Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια και ψαράκι...τι κάνεις? Πες μας τα νεά σου

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

συγνώμη που ακόμα δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω αλλά

λόγω του ότι ο μικρός είναι ακόμα στο νοσοκομείο η ψυχολογία μου είναι

σκ....α

εύχομαι γρήγορα να αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια χωρίς κανένα

σημάδι....

καλό βράδυ

κ μια ερωτησούλα... το νερό που βράζουμε για το γάλα σκόνη,το βάζετε καυτό στο θερμό ή το αφήνετε να κρυώσει πρώτα?? εχω πάθει μπλακ άουτ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου psaraki!

Ευχαριστω για τις ευχες σου....!Να σου ζησει το παιδακι σου και να περνας πολλες-πολλες ευτυχισμενες στιγμες!

Katerinaki σε καταλαβαινω απολυτα,oooλα ομως θα πανε καλα....!Δεν σε παιρνω για να μην σε ενοχλω,όποτε θες και όποτε μπορεις παρε με εσυ!

Το γαλα απ' οτι θυμαμαι και 'γω,το αφηνα οχι να παγωσει,αλλα αλπα να μην καιει.

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Γεια σας κορίτσια και ψαράκι...τι κάνεις? Πες μας τα νεά σου

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...

συγνώμη που ακόμα δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω αλλά

λόγω του ότι ο μικρός είναι ακόμα στο νοσοκομείο η ψυχολογία μου είναι

σκ....α

εύχομαι γρήγορα να αφήσουμε πίσω μας αυτή την περιπέτεια χωρίς κανένα

σημάδι....

καλό βράδυ

κ μια ερωτησούλα... το νερό που βράζουμε για το γάλα σκόνη,το βάζετε καυτό στο θερμό ή το αφήνετε να κρυώσει πρώτα?? εχω πάθει μπλακ άουτ

μαρινακι μου ...αν καταλαβα καλα εχεις αφησει...το ενα πισω;;;

ευχομαι ..ολα να πανε καλα και συντομα να τα εχεις ΟΛΑ σπιτι στην αγκαλιτσα σου ....:)

δωριτσα οποτε μπορεις παρε τηλ.....

να εχετε ...μια καλη..μερα και μια καλη βδομαδα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα κορίτσια,

Μαρίνα εύχομαι το μωράκι γρήγορα σπίτι σας!!!

και να και κάτι που βρήκα για τα μικρά μας. Δεν ξέρω για τα δικά σας αλλά ο δικός μου θα πάθει σίγουρα παρακρουση αν τον πάμε!!!:P

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ

MAZOO AND THE ZOO

ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/18899

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

@Katerinaki7575: Εγώ το έβαζα καυτό στο θερμό και είχα πάντα και σε αποστειρωμένο μπουκάλι στο ψυγείο κρύο αποστειρωμένο οπότε όποτε το χρειαζόμουν έκανα αμέσως τη μίξη και δεν περίμενε καθόλου ο κύριος...

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Μαρίνα να σου ζήσουν....να είναι πάντα καλά και καλότυχα!!!Κάνε λίγο υπομονή και θα έρθει και ο μικρόύληςω στην ζεστή αγκαλιά της μανούλα του..

Ολες ελπίζω να είστε καλά στον δύσκολο αγώνα δρόμου που κάνει μία μανούλα...

Για mazoo εμείς θα πάμε σίγουρα αν θέλετε πάμε όλες μαζί εγώ με τον Γιάννη μου θα είμαι...

Σωτηρία πάρε με σπίτι όποτε μπορείς να τα πούμε

Ζωή πότε θα έρθεις can can για καφέ????

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Διαφημίσεις

@vickytsek: Έρχομαι συχνά cancun αλλά πάντα αυθόρμητα και για λίγο...όταν έρθω για να καθίσω σωστά θα σε πάρω!Και σε μελετούσα χτές που ήμουν εκεί το πρωί και είπα δεν σε πήρα ένα τηλέφωνο να έρθεις!χαχα

@vickytsek: Έρχομαι συχνά cancun αλλά πάντα αυθόρμητα και για λίγο...όταν έρθω για να καθίσω σωστά θα σε πάρω!Και σε μελετούσα χτές που ήμουν εκεί το πρωί και είπα δεν σε πήρα ένα τηλέφωνο να έρθεις!χαχα[/quote

ΕΠΡΕΠΕ....την επόμενη !!!!

φιλάκια

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

@vickytsek: Έρχομαι συχνά cancun αλλά πάντα αυθόρμητα και για λίγο...όταν έρθω για να καθίσω σωστά θα σε πάρω!Και σε μελετούσα χτές που ήμουν εκεί το πρωί και είπα δεν σε πήρα ένα τηλέφωνο να έρθεις!χαχα
@vickytsek: Έρχομαι συχνά cancun αλλά πάντα αυθόρμητα και για λίγο...όταν έρθω για να καθίσω σωστά θα σε πάρω!Και σε μελετούσα χτές που ήμουν εκεί το πρωί και είπα δεν σε πήρα ένα τηλέφωνο να έρθεις!χαχα[/quote

ΕΠΡΕΠΕ....την επόμενη !!!!

φιλάκια

κοριτσια τι εστι cancun.....εμας δε μας θελετε;; 0002041D.gif

θα βαλω τα .... 00020461.gif χαχα!!!

για 000201D6.gif πες τε τα ολα!!!φιλια!!!!:tongue::tongue:

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Cancun είναι μια ωραία πόλη στο Μεξικό που πάνε η μάνες που έχουν έως 2 παιδιά εσύ έχεις 3 γιαυτό δεν σε έχουμε καλέσει να έρθεις!χαχα!

Και τώρα η αλήθεια:

Cancun είναι η καφετέρια του ξαδερφού του συζύγου μου στα Βραχνέικα που οικογενειακά πάμε πολύ συχνά γιατί κάνει τον καλύτερο καφέ και γιατί δεν μας μαλώνει ποτέ όταν ο Μάξιμος κάνει μπαρούφες!χαχα!Είχα δεί μια φορά την Εύη και τη Βίκυ εκεί τυχαία και είχαμε πεί να την πάρω όταν πάω για να έρθει! Έκανα πλήρη περιγραφή δεν πιστεύω να έχεις παράπονο????

18 ευρώ το άτομο.

Από διαμαρτυρία δεν θα πάω γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να κοστίζει 5 € και να μην είναι προνόμιο μόνο των γονιών που έχουν ένα παιδί ή εκείνων που έχουν οικονομική άνεση...το στάδιο θα έπρεπε να γεμίσει παιδιά. Οι skorpions έκαναν 30 κάτι στην αρένα και οι Mazoo 18. Απαράδεκτο! Και εμείς που πήγαμε σινεμά πλήρωσα εγώ 9 και ο μικρός 7,5 και αυτό απαράδεκτο και το σινεμά ήταν άδειο αντί να κάνει 5 ευρώ το άτομο και να γεμίζει ειδικά το ΣΚ...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...