Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Το τηλέφωνο είναι αυτό: 2610 317766. Φέτος το τμήμα για τα πιο μικρά είναι κάθε Σάββατο 09:45-10:30. Εμείς είναι τώρα η δεύτερη χρονιά που πάμε και τον Ιούλιο γινόμαστε 3 οπότε μας έβαλε η προπονήτρια στις 09:00. Από όσο ξέρω το πρόγραμμα μαμά μωρό είναι από 6 μηνών-3 ετών και πιστεύω ότι όσο πιο νωρίς πάει το μικρό τόσο το καλύτερο. Μίλησε όμως και τηλεφωνικά ή έλα ένα Σάββατο να παρακολουθήσεις το μάθημα από έξω. Κοστίζει 35 € το μήνα. Χρειάζεσαι αδιάβροχες πάνες πχ libero έχει στο Βασιλόπουλο, και σκουφάκια και για τους 2 και μια ζώνη με κάτι τουβλάκια που επιπλέουν (για τη μέση του μωρού) μπορείς να την πάρεις από το Intersport ή από ένα μαγαζί με τέτοια είδη ψηλά στη Γερμανού. Ελπίζω να σου έλυσα τις περισσότερες απορίες σου!

Ευχαριστω πολυ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιας και μιλατε για τον ΝΟΠ, Ζωουλα αστα,ο Σακης παλι δεν τον πηγε τον μικρο ,τριτη φορα,γιατι σου εξηγησα,όποτε τον πηγαινει τον πιανει μετα η μεση του,και ειναι να τον λυπηθεις!Και φυσικα εγω του γκρινιαζω.......

Καμια αλλη δραστηριοτητα?Που να τον παω ρε γαμωτο?Απ'οτι βλεπω καλο Σεπτεμβριο!

Α....!Και ευχαριστω για τις χθεσινες πληροφοριες!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

@Doroula: Παιδότοπο, παιδική χαρά και για μπάνιο φυσικά...Ο Σάκης κάτι κάνει λάθος γιατί δεν χρειάζεται να ζορίζεται ενώ ο μικρός κολυμπάει στην πισίνα γιατί τον κρατάει το σωσίβιο και το μακαρόνι...για πίεσέ τον να τον πάει που θα κάνει και πολύ καλό στο μικρό!χαχα!φιλιά!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Κοριτσάρες μου τι κάνετε???Γεννητούρια είδα...

Να σας ζήσουν Μαρίνα μου!!!!!!!!!!!!

Πως πάτε οι υπόλοιπες?Οι εγκυούλες με την ζέστη???Πω!!Πρέπει να είναι φρίκη..Εμένα ευτυχώς και οι δυο εγκυμοσύνες ήταν χειμωνιάτικες(οι προχωρημένοι μήνες)...

Βρε κοριτσάκια μου μήπως έχει καμία να μου συστήσει καμία καλή αισθητικό για μασάζ,αποτρίχωση κλπ?Α!Αν ξέρει και καμία κανένα ινστιτούτο για αποτρίχωση λέιζερ ακόμα καλύτερα...

Σας φιλώ!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Γειά σου ΤΑΤΗ εγώ πάω σε μια κοπέλα για μανικιούρ-πεντικιούρ και έχει και μια κοπέλα εκεί που με ραντεβού κάνει και μασάζ επίσης έχει ο σύζυγός μου μια ξαδέρφη που κάνει αποτρίχωση με βελόνα (ένα ηλεκτρικό μηχάνημα) και με κερί στο δικό της studio. (Η ξαδέρφη έχει τελειώσει ΤΕΙ και είναι και σε γνωστά κέντρα στην Πάτρα). Τώρα όσων αφορά στο Laser είναι λίγο μύθος γιατί πρέπει να είναι πολύ καλό το μηχάνημα...το οποίο είναι και πολύ ακριβό και να φανταστείς δεν το έχει κανένα από τα "καλά" ινστιτούτα στην Πάτρα. Αν θέλεις τηλέφωνα στείλε μου πμ. Πάντως και τις 2 τις συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί πηγαίνω πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένη. Α! και η ξαδέρφη κάνει και φοβερό καθαρισμό στο πρόσωπο με ατμό κτλ.

