Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πηγατε στον Αλλαντιν?? εγω κοριτσια ημουν πολυ χάλια. σημερα ειμαι λιγο καλυτερα. Τσιμπησα ιωση. ευτυχως, μεχρι στιγμης, τη γλιτωσαν τα παιδια, τα ειχα λιγάκι σε καραντίνα. ελπίζω να τη σκαπουλαραμε.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Γεια σας και απο μενα!Καποιες μερουλες εχουμε να τα πουμε!

Ζεσταινομαι παααρα πολυ,δεν ξερω εσεις?

Εχθες εκανα καρδιοτοκογραφο οπου τελικα δεν ειχα συσπασεις στη μιση ωρα!Ομως οταν προχωραω για παραδειγμα απο Πατρεως εως Ερμου+Ρ.Φεραιου(οπως εγινε εχθες το πρωι) κουραζομαι υπερβολικα,με αποτελεσμα να νοιωθω μπουκωματακια συν οτι ενοιωσα και πονακι.Και ρε γαμωτο δεν μπαινω κεντρο συχνα και οι αποστασεις που διανυω πανω-κατω ειναι αυτες περιπου που προανεφερα.Περπαταω σαν χελωνα αμα με δειτε....Επειδη ψιλοφοβηθηκα μπηκα σε μια πολυκατοικια και τηλ/σα στο γιατρο γιατι δεν μπορουσα να προχωρησω.Σπιτι πηγαινε,ξεκουρασου και αν αισθανθεις πονακια παρε με τηλ.Με εστειλε ετσι και για τοκογραφο το απογευμα.Μετα απο κει με ειδε.Ολα ηταν καλα,αλλα μου ειπε στοπ το περπατημα και σημερα εκανα κορτιζονη για καθε ενδεχομενο για τα πνευμονια του μωρου και επειδη εχω ιστορικο γεννας στην 33η εβδομαδα, μπορει η ιστορια να επαναληφθει.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως το σκεφτομαι το ενδεχομενο πως μπορει να γεννησω νωριτερα.....

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα!Καποιες μερουλες εχουμε να τα πουμε!

Ζεσταινομαι παααρα πολυ,δεν ξερω εσεις?

Εχθες εκανα καρδιοτοκογραφο οπου τελικα δεν ειχα συσπασεις στη μιση ωρα!Ομως οταν προχωραω για παραδειγμα απο Πατρεως εως Ερμου+Ρ.Φεραιου(οπως εγινε εχθες το πρωι) κουραζομαι υπερβολικα,με αποτελεσμα να νοιωθω μπουκωματακια συν οτι ενοιωσα και πονακι.Και ρε γαμωτο δεν μπαινω κεντρο συχνα και οι αποστασεις που διανυω πανω-κατω ειναι αυτες περιπου που προανεφερα.Περπαταω σαν χελωνα αμα με δειτε....Επειδη ψιλοφοβηθηκα μπηκα σε μια πολυκατοικια και τηλ/σα στο γιατρο γιατι δεν μπορουσα να προχωρησω.Σπιτι πηγαινε,ξεκουρασου και αν αισθανθεις πονακια παρε με τηλ.Με εστειλε ετσι και για τοκογραφο το απογευμα.Μετα απο κει με ειδε.Ολα ηταν καλα,αλλα μου ειπε στοπ το περπατημα και σημερα εκανα κορτιζονη για καθε ενδεχομενο για τα πνευμονια του μωρου και επειδη εχω ιστορικο γεννας στην 33η εβδομαδα, μπορει η ιστορια να επαναληφθει.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε πως το σκεφτομαι το ενδεχομενο πως μπορει να γεννησω νωριτερα.....

υπομονη Δωρα και ξεκουραση οσο μπορεις. ΜΗν κανεις μετακινησεις χωρις σοβαρο λόγο. Σε ποια εβδομάδα εισαι τωρα?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Εύη περαστικά!

Βίκυ εντάξει το πόδι?? Να προσέχετε πολύ με τη μηχανή...το λέω συνέχεια και στον άντρα μου...

