Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

@evi mou: Καλά παιδί μου εσύ στην κατάστασή σου είσαι και για κουτάβια και εκπαίδευση τώρα???χαχα!τι σου είναι τα νιάτα!άλλες αντοχές!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.....καλημερα!

Ενα ευχαριστο νεο.....,το Μαρινακι γεννησε εχθες το πρωι!

Να τις ζησουν λοιπον, να ειναι υγιη και καλοτυχα στη ζωη τους!

Και.....μη μιλατε για ζεστη,γιατι και 'γω εχω παθει πλακα αυτες τις ημερες!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όοοολες! Έχω να δηλώσω ότι το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μέσα στο καλοκαίρι είναι άθλιο και να δώσω προκαταβολικά συγχαρητήρια σε αυτές που θα περάσουν όλο το καλοκαίρι σε αυτήν την κατάσταση!!! Εννοείτε ότι δεν το ξανακάνω! Μαρινάκι να σου ζήσουν τα ζουζουνάκια σου! Ας πάρω κι εγώ σειρά! Ελπίζω κάποια στιγμή αφού γεννήσω να καταφέρω να σας γνωρίσω από κόντα

Νεφέλη : 1-1-08

Άλκηστις: 1-4-09

Μπεμπούλα: 17-6-10

Να σας ζήσουν τα μωράκια Μαρίνα μου! Να είναι υγιή και καλότυχα! Αντε τώρα καλές αντοχές!

Δ+Β τώρα εσύ έχεις σειρά! Αντε με το καλό και εσύ να υποδεχτείς το μωράκι σου! Αλλα παιδάκια έχεις;

ΒΙΚΥ74 είμασταν στο καμπινκ Τσόλης που σου έλεγα. Εσεις κάνατε μπάνιο; εγώ δε βούτηξα γιατί χθες πήρα μαγιω. Πήρα τελικά ένα με ρίγες από το μαδερκερ.

Z&P&M δε καταλαβες την εκπαίδευση την έχει αναλάβει ο αντρας μου που λύσαξε να το πάρουμε! Εγώ προς το παρόν το εκπαιδεύω να μην μπαίνει μέσα με την γνστή μέθοδο της παντόφλας:roll:! (αν και δε μπαίνει μέσα, καμια φορά μόνο που ξεχνιέται στο παιχνίδι)

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Α, ένδιαφέρεται καμιά σας για baby schwimming? Έχει ο ΝΟΠ κάθε Σάββατο 9:45-10:30 από 6 μηνών έως 3 χρονών. Εμείς πηγαίνουμε και μας αρέσει πολύ. Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας δώσω πληροφορίες και το τηλέφωνο της γραμματείας.

Εμας μας ενδιαφερει,μπωρεις να μου στειλεις το τηλεφωνο και να μου δωσεις πληροφοριες.

Απο ποσο μηνων επιτρεπεται?

Καπου διαβασα για 6 μηνων,αλλα μετα διαβασα οτι ξεκινανε απο 10 μηνων.

Εμας μας ενδιαφερει,μπωρεις να μου στειλεις το τηλεφωνο και να μου δωσεις πληροφοριες.

Απο ποσο μηνων επιτρεπεται?

Καπου διαβασα για 6 μηνων,αλλα μετα διαβασα οτι ξεκινανε απο 10 μηνων.

Το τηλέφωνο είναι αυτό: 2610 317766. Φέτος το τμήμα για τα πιο μικρά είναι κάθε Σάββατο 09:45-10:30. Εμείς είναι τώρα η δεύτερη χρονιά που πάμε και τον Ιούλιο γινόμαστε 3 οπότε μας έβαλε η προπονήτρια στις 09:00. Από όσο ξέρω το πρόγραμμα μαμά μωρό είναι από 6 μηνών-3 ετών και πιστεύω ότι όσο πιο νωρίς πάει το μικρό τόσο το καλύτερο. Μίλησε όμως και τηλεφωνικά ή έλα ένα Σάββατο να παρακολουθήσεις το μάθημα από έξω. Κοστίζει 35 € το μήνα. Χρειάζεσαι αδιάβροχες πάνες πχ libero έχει στο Βασιλόπουλο, και σκουφάκια και για τους 2 και μια ζώνη με κάτι τουβλάκια που επιπλέουν (για τη μέση του μωρού) μπορείς να την πάρεις από το Intersport ή από ένα μαγαζί με τέτοια είδη ψηλά στη Γερμανού. Ελπίζω να σου έλυσα τις περισσότερες απορίες σου!

Z&P&M δε καταλαβες την εκπαίδευση την έχει αναλάβει ο αντρας μου που λύσαξε να το πάρουμε! Εγώ προς το παρόν το εκπαιδεύω να μην μπαίνει μέσα με την γνστή μέθοδο της παντόφλας:roll:! (αν και δε μπαίνει μέσα, καμια φορά μόνο που ξεχνιέται στο παιχνίδι)

Καλά κάνεις και το εκπαιδεύεις με τη μέθοδο της παντόφλας μιας και τα δικά μου που τα εκπαίδευα κυριλέ δεν εκπαιδεύτηκαν ποτέ τελικά...μάλλον δεν τον ταλαιπωρείς αρκετά με το μικρό και δεν νιώθει ότι θα ταλαιπωρηθεί και με το δεύτερο...με το καλό το δεύτερο και άντε και στο τρίτο μετά!χαχα!

Δ+Β να σας ζησει το μωρακι σας.:D:D:):)

Ναι αλλά δεν γεννήθηκε ακόμα το τρίτο της...έρχεται! Η Μαρίνα μας όμως γέννησε 2!!!Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πάμε πάλι τα πρωινά επιφωνήματα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...