Διαφημίσεις

Γειά σου ΤΑΤΗ εγώ πάω σε μια κοπέλα για μανικιούρ-πεντικιούρ και έχει και μια κοπέλα εκεί που με ραντεβού κάνει και μασάζ επίσης έχει ο σύζυγός μου μια ξαδέρφη που κάνει αποτρίχωση με βελόνα (ένα ηλεκτρικό μηχάνημα) και με κερί στο δικό της studio. (Η ξαδέρφη έχει τελειώσει ΤΕΙ και είναι και σε γνωστά κέντρα στην Πάτρα). Τώρα όσων αφορά στο Laser είναι λίγο μύθος γιατί πρέπει να είναι πολύ καλό το μηχάνημα...το οποίο είναι και πολύ ακριβό και να φανταστείς δεν το έχει κανένα από τα "καλά" ινστιτούτα στην Πάτρα. Αν θέλεις τηλέφωνα στείλε μου πμ. Πάντως και τις 2 τις συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί πηγαίνω πολλά χρόνια και είμαι ευχαριστημένη. Α! και η ξαδέρφη κάνει και φοβερό καθαρισμό στο πρόσωπο με ατμό κτλ.

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου...Για μανικιούρ πεντικιούρ δεν ενδιαφέρομαι γιατί έχω τελειώσει και εγώ σχολή και ασχολούμαι με το αντικείμενο.Τώρα για την ξαδέρφη με την αποτρίχωση με βελόνα το σκέφτομαι..Δεν έχω ξανακάνει με βελόνα αποτρίχωση και δεν θέλω άλλο κερι κυρίως στο μουστάκι-πηγούνι γιατί απο 2-3 τρίχες με το κερί απέκτησα μούσι..χιχιχι!!!Έχεις κάνει εσύ?Λοιπόν το τηλ της ξαδέρφης αν μπορείς στείλτο μου!!!

Ευχαριστώ!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Ναι αλλά δεν γεννήθηκε ακόμα το τρίτο της...έρχεται! Η Μαρίνα μας όμως γέννησε 2!!!Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πάμε πάλι τα πρωινά επιφωνήματα!!!!!!!!!!

χαχαχα καλα απο τη κουραση οτι θελω διαβαζω:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον Μαρινα να σας ζησει το μωρακι...:D:D

χαχαχα καλα απο τη κουραση οτι θελω διαβαζω:tongue::tongue::tongue:

Λοιπον Μαρινα να σας ζησει το μωρακι...:D:D

Ναι το φαντάστηκα γιαυτό στο έγραψα..χαχα!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου...Για μανικιούρ πεντικιούρ δεν ενδιαφέρομαι γιατί έχω τελειώσει και εγώ σχολή και ασχολούμαι με το αντικείμενο.Τώρα για την ξαδέρφη με την αποτρίχωση με βελόνα το σκέφτομαι..Δεν έχω ξανακάνει με βελόνα αποτρίχωση και δεν θέλω άλλο κερι κυρίως στο μουστάκι-πηγούνι γιατί απο 2-3 τρίχες με το κερί απέκτησα μούσι..χιχιχι!!!Έχεις κάνει εσύ?Λοιπόν το τηλ της ξαδέρφης αν μπορείς στείλτο μου!!!

Ευχαριστώ!!!

Δεν έχω κάνει με βελόνα αλλά ξέρω πολλές που κάνουν και λένε ότι είναι καλό...ειδικά για πηγούνι και δεν πρέπει να πονάει πολύ εκεί! Σου στέλνω πμ το κινητό της!

Δεν έχω κάνει με βελόνα αλλά ξέρω πολλές που κάνουν και λένε ότι είναι καλό...ειδικά για πηγούνι και δεν πρέπει να πονάει πολύ εκεί! Σου στέλνω πμ το κινητό της!

Ευχαριστώ κοριτσάκι!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Είμαι μια "παλιά" που νοστάλγησε την Αρόη και την θέα της...

(όχι όμως και το νερό από το ντεπόζιτο, το οποίο έβραζε τέτοιες μέρες... χα,χα!)

Τότε με έλεγαν "ψαράκι".

Βλέπω εγκυμοσύνες και γεννητούρια!!!

Με το καλό Δωρούλα και Εύη να δεχτείτε τα μωράκια σας!!!

Σωτηρία για 'σένα ξέρω από πρώτο χέρι...

Μαρίνα να σας ζήσουν τα διδυμάκια. Συγχαρητήρια!

Ευχές σε όλες τα κορίτσια της Πάτρας και του parents για καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά!:cool:

cLH8p3.png

xq41p3.png

psaraki τι κάνεις; Να σου ζήσει το μωράκι σου και πάντα με υγεία! Για πες μας τα νεα σου. Πως είναι η φάση με τα δυο μωρά; Ο ''μεγάλος'' πως το πήρε;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...