Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 3

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bρε κοριτσια μην τσακώνστε ,ελάτε να πιούμε καφεδάκι στο cancun να το δείτε!!

Μπράβο γιατί πάνω που θα τσακωνόμουν πάλι!χαχα!Και όταν συναντηθούμε να συζητήσουμε για τις απαράδεκτες τιμές στη χώρα μας...τελικά μόνο το στεφάνι κηδειών είναι πιο φτηνό στην Ελλάδα διαπίστωσα σήμερα. Πήγα να παραγγείλω ένα στη Γερμανία για τον μπαμπά του γαμπρού μου που πέθανε προχτές και μου είπαν 200€ οπότε διάλεξα την εναλλακτική της οικογενείας να κάνουμε δωρεά στους γιατρούς χωρίς σύνορα...αμαρτία τόσα λεφτά για στεφάνι!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

συμφωνω και εγω...πες μανουλες με 2,3 η' και περισσοτερα παιδακια ...ποσα πρεπει να πληρωσουν δλδ.....και στο χατζηγιαννη 20 Ε εισοδος....θα παει καμια;;τη δευτερα 28 του μηνα ειναι......!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

@ΒΙΚΥ74: Κατάλαβα τι εννοείς 4 άτομα στους MAZOO Κάνουν 72€ ενώ εσύ μόνη στο Χατζηγιάννη 20€!χαχα!δεν το είχα σκεφτεί...Πάλι θα κάνουμε οικονομία!!!

Διαφημίσεις

Και εμένα υπερβολικά μου φαίνονται ρε γαμώτο..Να δώσω 50Ε (36 τα εισητηρια κάτι ένας χυμός ένα νερό,ένα παγωτο έφυγε το πενηντάρικο)για να πάω το δίχρονο που στην μέση θα βαρεθεί κιόλας...Μπά!!!Δεν νομίζω...Άσε που ακόμα έχω να δω Αρβανιτάκη-Τσανακλίδου,Αλεξίου,Ιωαννίδη..χαχαχα..Δεν βγαίνω μάνα μου...Ο Παναγιώτης και με το dvd περνάει super δεν χρειάζεται ακόμα τα live..Ας πάει η μανούλα που για πόσο θα πηγαίνει ακόμα???Σας φιλώ..

e687acc528.png

85dbc736f6.png

@TATH: Ναι είδες με τα ίδια λέφτα πόσο ωραία θα περάσεις πολλές μέρες...θέλεις να πάς και σε όλους...δεν ξέχασες κανέναν!χαχα

@TATH: Ναι είδες με τα ίδια λέφτα πόσο ωραία θα περάσεις πολλές μέρες...θέλεις να πάς και σε όλους...δεν ξέχασες κανέναν!χαχα

Όλο και κάποιος άλλος θα έρθει (και θα θέλω να τον δω..) ..δεν μπορεί..χαχαχαχαχα!!!!!Όποια θέλει εγώ θα πάω στις παραπάνω συναυλίες..Θα χαρώ να έχω και την παρέα σας!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλα, Ζωη λες και ακουω τον αντρα μου!Τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ πραγματα μου ειπε και αυτος οταν ακουσε πως το εισητηριο ειναι 18 Ε!

Και πάλι θα διαφωνίσατε...εσύ θα του έλεγες να πάρετε 2-3 να έχετε!χαχα! Πάλι καλά που έχεις και αυτόν γιατί αλλιώς...την κολύμβηση την αφήσατε? σήμερα ο Μάξιμος έκανε μόνο με βατραχοπέδιλα...απίστευτο πόσο γρήγορα μαθαίνουν κολύμβηση!

Μόνο με βατραχοπέδιλα??? Το επόμενο καλοκαίρι δε θα τον φτάνεις Ζωή...:tongue::tongue:

Είμαι ευτυχισμένη...πήραμε κ τον μπέμπη σπίτι, πήγαμε κ παιδίατρο κ μας βρήκε καλά (μένουν βέβαια καποιες ακόμα εξετάσεις) κ γενικά γίναμε πολλοί σε αυτό το σπίτι...

Είναι ακόμα η μαμά μου εδώ και μας βοηθάει απίστευτα αλλιώς θα τρελαινόμασταν...

