Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οχι ρε Ζωουλα,με σκοτωνεις,δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος,ισα-ισα συμφωνησα και ειπα πως εχει δικιο!

Τωρα οσον αφορα την κολυμβηση,εχω στενοχωρηθει πολυ!Τον πιανει η μεση του λεει όποτε τον πηγαινει....!Και 'γω ναι,δεν το κρυβω, ολο του την ''μπαινω''.....,του κανω παραπονα....!

Τον κατανοώ όχι βέβαια για τη μέση αλλά ότι είναι πακέτο να πηγαίνεις τόσο μικρό παιδί κάθε Σάββατο (και ας είναι απλά μια φορά την εβδομάδα) και θέλει και πολύ υπομονή ειδικά τις μέρες που δεν έχουν ιδιαίτερη όρεξη. Μην του την "μπαίνεις" μόλις γεννηθεί η μικρή θα πηγαίνει μια ο ένας μια ο άλλος και θα είναι πιο βολικό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι, τέλεια νέα!!! Τώρα είστε όόόόλοι μαζί!!!

Ο Οδυσσέας πως το έχει πάρει?

Ο Σωκράτης πάντως την πρώτη εβδομάδα ήταν ο.κ. (σχετικά)... Μετά άρχισε να κάνει επιθέσεις του στυλ να πέφτει πάνω στον μικρό, να του χτυπάει κοιλιά και κεφάλι (τα σημεία προτίμησης)... Είχε φρικάρει που τον θήλαζα... Ήθελε κι αυτός, του έδεινα όποτε μου ζητούσε (φυσικά δεν θυμόταν πως θηλάζουν) κι έτσι το ξεπέρασε αυτό. Τώρα το έχει πάρει απόφαση και δεν με ενοχλεί όταν θηλάζουμε. Πάντως τον χαϊδεύω συνέχεια, και τον παίρνω πολλές αγκαλιές. Είναι φυσιολογικό να ζηλεύει (το ανυσηχητικό θα ήταν να μην ζήλευε...:tongue:)

Και γενικά προσπαθούμε όταν είναι μπροστά να μην χαϊδολογάμε συνέχεια το μωρό. Τώρα έχει αρχίσει να του δίνει φιλάκια... αν και χθες του έκοψε και μια δαγκωνιά στο πόδι... χα, χα!

Πάντως... ένα ίσον κανένα!!! Με τα δυο τρέχουμε πανικόβλητοι και οι δυο.. Απλά δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση ούτε και χρόνος για τους δυο μας (ο έρωτας έχει πάρει περίπατο... αλλά κάπου θα ξανασυναντηθούμε...:cool:)

Φαντάζομαι τι θα γίνεται σπίτι με τρία, εκ των οποίων τα δύο δίδυμα...

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Μαρίνα, όποτε θέλεις και μπορείς πάρε με τηλ. να τα πούμε!!!

Αυτά κορίτσια!!!

cLH8p3.png

xq41p3.png

Βρε παραπληροφόρηση σήμερα είναι ο Χατζηγιάννης ή την Πέμπτη που πέρασε? οι αφίσες πάντως έλεγαν στις 24.06... Με έχεις μπερδέψει!και ας μένω δίπλα από το στάδιο...αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είδα βαβούρα την προηγούμενη εβδομάδα οπότε λογικά μήπως είναι σήμερα???δεν ξέρω!

Διαφημίσεις

Βρε παραπληροφόρηση σήμερα είναι ο Χατζηγιάννης ή την Πέμπτη που πέρασε? οι αφίσες πάντως έλεγαν στις 24.06... Με έχεις μπερδέψει!και ας μένω δίπλα από το στάδιο...αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είδα βαβούρα την προηγούμενη εβδομάδα οπότε λογικά μήπως είναι σήμερα???δεν ξέρω!

η συναυλια της πεμπτης αναβληθηκε...και γινεται σημερα ...αλλα στο σταδιο της παναχαικης.....

κοριτσακια θα τα πουμε την τεταρτη γιατι φευγω για εξοχη για να γιορτασω αυριο τον αντρα μου[παυλος]...οσες εχετε παυλο πετρο παυλινα .....χρονια σας πολλα.....φιλακια...να περνατε καλα!!!:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Χρόνια πολλά Βίκυ να χαίρεσε και το σύζυγο και τα 3 ζουζούνια!Να περάσετε τέλεια!!!

Τα λέμε την Τετάρτη...είπα και γώ ο Χατζηγιάννης εδώ και έχει τόση ησυχία...δεν μπορεί!

καλημερα .....

σας ευχαριστω για τις ευχες και εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας και με το καλο τα μωρακια τους οι εγκυουλες μας!!!!

