Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα! Λοιπόν για αυριο είπαμε στις Μαρίνας και κατα τις 9 με 9:30.

1.evi mou

2.Z&P&M

3.doroula

4.katerinaki7575

5.

6.

Οι υπόλοιπες;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω μεσα ειμαι...εκτος απροοπτου παντα!!!!

ζωη;;;θελεις να παμε μ'ενα;;;μην εχουμε να παρκαρουμε πολλα αμαξια!!!

στη γουναρη δεν ειπαμε πως ειναι μαρινα;;;στο υψος της κανακαρη;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ΤΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ που είσαι εσύ????????Σήμερα είναι οι skorpions όχι αύριο, απλά στο θυμίζω μιας και την άλλη φορά είχες Παπακωνσταντίνου...μην πάς σε όλα τα Events!χαχα!

@ΒΙΚΥ74: Μπορείς ευχαρίστως να γίνεις ο σωφέρ μου αν το θέλεις από τη Μαρούδα και μετά γιατί με την μαούνα θα κάνω σίγουρα 100 γύρους!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

Γουναρη στην γνωστη στοα, στα νυφικα ''μανος''

Πώ και τρελαίνομαι για το σημείο αυτό πήγαινα αγγλικά-ιταλικά-γερμανικά και γυμναστήριο εκεί από το 1986-1998!Ωωωωωωωωω...

Ζωή που μένεις κ λες για την πλατεία Μαρούδα?

Ααα....την Κυριακή στον παιδότοπο στο Ρίο είδα κ τη Γιάννα μας...

Παιδιά θα πάθετε πλακα άμα δείτε τη μπέμπα της... εγώ κόλλησα

Ελπίζω να μη το μάτιασα το παιδί...

Σωτηρία ελπίζω να είσαι καλά κ αύριο αλλά κ γενικότερα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ........

Ελπίζω να περάσετε καλά σήμερα...μάκαρι να τα καταφέρω και εγώ αλλά δεν το πολυβλέπω λογο φόρτου εργασίας του συζύγου,αν έρθετε προς Βραχνέικα καμια μέρα θα τα πούμε.....

Εχουμε καφέ...φαγητό....παιδότοπο...θάλασσα...ευλογημένος τόπος που λέει και ο σύζυγος!!!

Ειλικρινά κατεβείτε να τα πούμε γιατί καιγομαστε...και πρωινό μπανάκι με παιδιά είναι πολύ ωραία ελάτε!!

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

ΚΑΛΗΜΈΡΑ ........

Ελπίζω να περάσετε καλά σήμερα...μάκαρι να τα καταφέρω και εγώ αλλά δεν το πολυβλέπω λογο φόρτου εργασίας του συζύγου,αν έρθετε προς Βραχνέικα καμια μέρα θα τα πούμε.....

Εχουμε καφέ...φαγητό....παιδότοπο...θάλασσα...ευλογημένος τόπος που λέει και ο σύζυγος!!!

Ειλικρινά κατεβείτε να τα πούμε γιατί καιγομαστε...και πρωινό μπανάκι με παιδιά είναι πολύ ωραία ελάτε!!

βικακι ελπιζουμε να σε δουμε.........καμια γιαγια ...κανενας αλλος να κρατησει τα ζουζουνια;;λεμε για 9 με 9.30.....μηπως τα καταφερεις;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

βικακι ελπιζουμε να σε δουμε.........καμια γιαγια ...κανενας αλλος να κρατησει τα ζουζουνια;;λεμε για 9 με 9.30.....μηπως τα καταφερεις;;

Στείλε μου μήνυμα στο κινητό πάλι δεν έχω το τηλέφωνό σου το είχα στείλει για service το δικό μου και...

Στείλε μου μήνυμα στο κινητό πάλι δεν έχω το τηλέφωνό σου το είχα στείλει για service το δικό μου και...

o.k θα σε παρω το μεσημερι μετα τις 2 ....κοιμασαι;;;

κατα τις 6 με 6.15 θα παω στο δερματολογο....δε πιστευω να με καθυστερησει πολυ...βεβαια θα εχω και τα παιδια μαζι....αλλα και παλι ...η ωρα ισχυει για το βραδυ ετσι;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βίκυ-γειτονάκι....κ εγώ Αρόη μένω....κ να μη το ξέρουμε τόσο καιρό

Δωράκι θα τηλεφωνηθούμε κ εμείς το απόγευμα...

σόρυ για σήμερα αλλά στα δημόσια νοσοκομεία γίνεται πανικός

ελπιζω να τα πούμε το βράδυ κοριτσάκια

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...