Βεφα και εχω φαει το κοσμο πια!!

Ξερει καμια σας, τα χρησιμοποιείτε?

Ki εγω τα πηρα αυτα αλλα δεν ειναι καλα...και ειναι και για υγρα περισσοτερο (σαντιγυ και κρεμες) οχι για τη ζαχαροπαστα..

Δε πειραζει, παρηγγειλα απο ιντερνετ τελικα απο sweet trends αν ενδιαφερεσαι..λίγο τσιμπημενα στα μεταφορικά αλλά αν ειναι να κρατανε χρονια καλα ειναι!

Ευχαριστω παντως

xHByp3.png

Ns8Jp2.png

Καλημέρα!!! Καλά που χαθήκατε όλες; Ακόμα διακοπές είσαστε;

Εμείς τα πάμε πολύ καλά(για την ώρα)! Ο Χρήστος μου το έχει πάρει αρκετά καλά χωρίς να λείπουν και μερικά περίεργα βεβαια. Αυτό που κάνει έντονα είναι να μην ακούει όταν του μιλάμε αλλά αυτό το έκανε από τη στιγμή που τον άφησα και μπήκα νοσοκομείο. Οπότε θέλω να πιστεύω πως θα του περάσει. Εσείς τι νέα έχετε; Δώρα όλα καλά; Δε θα μας κάνει καμια έκπληξη η μπέμπα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!Να 'μαι και 'γω Ευουλα!

Ωχ να μην ακουω τετοια...!Αν και... αν μπω στην 36η δεν θα ανησυχω τοσο. Θεση μονο δεν εχει παρει ακομα,ειναι και καπως παραξενη!Ο γιατρος ειπε πως δυσκολα θα γυρισει γιατι δεν ειναι ουτε ισχιακη,αλλα ουτε και εγκαρσια,παντως τα ποδαρακια της ειναι προς τα κατω,οπότε ισως να παμε για καισαρικη.Χωρο βεβαια εχει,αρα θα περιμενουμε μεχρι την τελευταια μερα μηπως και γυρισει.Τι να πω τωρα εγω?Απλα περιμενω....,λιγο αγωνια εχω και αυτο που με νοιαζει πραγματικα(οπως ολες μας) ειναι να γεννηθει γερη!

Εσυ Ευη πως τα πας?ειναι κουραση τωρα με τα δυο?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Ευη μου να σου ζήσει ο αντράκος σου,να είναι γεμάτος υγεία ,ευτυχία και τύχη..

Δωρούλα Κ Σωτηρία μου με το καλό τα κοριτσάκια σας!!!!όλα να πάνε υπέροχα...

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Ακόμα Δώρα μου δεν έχω κουραστεί! Ξέρω πως θα έρθουν και αυτές οι μέρες αλλά μέχρι τώρα πάμε καλά! Παίρνει και ο Κώστας τον Χρηστάκο τον πάει καμια βόλτα τα απογεύματα και έτσι περνάει η ώρα.

Βίκυ ευχαριστώ πολύ

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Πάω για περπάτημα κάθε βράδυ αλλά τίποτα Δώρα, εδώ είμαι ακόμα:D:D:D

Οσο για τη ζέστη.....κόντεψα κι εγώ να "πηδηχτώ" :-P:razz: απο το παράθυρο, αλλά απο σήμερα μου φαίνεται είναι καλύτερα ε?

Εσύ πώς είσαι??

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Ναι,απο χθες ειναι καλυτερα και ελπιζω να συνεχισει να ειναι ετσι!

Εχθες το απογευμα πηγα στον γιατρο και τελικα η μπουμπου γυρισε με το κεφαλακι προς τα κατω.Για να δουμε....δεν το εχει σε τιποτα να παρει ''αλλη ποζα το μοντελακι'' :tongue: χαχα.Τωρα μπορω να περπαταω,αλλα να μην το παρακανω μου ειπε.

Αντε ρε παιδι μου να τελειωνουμε.....

Τις καλημερες μου στις υπολοιπες τσουπες!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

γεια σας και απο μενα ....καλο μηνα και καλο φθινοπωροο!!!

σωτηρια ...δωριτσα...αντε με το καλο οι τσουπρες σας...!!!

επιτελους μπηκα επισημα στο σπιτακι μου.....περασαμε πολυ ωραια αλλα τωρα τα κεφαλια μεσα.....ειχα και καποια μπερδεματακια υγειας που παραμενουν μπερδεμενα..δυστηχως...

τον απριλιο μετα απο ψαξιμο σε ολες τις ειδικοτητες των γιατρων[ειχα πονους χαμηλα δεξια στη κοιλια απο τις αποκριες]κατεληξα σε γυναικολογο [ιδιωτη...αλλα και συνεργατη μεγαλης ιδιωτικης κλινικης της πολης μας]......

