Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

evi-c χαίρομαι που είσαι καλά. Η Αναστασία μεγάλωσε πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είδαμε. Εγώ έχω μπει στον ογδοο και έχω αγοράκι.

Για παιδότοπο κανονίστε όποτε θέλετε και αν είναι για Αλλαντίν που είναι και κοντά μας εμείς μέσα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

evi-c , χάρηκα πάρα πολύ για τα υπέροχα νέα σου οι μπέμπες μας είναι τόσο κοντά και εχουμε πολλά να πούμε...Και εμείς για να φτάσουμε τα 8 κιλά μου βγήκε το λάδι !!!!Δεν λέμε σχεδον τίποτα...δεν μπουσουλάμε ,αλλάζουμε βήματα γενικά κάνουμε πολύ λίγα!!!!αλλά είμαστε οκ.Βαπτιζόμαστε την άλλη Κυριακή και τρέχω ,αν και πολύ λίγα θα κάνω..Όσο για mazoo θα πάμε σίγουρα αλλα δεν πήραμε ακόμα εισητήρια..Κανόνισε να τα πούμε

βικακι με το καλο η βαφτιση.......

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κοριτσακια ......!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βικυ με το καλο αυριο η βαφτιση της μπουμπους! περιμενουμε να μας πεις πως τα πηγατε! και απο Δευτερα θα μιλησουμε για τους mazoo!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Διαφημίσεις

Αφηστε κοριτσια τι παθαμε απογευματιατικα!Ενταξει ειμαι τωρα,ηρεμησα,αλλα ηταν η πρωτη φορα που αντικρυζα τετοιο χτυπημα!

Ο Γιωργος γλυστρησε στο μπαλκονι και επεσε με το κουτελο κατω,και με το που σηκωνεται πανω....,βλεπω το δεξι μερος του κουτελου τοσο διογκομενο και μελανό που επαθα σοκ!Δεν μου ειχε ξανασυμβει,αλλα δεν ειχα δει και πουθενα αλλου κατι τετοιο!

Στο καρουμπαλο τωρα εχει μειωθει η διαμετρος του και ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα αν δεν εχει κλεισει το ματι του!

Τηλ/με στο γιατρο,μας καθυσηχασε,αλλα εγω η ερμη μανα που να ηρεμησω,παμε στο καραμανδανειο και ξανα παμε στο Καραμανδανειο ελεγα στον Σακη.Τελικα πηγαμε....και μας ειπαν τα ιδια με τον παιδιατρο μας!

Με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο αρχισε να χασμουριεται και οταν φτασαμε σπιτι αποκοιμηθηκε στον καναπε και τωρα κοιμαται του καλου καιρου το πουλακι μου!Ανα 2 ωρες θα τον ξυπναμε για να δουμε αν εχει την συνηθισμενη συμπεριφορα....

Αυτα..........,μην σας ζαλιζω αλλο,πολυλογια με επιασε....!

Φανταζομαι πως και εσεις το ιδιο θα νοιωσατε την πρωτη φορα,(αν σας εχει τυχει φυσικα)!

Καληνυχτα και θελω πραγματικα να ειναι μια ηρεμη νυχτα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Δωρουλα περσατικα στο παιδακι σου. συμβαινουν αυτα μωρε στα παιδακια. να τον παρακολουθησετε, οπως ηδη κάνετε, και όλα θα πάνε καλα.

ευχομαι καλη και ηρεμη νυχτα!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

@doroula: εννοείτε ότι το έχουμε πάθει και μείς όχι μια αλλά δύο φορές...την πρώτη με σπασμένο χέρι σε συνδιασμό και τη δεύτερη μια μέρα πριν το γάμο του αδερφού μου...άστα!καλά η πρώτη φορά δεν περιγράφεται αλλά η δεύτερη ήταν χτύπημα σε μαρμάρινο τραπέζι και με το που σηκώνεται είχε ένα τεράστιο μπλέ καρούμπαλο ακριβώς πάνω από το μάτι και πάθαμε και οι 5 που είμασταν εκεί σοκ...περαστικά σας! Και μας την πρώτη φορά μας ειχαν πεί ότι τα κεφάλια των μικρών είναι πολύ ανθεκτικά...αντίθετα τα άκρα είναι πιο επικίνδυνα να σπάσουν όπως στην περίπτωση μας το χέρι...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλημερα! Ζωουλα κοιμηθηκε απο τις 9 εχθες μεχρι 9:45 σημερα!Αυτο τον βοηθησε στο να μην πριστει και το ματι του!Δηλαδη δεν εμεινε καθολου ορθιος. Εχθες το βραδυ καθε 2 ωρες σηκονομασταν ενναλαξ με τον Σακη για να τον ελεγχουμε!Και 'γω του εβαζα συχνα βουτυρο :-)

Και σημερα καμια σχεση με το χθεσινο,ελαχιστα πρισμενο και το μελανωμα εφυγε!