χατζηγιαννης...απλα...φ ο β ε ρ ο ς !!!!!!τα παιδια μου το ευχαριστηθηκανε.....

φιλια!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα, μετα απο πολυ καιρο!!!!

ειχα καποιο προβλημα με τους κωδικους μου, γιαυτο ειχα χαθει. παω να διαβασω τα νεα σας, και αργοτερα θα σας γραψω και τα δικά μου :)

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Η Sotiria, h evi mou και η doroula ειναι εγκυες!!!! :):) τι τελεια νεα ειναι αυτα !!!!! μπραβο κουκλιτσες, με το καλο σε όλες σας!!!! τι παιδακια περιμενετε?

επισης διαβασα οτι γεννησε η Μαρινα!!!να σου ζησουν κοπελα μου τα διδυμάκια σου!!!

ειμαι πολυ πισω, υποσχομαι να ανακαμψω συντομα!

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

Τα νεα μου!

Τους τελευταιους 10 μηνες, αλλαξε πολυ η ζωη μας! Στις 31/8 ηρθε στον Κοσμο η Κωνσταντινα μας. Με 2 μικρα μωρα, ολη μερα ζουσα μια τρελλα. Εδω και 1 μηνα, εχω ξεκινησει δουλεια, οποτε ξεφευγω λιγο. Για σερφαρισμα φυσικά, ουτε λογος, πολυ λιγο καποιες φορες. Γιαυτο χαθηκα, ειχα προβλημα με τους κωδικους μου εδω, και τωρα αξιωθηκα να τους φτιαξω.

Η Αναστασια εκοψε τις πανες τον Οκτωβριο και απαλαχτηκαμε. Ειναι τωρα μεγαλο κοριτσι, και το Σεπτεμβριο, πρωτα ο Θεος, θα παει και σχολειο:) Με την πιπιλα εχουμε ενα θεμα, αλλα δεν θελω να την πιεσω, βλεπει και τη μικρη τωρα. θα δοκιμασω απο Σεπτεμβριο, που θα κλεισει και τα 3.

Η Κωνσταντινα (βαφτιστηκε στις 31/01), ειναι τωρα 10 μηνων. Θηλαζε μεχρι πριν ενα μηνα, οπου και αρχισε να τρωει. μεχρι τοτε τιποτα. μεχρι να φτασει τα 8 κιλα, μας βγηκε η ψυχη. ευτυχως τωρα εχει παρει φορα και τρωει τα πάντα. Δεν μπουσουλαει, μονο σηκωνεται ορθια (σημερα το εκανε 1η φορα), λεει μπαμπα, μαμα, μαμ και οταν πειναει λεει μπρρρρρ χαχα.

Οπως ειπα και παραπανω, εχω ξεκινησει δουλεια. ειναι λιγο δυσκολα, γιατι εχω βαρδιες και λειπω και νυχτες. η μικρη προσαρμοστηκε, η μεγαλη δυσκολευετε. ελπιζω να συνηθισει και αυτη σιγα σιγα. για μενα, τι να πω..... νομιζω πως δεν θα συνηθισω ποτε......:(

αυτα σε γενικες γραμμες.

καμια συναντησουλα θα κανονισετε? με παιδια (στον αλλαντιν ειναι σουπερ) ή και χωρις. Βικυ, στους mazoo θα παμε κι εμεις, εκτός απροοπτου. αν ειναι, παμε παρεα

edit: και μια φωτο από μας με πολυ αγάπη!!!

100_5189-1.jpg

Τα κορίτσια μου

Αναστασια 24/09/2007

Κωνσταντινα 31/08/2009

evi-c , χάρηκα πάρα πολύ για τα υπέροχα νέα σου οι μπέμπες μας είναι τόσο κοντά και εχουμε πολλά να πούμε...Και εμείς για να φτάσουμε τα 8 κιλά μου βγήκε το λάδι !!!!Δεν λέμε σχεδον τίποτα...δεν μπουσουλάμε ,αλλάζουμε βήματα γενικά κάνουμε πολύ λίγα!!!!αλλά είμαστε οκ.Βαπτιζόμαστε την άλλη Κυριακή και τρέχω ,αν και πολύ λίγα θα κάνω..Όσο για mazoo θα πάμε σίγουρα αλλα δεν πήραμε ακόμα εισητήρια..Κανόνισε να τα πούμε

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Welcome back Evi-c!!! Πόσο καιρό έχουμε να σε ακούσουμε!

Να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου και ελπίζω να τις δούμε και απο κοντά κάποια στιγμή. εγώ κοντεύω να τελειώσω τον 7ο και περιμένω κοριτσάκι, αλλά δεν μου περνάει με τίποτα ο καιρός:roll:....

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...