Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Εμείς είμασταν για μπάνιο χτές στην Καλόγρια...θα δούμε πότε θα ξαναπάμε παιδότοπο μιας και ο Μάξιμος έχει παραπάει!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο τωρα αλλα κολλησα και θελω τα φωτα σας

αν κανενα κοριτσακι απο σας γνωριζει καταστημα για γυναικεια μεγαλα μεγεθη Πατρα ή και Αιγιο θα με σωσει θελω να ψωνισω για γαμο....εχω και δυο μωρα και ειναι δυσκολο να τα σεργιανω

να στε καλα! αν θελετε στειλτε μου κ πμ αν δεν επιτρεπεται διαφημηση:cool:

χαμομηλάκι δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.

Εύη ωραία ήταν αν και σκάσαμε γιατι ήταν τόσο ζεστή μέρα που ούτε στο Ρίο δε δρόσισε! Γενικά με έχει κάνει η ζέστη ...... ζελέ ρε παιδιά!!

Καλό ΣΚ!!!:-D

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Χαμομηλάκι στην Πάτρα έχει στην Ρηγα Φεραίου 2 μαγαζιά. Το ματ ακριβώς απέναντι από την πλατεία Ολγας και το άλλο πριν βγεις στην Αγίου Νικολάου. Εχει ακόμα ένα στην Πλατεία Ομόνοιας. Ελπίζω να βοήθησα. Αν θες κάτι άλλο ρώτα.

Στον παιδότοπο καλά περάσαμε ο δικός μου τουλάχιστον το καταευχαριστήθηκε.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Σωτηρια και λοιπες εγκυούλες, 2 φορες το εχω περασει και σας καταλαβαινω. Εγκυμοσυνη και ζέστη..... πφφφφφ . Υπομονη !

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Χαμομηλάκι στην Πάτρα έχει στην Ρηγα Φεραίου 2 μαγαζιά. Το ματ ακριβώς απέναντι από την πλατεία Ολγας και το άλλο πριν βγεις στην Αγίου Νικολάου. Εχει ακόμα ένα στην Πλατεία Ομόνοιας. Ελπίζω να βοήθησα. Αν θες κάτι άλλο ρώτα.

Στον παιδότοπο καλά περάσαμε ο δικός μου τουλάχιστον το καταευχαριστήθηκε.

κοριτσια μου σας ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι καταφερα να μαθω το ματ και ενα αλλο και πηγα το Σαββατο αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη το ενα στην πλατεια Ομονοιας τωρα που το μαθα θα παω αλλα χρειαζεται κατι πιο επισημοκαι εκει ηταν σπασμενα νουμερα

κολλησα λιγο ειναι για κοντινο γαμο σας ευχαριστω

γεια σας κοριτσακια....παω να δω τα παιδακια μου στη κατασκηνωση...και καναμε μια μικρη σταση σπιτι και ειπα να δω τι κανετε......

εγκυουλες...υπομονη με τη ζεστη....ποια ειναι η πρωτη που περιμενουμε;;

υπολοιπες με τα ζουζουνακια σας να περνατε καλα....και καλα μπανακια!!!φιλακια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! :D Για όσες είναι ακόμα Πάτρα και έχουν διάθεση ....

3931.jpg

Απόψε στις 9 μ.μ. στο καλοκαιρινό σινεμά Σινέ Κάστρο του Ρίου θα προβληθεί υο έγχρωμο, μετταγλωττισνένο φιλμ κινούμενων σχεδίων «Πέρα από το φράχτη» σε σκηνοθεσία Τιμ Τζόνσον, Κάρεϊ Κικπάτρικ.

Πρόκειται για μια γνωτσή αμερικλανικη περιπέτεια του 2006 Όταν ένα ρακούν-αριβίστας, «συλλαμβάνεται» να κλέβει το απόθεμα τροφής της αρκούδας, διαπραγματεύεται τη ζωή του απεγνωσμένα, υποσχόμενος κάτι αδύνατον: να αντικαταστήσει όλες τις τροφές μέσα σε μια εβδομάδα. Εν τω μεταξύ, η ζωή μιας ομάδας αθώων πλασμάτων του δάσους διαταράσσεται όταν, ξυπνώντας από τη χειμερία νάρκη τους, ανακαλύπτουν ότι στη γειτονιά τους έχει υψωθεί ένας τεράστιος πράσινος φράκτης από τους ανθρώπους των προαστίων που έχουν καταλάβει την περιοχή τους. Χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τους ανθρώπους, ο υπερπροστατευτικός αρχηγός τους, η χελώνα, αντιμετωπίζει με γνήσια απορία και φρίκη όλες τις συνήθειες των ανθρώπων που έχουν κάνει κατάληψη στην αυλή του.

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

Sotiria μου το "Πολιτεία για τα παιδιά της χαράς και της δημιουργιας" φέτος θα είναι απο 26.08.2010 εως 28.08.2010 στο Κάστρο Ρίου. :D

http://www.depar.gr/el/events/details/15-politeia_2010

Ψήνετε καμιά για κρασοσυνάντηση ; :mrgreen:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

κοριτσια τελικα κατι καταφερα να βρω σε ρουχα

στα ματ φασιον πηρα κατι αλλα δεν εκανε για γαμο

επισης στα ulla popken η γραμμη ειναι πολυ μυστηρια και δε θα ελεγα οτι κολακευουν

τελικα στην πλατεια Ομονοιας που ειπε η evi mou βρηκα το phainomεnon

εκει πραγματι πολλα ρουχα ειναι επισημα

το αναφερω για οποια αλλη το χρειαστει και παλι σας ευχαριστω:D

εξυπηρετηθηκα και πολυ καλα μαλιστα ενα που χρειαζεται μοδιστρα ειχαν εκεινοι να το φτιαξουν

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...