Φανταζομαι και σενα με τον Μαξιμο τι θα επαθες τοτε....!

Απο 'δω και περα ειμαι προετοιμασμενη για καθε αναπαντεχο....,η πρωτη φορα ειναι το σοκ!

Χαρουμενη Κυριακη σε ολες....!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Έχουν όντως άγγελο τα μωρά τι να λέμε τώρα! Κάπως έτσι έγινε και τότε με το Μάξιμο δεν θυμάμαι να είχε κανένα φοβερό καρούμπαλο στο γάμο! Πάντως όντως υπάρχουν πάντα χειρότερα και όταν είχε ο Μάξιμος το γύψο στο χέρι πάμε σε μια καρδιολόγο για μια εξέταση δική μας τον βλέπει με το γύψο και γώ όλο τύψεις της λέω ναι έσπασε το χέρι πριν μια βδομάδα και αυτή μου λέει αυτό δεν είναι τίποτα όταν ο γιος της ήταν ενός έτους σκαρφάλωσε σε ένα τραπέζι με τζάμι και αυτό έσπασε και χώθηκε ο μικρός μέσα στα γυαλιά...ανατριχιαστικό! Απλά το λέω γιατί πρεπει να έχουμε πάντα το νου μας και κάθε φορά όταν βλέπω τραπέζι βεράντας με τζάμι να μου αρέσει θυμάμαι αυτή τη γιατρό!

καλή Κυριακή!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Το απογευμα- και καθε απογευμα πηγαινω στο παρκο κατω απτο στρατοπεδο

Δευτερα το πρωι θα παω στον παιδοτοπο στην τριων ναυαρχων- θελει καμια μαμα να ερθει παρέα;

you can add me on facebook

http://www.facebook.com/home.php?#!/anna.khartoum

e97556d272.png

Το απογευμα- και καθε απογευμα πηγαινω στο παρκο κατω απτο στρατοπεδο

Δευτερα το πρωι θα παω στον παιδοτοπο στην τριων ναυαρχων- θελει καμια μαμα να ερθει παρέα;

you can add me on facebook

http://www.facebook.com/home.php?#!/anna.khartoum

εγω δυστυχως δουλευω αυριο το πρωι. και στο πάρκο στο ΚΕΤΧ, ερχομαστε μερικες φορες. μπορει και να εχουμε συναντηθει, αλλα δεν σε ξερω οποτε δεν εχουμε μιλησει. τωρα ειδα φωτο σου στο facebook, οποτε αλλη φορα θα ξερω και θα σου μιλησω. :)

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Αφηστε κοριτσια τι παθαμε απογευματιατικα!Ενταξει ειμαι τωρα,ηρεμησα,αλλα ηταν η πρωτη φορα που αντικρυζα τετοιο χτυπημα!

Ο Γιωργος γλυστρησε στο μπαλκονι και επεσε με το κουτελο κατω,και με το που σηκωνεται πανω....,βλεπω το δεξι μερος του κουτελου τοσο διογκομενο και μελανό που επαθα σοκ!Δεν μου ειχε ξανασυμβει,αλλα δεν ειχα δει και πουθενα αλλου κατι τετοιο!

Στο καρουμπαλο τωρα εχει μειωθει η διαμετρος του και ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα αν δεν εχει κλεισει το ματι του!

Τηλ/με στο γιατρο,μας καθυσηχασε,αλλα εγω η ερμη μανα που να ηρεμησω,παμε στο καραμανδανειο και ξανα παμε στο Καραμανδανειο ελεγα στον Σακη.Τελικα πηγαμε....και μας ειπαν τα ιδια με τον παιδιατρο μας!

Με το που μπηκαμε στο αυτοκινητο αρχισε να χασμουριεται και οταν φτασαμε σπιτι αποκοιμηθηκε στον καναπε και τωρα κοιμαται του καλου καιρου το πουλακι μου!Ανα 2 ωρες θα τον ξυπναμε για να δουμε αν εχει την συνηθισμενη συμπεριφορα....

Αυτα..........,μην σας ζαλιζω αλλο,πολυλογια με επιασε....!

Φανταζομαι πως και εσεις το ιδιο θα νοιωσατε την πρωτη φορα,(αν σας εχει τυχει φυσικα)!

Καληνυχτα και θελω πραγματικα να ειναι μια ηρεμη νυχτα!

δωρα μου ολα καλα τωρα ετσι;;

ετσι να μην ηρεμουμε καθολου οι δολιες μανες.....

βικυ να σου ζησει νεοφωτιστη.....ονομα;;

κοριτσακια σημερα την κανω για εξοχη...οποτε ερθει καμια για μπανακι προς λαμπιρι ας παρει τηλ......θα πρηξω τον αντρα μου να μου βαλει ιντερνετ οποτε θα μαθαινω νεα σας.....

φιλια!!!!...

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...