Δώρα, σε καταλαβαίνω...έχω ξεχάσει τί σημαίνει περπάτημα.......αστο καλύτερα. Να σε πηγαίνουν σαν κόμισσα-να σε αφήνουν απέξω κ να σε περιμένουν!!:P Υπομονή...........

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Kαλημερα κοριτσια!

evi-c διανυω την 32η

Καλημερα Σωτηρια!Τα ιδια θα ενοιωθες και 'συ φανταζομαι,οπότε με καταλαβαινεις.

Αυτη την στιγμη ειμαι μονη παει ο Σακης με το Γιωργο για να βρουν βενζινη.Θα βρουν τιποτα?Το βλεπω να μενουμε μεσα το Σαβ/κυριακο και οχι μονο.....

Τις καλημερες μου......

0b50f73f94.png

af879bb122.png

γεια σας εγκυουλες και μη......

τι κανετε;;

βικυ περαστικα για το ποδι

δωρα ....να προσεχεις και να μη κουραζεσαι...!!!

evi mou ..κοντευουμε;;;

σωτηρια εσυ πως πας;;

ζωη;;;που βρισκεσαι;;

το μαρινακι με τα μωρακια;;;πως παει;;

εγω παω να παρω τ'αντρακια μου απο την κατασκηνωση...επιτελους...21 μερες ηταν αυτες..μου ελειψαν τα παιδακια μου!!!!

καλα να περνατε.....και καλα μπανακια!!!!φιλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Είπαμε με την Εύη να πάμε για ένα καφεδάκι (μόνες) σήμερα, αν μπορέσετε ελάτε να τα πούμε!

Στη Βεσο που βολεύει κατα τις 7-αν θέλετε καποια αλλαγή το κανονίζουμε!

Φιλιά!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Καλημέρα!! Είπαμε με την Εύη να πάμε για ένα καφεδάκι (μόνες) σήμερα, αν μπορέσετε ελάτε να τα πούμε!

Στη Βεσο που βολεύει κατα τις 7-αν θέλετε καποια αλλαγή το κανονίζουμε!

Φιλιά!

Δε σας 'χόρτασα' κοριτσακια...την επόμενη φορα :D

καλή συνεχεια,καλα κουραγια

Καλημέρα! Ζεσταίνομαι! Ζεσταίνομαι ζεσταίνομαι! Μπήκα για εξετάσεις στο κέντρο σήμερα και κόντεψα να λυποθιμήσω από τη ζέστη!

Καλό ήταν το καφεδάκι! Και αφού κατάφερε και ήρθε η Μαρίνα δε πρέπει να παραπονιόμαστε καθόλου. Ο Οδυσσέας δε μια χαρά παιδάκι. Δε την ζόρισε και πολύ τη μαμά του!

Ο Χρήστος μου έβγαλε κάτι σπυριά παντού και γκρινιάζει και όλο λέει οτι τον τρώνε. Ακόμα και στον ύπνο του ξυπνάει ο καημένος για να ξυστεί. Εγώ τα έπαιξα λέω ανεμοβλογιά θα είναι και μόνο αυτό μου έλειπε τώρα. Τον πήγα στο γιατρό ομως και είναι λέει αλεργία από τον κήπο. Οχι θάλασσα για 10 μέρες όχι ήλιο ναι στην κορτιζόνη(fusicort) και στο φενιστιλ. Τι ωραία που είναι δε φαντάζεστε. Το παιδί μου έχει γίνει πουα. Μου είπε τουλάχιστον 10 μέρες για να περάσει. Ευτυχώς δεν είναι κολλητικό γιατί σε 10 μέρες γεννάω και πολύ αγχώθηκα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!!

Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και με το καλο ενα υγιες μωρακι!

Κοριτσια φευγω για καποιες μερες στο εξοχικο στη θαλασσα,ελπιζω να ξεκουραστω και ευχομαι μη μου τυχει ''τιποτα'',γιατι εχω αρχησει ν'αγχωνομαι....!

Εις το επανειδην!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...