η διαγνωση κυστη ωοθηκης.....η θεραπεια αντισυλληπτικα...για αρχη τρεις μηνες....

καθε φορα μετα την περιοδο μου πηγαινα για ενδοκολπικο υπερηχο να δουμε τι γινεται.....η κυστη εκει....και τελειωνα το τριτο κουτι χαπιων...

οποτε μου λεει ο γιατρος δε την βλεπω να φευγει εχει και ''σοκολατοειδες περιεχομενο...ειναι και διχωρη...δυσκολο...θα πρεπει να τη βγαλουμε εμεις η'...λαπαροσκοπικα.....η' χειρουργικα....

επειδη εχω κανει τρεις καισαρικες δεν ηθελα με τιποτα χειρουργειο οποτε λεω λαπαρασκοπηση....αλλα επειδη ειμαστε στα μεσα καλοκαιριου να το αφησω για λιγο αργοτερα.....απο σεπτεμβρη....

ομως πληροφοριακα το απογευμα της ιδια ς μερας ρωταω ποσο στοιχιζει η επεμβαση στην ιδιωτικη κλινικη....και για μια μερα νοσηλειας μονο η κλινικη 2000 χωρις την αμοιβη του γιατρου....σοκ...πολλα λεφτα ..οποτε το ψαχνω στο νοσοκομειο της πολης μας και κλεινω ραντεβου σε καλο..γνωστο γιατρο....μια βδομαδα μετα απο τον τελευταιο μου υπερηχο...

παω λοιπον για να συζητησουμε τα διαδικαστηκα ...μου κανει υπερηχο..με ρωταει ποτε ειδα για τελευταια φορα την κυστη...του λεω πριν μια βδομαδα και οτι αλλο μου ειχε πει ο ιδιωτης γιατρος για το περιεχομενο της.....εκπληξη!!!!!...εισαι καθαρη μου λεει...δεν υπαρχει κυστη...σοκ!!!

δυστυχως δενειχα τους υπερηχους μαζι..οποτε μου λεει δεν πειραζει εσπασε...τελειωσε τα χαπια σου το τριτο κουτι και σταματα τα...και φευγω....τον αλλο μηνα εχοντας κοψει τα χαπια πηγαινω στο προκαθορισμενο ραντεβου με τον ιδιωτη γιατρο[γνωστο και πολυ καλο φιλο ξεχασα να σας πω]χωρις να του πω τιποτα για το νοσοκομειο περιμενοντας να μου πει και αυτος οτι ειμαι καθαρη...παμε για υπερηχο....εκπληξη...η κυστη ειναι εκει με το ιδιο περιεχομενο να ειναι διχωρη που σπαει δυσκολα και πιο μεγαλη...σοκ!!!!

η βλακεια ειναι που δεν του ειπα τπτ για το νοσοκομειο...γιατι δεν ειχα κατι στα χερια μου για επιβεβαιωση...και αυτος με προγραμματισε για χειρουργειο το σεπτεμβριο μετα την περιοδο μου[γιατι μπορουσε η κυστη να μεγαλωσει και να σπασει] και με εβαλε να ξαναρχισω τα χαπια σε ασχετη μερα του κυκλου..πανικ!!!!

παω παλι νοσοκομειο με βλεπει αλλος γιατρος στα εξωτερικα....η διαγνωση...καθαρη..του δειχνω τους υπερηχους του ιδιωτη ..οι πρωτη δυο υπερηχοι ηταν κυστες οι υπολοιποι μπορει να ειναι και η ωοθηκη μου...μπερδεμα...παω και εξω και κανω ενδοκολπικο και περνω εγγραφως οτι δεν εχω κυστη.....

ειχα και εσπασε...ο γιατρος ιδιωτης την βλεπει εκει.....

τωρα περιμενω να παω μετα απο την περιοδο μου για επανεξεταση στο νοσοκομειο μετα θα παω παλι σε αυτον που περιμενει απλα να με χειρουργησει....τι θα χειρουργησει δε ξερω!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλησπέρα! Πω πω μπερδεμα βρε Βίκυ μου. Πάντως επειδή προφανώς αναφέρεσαι στο Ολύμπιον έχω ακούσει μέχρι και για ψευτκη αφαίρεση κρεατάκια που τελικά μετά από εγχείρηση παρέμειναν κρεατάκια ενώ υποτίθεται πως του τα είχαν βγάλει και άλλα διάφορα. ψάξτο λίγο!

Δώρα αντε με το καλό το κοριτσάκι. Είδες όλα θα πάνε καλά!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...