Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Βίκυ-γειτονάκι....κ εγώ Αρόη μένω....κ να μη το ξέρουμε τόσο καιρό

Δωράκι θα τηλεφωνηθούμε κ εμείς το απόγευμα...

σόρυ για σήμερα αλλά στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται πανικός

ελπιζω να τα πούμε το βράδυ κοριτσάκια

οχι ακριβως...αροη.....αλλα γειτονακι σιγουρα!!!!θα σου πω το βραδυ.....!!!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ που είσαι εσύ????????Σήμερα είναι οι skorpions όχι αύριο, απλά στο θυμίζω μιας και την άλλη φορά είχες Παπακωνσταντίνου...μην πάς σε όλα τα Events!χαχα!

χαχαχαχαχα!!!!!Πράγματι τα έχω πάρει όλα σβάρνα και εννοείται πως και εχθές πήγα...Είχα καιρό να μπώ και μόλις είδα πως κανονίσατε συνάντηση και δυστυχώς τώρα δεν έχω που να αφήσω τα παιδιά...Κρίμα ρε γαμώτο γιατί ηθελα να σας δω και να γνωρίσω όσες δεν ξέρω...Την επόμενη το υπόσχομαι....Θα μπαίνω πιο συχνά....χαχαχα!!!!Να περάσετε υπέροχα!!!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Κορίτσια χάσατε...τελικά είμασταν 5 μάνες και 4 μωρά (στις κοιλιές αλλά δεν παίζει ρόλο μιας και τα άκουγαν όλα), ναί Δώρα μου ΟΛΑ και αυτά πέρι υποθαλάσσιων αναπνοών!χαχα! Ήταν πολύ ωραία, άντε και στην επόμενη συνάντηση!Καλό ΣΚ κοριτσάκια!!!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Κορίτσια χάσατε...τελικά είμασταν 5 μάνες και 4 μωρά (στις κοιλιές αλλά δεν παίζει ρόλο μιας και τα άκουγαν όλα), ναί Δώρα μου ΟΛΑ και αυτά πέρι υποθαλάσσιων αναπνοών!χαχα! Ήταν πολύ ωραία, άντε και στην επόμενη συνάντηση!Καλό ΣΚ κοριτσάκια!!!

Σου αρεσε γοργονα μου βλεπω....χαχαχα!

Και που να με δεις οταν θα εχω ρεντα.....χαχαχαχαχα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ήταν υπέροχα...αλλά δε πρόλαβα να σας χορτάσω...

πέρασε ο χρόνος σαν αστραπή

εύχομαι γρήγορα να συναντηθούμε πάλι κ με περισσότερα κορίτσια αυτή τη φορά

Καλό ΣΚ κ καλά μπανάκια σε όποιον πάει

Εύη κ Δώρα ψάξατε-βρήκατε μαγιουδάκι-τανκίνι?

Κ οι γοργονίτσες μας να κανονίσουν να μη μείνουν μόνο τα λέπια ΟΚ??

φιλάκια κ καλό Σκ

Καλησπέρα κοριτσάκια...τι ζέστη είναι αυτή? νομίζω κάτι έπαθα φέτος και δεν αντέχω καθόλου!πώς θα βγάλω το καλοκαίρι?χμ!Τελοσπάντων μην παραπονιέμαι...Καλή εβδομάδα σας εύχομαι!xxx

Οντως περάσαμε καλά και σουπερ το καφε της Μαρίνας και για πρωινό καφεδάκι και για βραδάκι!

Για μαγιώ δεν πήγα αλλά ελπίζω να πάω αύριο το πρωι. Ζεσταίνομαι τόοοοοσο πολύ που αν δε μπω στη θαλασσα φέτος θα σκάσω!!!!

Σήμερα κάναμε την πρώτη μας απόδραση και αν και κύλησε εντάξει εγώ σέρνομαι. Πήγαμε στου Λαμπίρη από το πρωί για μπάνιο καφέ φαγητό και πάλι καφέ!

Ο Χρηστάκος μου είχε ξεχάσει την θάλασσα και αφού δεν έμπαινα εγώ δεν ήθελε ούτε και αυτός! κουράστηκε από τις πολλές ώρες και το μεσημέρι δυσκολεύτηκα πολύ να τον κοιμήσω στο καρότσι.

Το κουτάβι μας δεν έχει μάθει ακόμα που κάνουν τσίσα και κάκα τα σκυλιά με αποτέλεσμα ο Κώστας να τρέχει με τα μωρομάντηλα να μαζέψει ότι δεν προλαβαίναμε και όλοι να μας κοιτούν με μισό μάτι!

Εγώ κουράστηκα, κουράστηκα πάρα πολύ με όλα αυτά αλλά το ευχαριστήθηκα (πρόλαβα έπαιξα και μια παρτίδα τάβλι). Αυτάαα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

. Πήγαμε στου Λαμπίρη από το πρωί για μπάνιο καφέ φαγητό και πάλι καφέ!

!

ευακι που ακριβως;....και εμεις εκει ημασταν.....:D:D:D

κοριτσακια μου καλημερα και καλη βδομαδα....

σημερα παμε για εμβολια...θα μας ακουσετε....!!!!

να μου εισαστε καλα........φιλακια!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και καλή εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν μπορώ να καθαρίσω τα αυτάκια των κοριτσιών μου στο Καραμανδάνειο και αν χρειάζεται ραντεβού

Νεφέλη : 1-1-08

Άλκηστις: 1-4-09

Μπεμπούλα: 17-6-10

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και καλή εβδομάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν μπορώ να καθαρίσω τα αυτάκια των κοριτσιών μου στο Καραμανδάνειο και αν χρειάζεται ραντεβού

Δ+Β....δεν ξερω να σου απαντησω δυστυχως.......

πως πας με τη .... κοιλιτσα....κοντευεις;;κοριτσακι ετσι;;αντε με το καλο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας όμορφες! Για μένα άθλος ήταν που έμεινα μόνη με το παιδί όλο το ΣΚ γιατι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι (σύζυγος, γονείς) είχαν πάει σε γάμους σε άλλες πόλεις!!!!! Είμαι και πολύ ψοφίμι σε αυτήν την εγκυμοσύνη λέμε!!!!!:(:(

Κάντε καμια βουτιά και για μένα!!!!!

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Γεια σας όμορφες! Για μένα άθλος ήταν που έμεινα μόνη με το παιδί όλο το ΣΚ γιατι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι (σύζυγος, γονείς) είχαν πάει σε γάμους σε άλλες πόλεις!!!!! Είμαι και πολύ ψοφίμι σε αυτήν την εγκυμοσύνη λέμε!!!!!:(:(

Κάντε καμια βουτιά και για μένα!!!!!

Σίγουρα ταλαιπωρήσε πιο πολύ γι αυτό...13 εβδομάδες ακόμα...τον έφαγες το γάιδαρο!ΥΠΟΜΟΝΗ!

ευακι που ακριβως;....και εμεις εκει ημασταν.....:D:D:D

κοριτσακια μου καλημερα και καλη βδομαδα....

σημερα παμε για εμβολια...θα μας ακουσετε....!!!!

να μου εισαστε καλα........φιλακια!!!!:D

Δεν σας άκουσα...αναβλήθηκαν τα εμβόλια?άστα και μεις μια από τα ίδια αλλά πάμε σε 2 χρόνια πάλι νομίζω!ευτυχώς!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...