Μας είπε ο παιδίατρος να "απομονώνουμε" τον Οδυσσέα για να μην κολλήσει τίποτα τα μωρά...μα πως γίνεται αυτό???

άντε κορίτσια να παίρνετε με το καλό σειρά οι επόμενες....

καλό ΣΚ κ ελπίζω να καταφέρουμε να τα πούμε κ από κοντά σύντομα

Διαφημίσεις

Katerinaki7575a:Μπράβο Μαρίνα μας!!!Τέλεια τα νέα σας...Αυτό με την απομόνωση του Οδυσσέα το βρίσκω υπερβολικό και πολύ λάθος ειδικά τέτοια εποχή μην τρελαθούμε!!!Το θέμα το είχαμε και με το μικρό του κουνιάδου μου τον Ιανουάριο φέτος που τους είχε πεί η παιδίατρος να μην έρθει σε επαφή με παιδάκια για 2 μήνες...και δεν ήταν καθόλου πρόωρο!Και δεν μπορούσαμε ούτε να πάμε να το δούμε το παιδί γιατί ήταν Αθήνα και δεν είχαμε που να αφήσουμε το Μάξιμο...Τελοσπάντων...Αποψή μου είναι ο μικρός Οδυσσέας πολύ σύντομα να έχει συμμετοχή στα δρώμενα γιατί και για αυτόν θα είναι μεγάλη αλλαγή από μόνος να έχει άλλα 2 μωρά στο σπίτι και δεν πρέπει να νιώθει και απομονωμένος...και σιγά τώρα την επαφή που θα έχει με τα μικρά...αυτά στην κούνια ή στο ρηλάξ ή στο καρότσι...εσείς είστε βέβαια εκεί και το βιώνετε οπότε είστε οι καλύτεροι κριτές των καταστάσεων...γενικά όμως έχω παρατηρήσει στην Ελλάδα ότι μόλις γεννιέται άλλο παιδί πέφτει όλη η προσοχή στο νέο μωρό και παραμελούν τα λίγο μεγαλύτερα και μου τη δίνει αυτό! Και μετά ακούω από τις γιαγιάδες ζηλεύει μωρέ το μεγαλύτερο παιδάκι!δεν είναι λογικό? τον δικό μου τον ρωτούσαν συνέχεια πόσα παιδάκια έχει ο παππούς και η γιαγιά και έλεγε 2 εμένα και το μπέμπη και τους έκανε μεγάλη εντύπωση που το έλεγε...λές και ήθελαν να πεί μόνο τον εαυτό του...σε βρίσκω όμως πολύ δυνατή που θέλεις να τα πούμε σύντομα!!!αυτές είναι αντοχές!!!φιλιά

Και πάλι θα διαφωνίσατε...εσύ θα του έλεγες να πάρετε 2-3 να έχετε!χαχα! Πάλι καλά που έχεις και αυτόν γιατί αλλιώς...την κολύμβηση την αφήσατε? σήμερα ο Μάξιμος έκανε μόνο με βατραχοπέδιλα...απίστευτο πόσο γρήγορα μαθαίνουν κολύμβηση!

Οχι ρε Ζωουλα,με σκοτωνεις,δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος,ισα-ισα συμφωνησα και ειπα πως εχει δικιο!

Τωρα οσον αφορα την κολυμβηση,εχω στενοχωρηθει πολυ!Τον πιανει η μεση του λεει όποτε τον πηγαινει....!Και 'γω ναι,δεν το κρυβω, ολο του την ''μπαινω''.....,του κανω παραπονα....!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Μαρίνα υπέροχα νέα....μια πολύ ωραία οικογένεια....

Οσο για την απομόνωση διαφωνώ κάθετα!!!!!!!Γέννησα 14 Σεπτεμβρίο και 24 ο Γιάννης πήγε για πρώτη φορά παιδικό σταθμό!!!φαντάζεσαι τι ακουγα καθε μέρα απο τους πάντες ,εγώ ομως ήμουν κάθετη και ο γιάννης καθε μέρα ήταν πάνω της ,ειναι αδύνατον να του λες μην πάς στο μωρό..Ολα πήγαν τέλεια ..δεν αρρωστήσαμε ποτέ...

Υπομονή και ολα θα πάνε τέλεια

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...