Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Αφηστε κοριτσια τι παθαμε απογευματιατικα!Ενταξει ειμαι τωρα,ηρεμησα,αλλα ηταν η πρωτη φορα που αντικρυζα τετοιο χτυπημα!

Ο Γιωργος γλυστρησε στο μπαλκονι και επεσε με το κουτελο κατω,και με το που σηκωνεται πανω....,βλεπω το δεξι μερος του κουτελου τοσο διογκομενο και μελανό που επαθα σοκ!Δεν μου ειχε ξανασυμβει,αλλα δεν ειχα δει και πουθενα αλλου κατι τετοιο!

Στο καρουμπαλο τωρα εχει μειωθει η διαμετρος του και ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα αν δεν εχει κλεισει το ματι του!

Τηλ/με στο γιατρο,μας καθυσηχασε,αλλα εγω η ερμη μανα που να ηρεμησω,παμε στο καραμανδανειο και ξανα παμε στο Καραμανδανειο ελεγα στον Σακη.Τελικα πηγαμε....και μας ειπαν τα ιδια με τον παιδιατρο μας!

Με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο αρχισε να χασμουριεται και οταν φτασαμε σπιτι αποκοιμηθηκε στον καναπε και τωρα κοιμαται του καλου καιρου το πουλακι μου!Ανα 2 ωρες θα τον ξυπναμε για να δουμε αν εχει την συνηθισμενη συμπεριφορα....

Αυτα..........,μην σας ζαλιζω αλλο,πολυλογια με επιασε....!

Φανταζομαι πως και εσεις το ιδιο θα νοιωσατε την πρωτη φορα,(αν σας εχει τυχει φυσικα)!

Καληνυχτα και θελω πραγματικα να ειναι μια ηρεμη νυχτα!

Δώρα δεν το πιστεύω!!!!

'Επαθα ακριβώς το ίδιο με τον Παναγιώτη την Παρασκευή!!!Ακριβως το ίδιο πράγμα..Έπεσε στο μπαλκόνι με το κεφάλι και μέχρι να τον σηκώσω είχε πετάξει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ καρούμπαλο μελανό..Και εγώ έπαθα φρίκη..Και ήμουν και μόνη μου με τα μωρά...Πήρα σαν την τρελή την γιατρό και μου είπε ..τα ξέρεις!!!Το β΄ραδυ το ταλαιπώρησα το πουλάκι μου..Τον ξυπνούσα κάθε τρεις και λίγο μέχρι που ο καημένος στο τέλος μου λέει..''άσε με μανούλα να κοιμηθώ επιτέλους!!!!'' χαχαχα!!!Περαστικά σας και εσας...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια τι κάνετε; Για μπάνια πάτε;

Εμείς είμαστε καλά για την ώρα και κάνουμε υπομονή να περάσουν οι μέρες!

Τι θα λέγατε για κανα παιδότοπο την ερχόμενη εβδομάδα; Λέω για καθημερινή να μη γίνεται και χαμός! Εμείς πιθανότατα θα έχουμε και τον μπαμπά μαζί μας γιατί σταμάτησα να οδηγώ και η μετακίνηση είναι λίγο δύσκολη.

Ποια μέρα θα σας βόλευε;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

μάλλον κι εμεις μεσα για τον παιδότοπο. μας βολευουν όλες οι μερες εκτος απο τη Πεμπτη που δουλευω.

Στους μαζου ηταν να παμε εμεις, αλλα τελικα δεν το αποφασισα. Πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσουμε τοσα χρηματα. Προτειμω να τους ψωνισω κάτι ή να τις παμε στις νεροτσουληθρες.

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Κοριτσάκια κανονίστε για όποτε θέλετε...θα προσπαθήσω πάρα πολύ να έρθω...κ ελπίζω να τα καταφέρω

ζεσταίνομαι...ουφ...

Ο μικρός μου ζηλεύει τα μωρά...εκτός από υπομονή τι άλλο κάνουμε? Γιάννα?????????

Ξέρετε κανένα καλό παπά? Σκέφτομαι αυτή τη φορά αν μπορούσα να βρω κάποιον καλό άνθρωπο πάνω απ'όλα για το σαραντισμό κ όχι να το κάνει αγγαρεία

καλό ΣΚ

Ο μικρός μου ζηλεύει τα μωρά...εκτός από υπομονή τι άλλο κάνουμε?

υπομονη και πολυ κουβεντα. εχετε καθολου χρονο οι 2 σας? υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να βρεις?

Ξέρετε κανένα καλό παπά? Σκέφτομαι αυτή τη φορά αν μπορούσα να βρω κάποιον καλό άνθρωπο πάνω απ'όλα για το σαραντισμό κ όχι να το κάνει αγγαρεία

ειμαι πολυ ευχαρσιτημενη απο το δικό μου. ειναι και πολυ καλος ανθρωπος. αν θελεις πες να σου στειλω πμ με το τηλεφωνο του.

Doroula χαρηκα πολυ που σε ειδα χθες βραδυ! εισαι κουκλα εγκυουλα!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Ναι Εύη στείλε το τηλέφωνό του... σε ποια εκκλησία είναι?

Να τον πάρω τηλ για να το κανονίσω ή να περάσει ο άντρας μου από εκεί?

Κοριτσάκια καλό ΣΚ...ελπίζω να είστε σε κάποια παραλία αυτή τη στιγμή...

Καλησπέρα κορίτσια!

Γιάννα και arous welcome back!

Μama-mia χρόνια σου πολλά , Πάντα γερή και ευτυχισμένη Τόνια μου , να σε χαίρονται οι άντρες σου! :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Χαράλαμπος 14-06-06 767721re6qvcxrgu.gif Μαρία 04-09-09

Γειά σε όλες! Εμείς παιδότοπο μπορούμε όλες τις μέρες εκτός από Τετάρτη. Να πάμε σε εκείνον στο Ρίο που πηγαίναμε πέρισυ; (δε θυμάμαι το ονομά του)

Αφροδίτη; Βίκυ; Τόνια; Ζωή; Εσείς πότε μπορείτε;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

@evi mou: Γενικά μπορούμε όλα τα απογεύματα αν το ξέρω μια δυό μέρες πρίν...αλλά σε ποιόν παιδότοπο λές; Σε εκείνον με τα τεράστια φουσκωτά που έκαψα τον αγκώνα μου πέρισυ?

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...