Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Ζωούλα...τι κάνεις???

εμείς χτες κάναμε τα πρωτα ράμματα στον Οδυσσέα...

σκόνταψε σε ένα σκαλοπάτι κ χτύπησε το κεφάλι του στο άλλο...

ευτυχώς όλα περαστικά αλλά ψιλοφρικάρισα....

καλό ΣΚ κορίτσάκια

@katerinaki7575: Βρέ τι πάθατε!!!Περαστικά στον μικρούλη! Μην ακούω για σκαλιά...Καλά είμαι αλλά τρέχω πανικόβλητη... μετακομίζουμε στο πατρικό μου τη Δευτέρα και έχει μια "τέλεια" μαρμάρινη σκάλα την οποία θα την ανεβοκατεβαίνουμε 100 φορές ημερισίως...ο Μάξιμος ήδη την κατεβαίνει σε spiderman style!άστα!σήμερα έπεσε δεν ξέρω πώς αλλά χτύπησε τη μύτη του (ελπίζω να του γίνει μάθημα για να προσέχει)...ετοιμάζω το νέο σπίτι να μας υποδεχτεί αλλά και το παλιό για να το αποχαιρετίσουμε...θα προτιμούσα βέβαια να λιώνω σε κάποια παραλία αυτές τις μέρες αλλά τι να κάνουμε...Πολύ χάρηκα που κατάφερες να πάς και σύ Veso...ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι και από κοντά!φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Κορίτσια μου η μικρή μας Εύη είναι στο Ρίο και αύριο-μεθαύριο θα έχει τον μπέμπη της στην αγκαλιά της!

Καλη λευτεριά και υγεία Ευάκι!!!!:PΜε το καλό να έρθει ο μπέμπαρός σου!!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!Χάθηκα πάλι, αλλά δεν προλαβαίνω τπτ γμτ....

Σωτηρία μου,Χρονια σου πολλά και καλά, όλη μέρα έλεγα να σε πάρω ,αλλά....:oops::oops:

Ευάκι,με το καλό!!!!!!!!έλα τα λιονταράκια να έρχονται σιγά σιγά!!!!!!

Φιλιά σε όλες...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Η Εύη γέννησε σήμερα το πρωί έναν παίδαρο 4070....

ο "μικρούλης" είναι στην παρακολούθηση αν κατάλαβα καλά γιατί είναι

λαιμαργούλης....και πνίγεται αλλά μάλλον αύριο θα τον πάρουν

Εύη μου να σας ζήσει κ γρήγορα σπίτι σας

Ευάκι να σας ζήσει ο μπέμπης , πάντα γερός και ευτυχισμένος να'ναι! :D:-D :-D :-D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές.

περάσαμε λίγο το αγχος της μονάδας αλλά τελικά όλα πήγαν καλά! Του έκαναν ενα σωρό εξετάσεις αλλά τελικά μου είπαν πως ότι ήταν το απόδωσαν στην λαιμαργία του. Τώρα είμαστε σπίτι και προσπαθούμε να βρούμε τους ρυθμούς μας οικογενειακώς. Αντε με το καλό να φτάσει η ώρα και για τις άλλες δυο εγκυούλες μας!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ή έχουν κάποιον να γιορτάζει!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

καλημερα...ποπω εχουμε γεννητουρια;!!!!!

ευη μου να σου ζησει ο αγοραρος ...!!!αντε με το καλο και οι υπολοιπες εγκυουλες μας......ποια εχει σειρα;;

ζωη....αυτο με τις σκαλες το αντιμετωπιζω συνεχεια...πανικ!!!τις βρισκουν για παιχνιδι!!!!

αντε καλα συμμαζεματα....

δωριτσα καλη ξεκουραση και μην αγχωνεσαι...

μαρινακι πως πανε τα ζουζουνια σου;;;

εγω εχω ακομα τρεις βδομαδουλες εκτος...αλλα απο 3 με 4 σεπτεμβρη θα ειμαι στη βαση μου...και ελπιζω να σας δω και απο κοντα!!!!

κοριτσακια μου να ειστε καλα!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ευάκι πολλες ευχες και απο μενα!Να σας ζησει,υγιης και καλοτυχος να ειναι!

Σωτηρια πως παμε?Εισαι οκ?Εγω εχω αρχησει και ζοριζωμαι.... Επεστρεψα απο την εξοχη εχθες αντι για την Κυριακη που μας ερχεται,γιατι ενοιωθα καπως,κουραση και βαρος χαμηλα,σαν μπουκωμα.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Καλημέρα!! Καλως ήρθες doroula!!

Εγώ με το που μπήκα στον 9ο όλα καλά........εξαφανίστηκαν πονάκια, μπουκώματα και συσπασεις...τρελή εγκυμοσύνη λέμε!!!! Τώρα θέλω να γεννήσω αλλά τίποτα!!!!!! Υπομονή!!!:D:D:D

Καλή συνέχεια βρε Δώρα, μην ανησυχείς, στην 35 δεν είσαι?? Κοντεύεις στο μήνα σου κι εσύ!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Βίκυ Ευη και Δώρα σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Βρήκα λίγο χρόνο να μπω! Δώρα με το καλό σου ευχομαι, αντε εφτασε ο καιρός! Πότε πέρασε ο χρόνος βρε κορίτσια σαν χθες μου φαίνεται που είμασταν στο Παναχαικό και λέγαμε για τις εγκυμοσύνες!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...