Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γεια σας κούκλες! Αυτό με τα κιλά το προσπερνάω γιατί δε με συμφέρει και αυτό με το γιογιο το ίδιο πάω κατευθείαν στην έξοδο που θέλω πολύ να κανονίσουμε και όχι μόνο καφέ αλλά και ποτό και φαγητό ότι άλλο θέλετε αρκεί να λείπω από το σπίτι κανα 5άωρο γιατί τα έχω παίξει.

Τι λέτε λοιπόν να βρεθούμε την ερχόμενη Πέμπτη? Για ότι θέλετε...

Νομίζω Τετάρτη δεν μπορεί η Βίκυ74

Αχ Εύη...κ εγώ το ίδιο τα έχω παίξει... όλο τα ίδια κ τα ίδια κ όλο υποχρεώσεις προκύπτουν

Καλό ΣΚ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΧΑ ΧΑ ΧΑ γελαω κοριτσια!Ακουστε κατι νεο....!Τα 'χω παιξει.....και 'γω!

Ενα ευχαριστο μονο εχω να πω,σχετικα με τα τσισα ειμαστε σε καλο δρομο!Δηλαδη σημερα, 2 φορες μου ζητησε το γιογιο πριν τα κανει πανω του !Ε καλο?

Κανονιστε κατι και ειμαι μεσα!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

ΧΑ ΧΑ ΧΑ γελαω κοριτσια!Ακουστε κατι νεο....!Τα 'χω παιξει.....και 'γω!

Ενα ευχαριστο μονο εχω να πω,σχετικα με τα τσισα ειμαστε σε καλο δρομο!Δηλαδη σημερα, 2 φορες μου ζητησε το γιογιο πριν τα κανει πανω του !Ε καλο?

Κανονιστε κατι και ειμαι μεσα!

Με σήμα τον "ΚΟΥΡΑΔΟΥΛΗ".....:D:D:D:D:D

Πάντως ήμουν σίγουρη πως θα τα κατάφερνες Δωρούλα-Δωράκι...

Να ρωτήσω κιόλας βρε κορίτσια μήπως γνωρίζετε καμια σύμβουλο θηλασμού στην Πάτρα; Ξέρω πως οι περισσότερες θηλάσατε και για πολύ καιρό.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου???Ετοιμάζεστε βλέπω για συνάντηση...Μακάρι να καταφέρω και εγώ να σας δω...

Ε!!!ψιτ!!ΓοργονοΒίκυ περιμένω ακόμα το τηλ....

Φιλάκια σε όλες...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Καλησπέρα κι από μένα..όλα καλά,μόνο που τρέχω...................Μπορεί να τα καταφέρω κ γω για συνάντηση.

Σαβ/κο είχαμε πάει Μάνη (χωρίς τον Κων/νο)και περάσαμε πάρα πολύ όμορφα.Τί πανέμορφο μέρος είναι αυτό κ τί άγρια ομορφιά...!!!

Να ρωτήσω κιόλας βρε κορίτσια μήπως γνωρίζετε καμια σύμβουλο θηλασμού στην Πάτρα; Ξέρω πως οι περισσότερες θηλάσατε και για πολύ καιρό.

Είχα βρει στο parents αυτήν:Χρύσα Φορλάνου,τηλ. 2610 240622.Δεν την ξέρω,αλλά πρέπει να είναι κ η μόνη στην Πάτρα.

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Είχα βρει στο parents αυτήν:Χρύσα Φορλάνου,τηλ. 2610 240622.Δεν την ξέρω,αλλά πρέπει να είναι κ η μόνη στην Πάτρα.

Ναι αυτή είναι η κοπέλα που είχα μιλήσει και εγώ (Εύη θυμάσαι που σου είπα).

Μου είχε πει οτι δεν κάνει πια συναντήσεις και επισκέψεις γιατι δεν προλαβαίνει αλλά τηλεφωνικά μου είχε δώσει συμβουλές.

0a826dd596.png

35ed51841b.pngejdn4vsvjx1vho1a.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ! Θα την πάρω ένα τηλ να δω μήπως μπορεί η μήπως και ξέρει κάποια άλλη να με βοηθήσει! Ελπίζω να τα πούμε την Πέμπτη. Για που λέτε όμως και τι ώρα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Ευχαριστώ! Θα την πάρω ένα τηλ να δω μήπως μπορεί η μήπως και ξέρει κάποια άλλη να με βοηθήσει! Ελπίζω να τα πούμε την Πέμπτη. Για που λέτε όμως και τι ώρα;

Στης Μαρίνας δεν είπαμε??Όσο για την ώρα όποτε θέλετε!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Για την ώρα να πούμε κατά τις 9 με 9.30? (για το παρκάρισμα το λέω...αν κ την έχω κοψει την οδήγηση)

Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε...

Πάντως επειδή αυτές τις μέρες στο μαγαζί του άντρα μου είναι λίγο νέκρα

αν θέλετε περνάμε μια βόλτα από κει κ μετά πάμε κ αλλού...αλλά δεν ξέρω να προτείνω που...

Εύη για το θηλασμό μπορώ κ εγώ να σου πω αρκετά πράγματα,επειδή δοκίμασα πολλά και παιδεύτηκα για να τα καταφέρω

καλό βράδυ

9.00 και 9.30 είναι καλά, και ας πάμε για να ανέβουν και οι δουλειές με τη θετική μας ενέργεια!!!Καλημέέέέέέραααααααααααα!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...