Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

για το "Kingdom fun" , είμαι μεσα κ εγω , όποια μέρα θέλετε ...

Πως τον έκαψες τον αγκώνα σου Ζωή ;

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για το "Kingdom fun" , είμαι μεσα κ εγω , όποια μέρα θέλετε ...

Πως τον έκαψες τον αγκώνα σου Ζωή ;

Καλημέρα, τον έκαψα αλλά όχι σε παιδότοπο απέναντι από το κάστρο Ρίου (δεν τον έχω δεί!) αλλά σε εκείνον που είναι προς Αγ. Βασίλη με κάτι τεράστια φουσκωτά...ο μικρός ήθελε να ανέβει και μου λέει η κοπέλα ανεβείτε και σεις μαζί του...αφού λαχάνιασα να τον ανεβάσω (έχω και υψοφοβία...οπότε καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν έφτασα επάνω!) το τζήν μου τσούλαγε τόσο ωραία σε συνδιασμό με το βάρος μου που έλεγα ότι θα περάσω και τα τραπέζια και θα προσγειωθώ στη θάλασσα...τον αγκώνα τον έκαψα από την τριβή στοο φουσκωτό... και έκανε κάποιες μέρες να περάσει οπότε καταλαβαίνεις πως γέλαγε ο κόσμος όταν απαντούσα ότι το έπαθα στον παιδότοπο!χαχα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

καλημέρα!

Καλημέρα, τον έκαψα αλλά όχι σε παιδότοπο απέναντι από το κάστρο Ρίου (δεν τον έχω δεί!) αλλά σε εκείνον που είναι προς Αγ. Βασίλη με κάτι τεράστια φουσκωτά...ο μικρός ήθελε να ανέβει και μου λέει η κοπέλα ανεβείτε και σεις μαζί του...αφού λαχάνιασα να τον ανεβάσω (έχω και υψοφοβία...οπότε καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν έφτασα επάνω!) το τζήν μου τσούλαγε τόσο ωραία σε συνδιασμό με το βάρος μου που έλεγα ότι θα περάσω και τα τραπέζια και θα προσγειωθώ στη θάλασσα...τον αγκώνα τον έκαψα από την τριβή στοο φουσκωτό... και έκανε κάποιες μέρες να περάσει οπότε καταλαβαίνεις πως γέλαγε ο κόσμος όταν απαντούσα ότι το έπαθα στον παιδότοπο!χαχα!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω οκ την Πέμπτη!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! ΤΗ Πεμπτη εγω δουλευω, αλλα εμαθα σημερα οτι θα αλλαξουν οι βαρδιες και ισως να τα καταφερω. θα σας πω αυριο το πρωι.

Η Βικυ που ειναι?? εχεις να μπει μερες, πριν τη βαφτιση της μπεμπας της. Της ειχα στειλει και πμ, αλλα δεν μου εχει απαντησει? ειναι καλα? εχει καμια σας επαφη μαζι της?

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Το Βυκάκι (τσεκ) ολά καλά!

Να ευχυθώ και εγω απο εδω για την νεοφώτηστη Παναγιώτα να ζήσει!

Όλα ήταν πολύ ωραία στην βάπτιση , η Παναγιώτα πανέμορφη και η μαμά Βίκυ μια κουκλάρα! :D

Να σας ζήσει Βικυ μου , να την δείτε όπως εκείνη επιθυμεί και εσείς ονειρεύεστε! :D

Καλησπέρα κορίτσια!

Γιάννα και arous welcome back!

Μama-mia χρόνια σου πολλά , Πάντα γερή και ευτυχισμένη Τόνια μου , να σε χαίρονται οι άντρες σου! :D

Αφροδιτάκι μου.....ευχαριστώ πολύ για τις ευχές,αν και δεν γιόρταζα,πάντα καλοδεχούμενα ωστόσο τα γλυκά λόγια!!!!5/12 έχω γενέθλια.

Χάθηκα...πήζω,σε όλα τα επίπεδα.Ελπίζω να τα καταφέρω την Πέμπτη.Σας φιλώ και πιστεύω να σας δω!!!;);)

(κάτι πήρε το μάτι μου...το Μαρινάκι μας γέννησε???????????)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Αχ μάλλον δε θα μπορέσω...θα έρθει ο μπαμπάς μου από το χωριό

να δει το μπέμπη κ μάλλον θα μείνει το βράδυ...

Σε περίπτωση που φύγει αυθημερόν θα έρθω...

καλά να περάσετε πάντως...ελπίζω την επόμενη φορά

κοριτσακια γεια!!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα...και να περνατε και καλα!!!!!

οι εγκυουλες μας πως ειναι;;μεγαλωνουν οι κοιλιτσες;;

αχ!!!κανονιζετε συναντησουλα;;σας ζηλευω!!!εγω εχω στειλει τα μεγαλα κατασκηνωση και εχω το μικρο μου και τις δυο ανιψιες μου.....μεχρι τον αυγουστο...δλδ παλι με τρια ειμαι!!!!χαχα!!!

στην εξοχη δυστυχως δεν εχω ιντερνετ και τωρα μπηκα για λιγο στη πατρα και ετσι εμαθα νεα σας!!!!

να ειστε καλα ......και καλα να περνατε......φιλια πολλα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας ρε κοριτσακια!

Δυστυχως αυριο δεν θα μπορεσω να ερθω!Βαφω το παιδικο δωματιο το οποιο το τελειωνω αυριο και την Παρασκευη ενδεχεται (δεν ειναι σιγουρο ακομα)να φυγουμε για το εξοχικο της μαμας μου στη θαλασσα.Οπότε θα πρεπει να κανω και καποιες ετοιμασιες...!Ο Σακης εχει ρεπο την Παρασκευη και απο Δευτερα μια εβδομαδα αδεια.

Αν δεν επικοινωνησουμε αυτες τις ημερες,καλα να περασετε αυριο και τις υπολοιπες ημερες φυσικα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...