Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Συνάντηση στην Πάτρα

Συντονιστής Org

Recommended Posts

αυριο το απογευμα εχω στο προγραμμα ψωνια.....εσυ ζωη γιατι ωρα μιλας;;...αχ!!!δε το βλεπω!!!

βρε τι κιλα θελεις να χασεις;;;μας δουλευεις;;;;χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπορούμε και μετά τα ψώνια σου!...και θέλω να χάσω τα περιττά κιλά!

καλα βρε .....!!!

γι 'αυριο δε το βλεπω....δεν το κανονιζουμε απο βδομαδα εκτος τεταρτης για τι ειναι η γιορτη του σχολειου μας;;;;παρακαλω;;;;;:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

...και θέλω να χάσω τα περιττά κιλά!

το ακούσαμε κ αυτό...

Ναι πράγματι πίσω από το αυτί σου βρίσκονται 1-2 κιλά παραπάνω:D:D:D:D

Να μην πω κ για τη Βίκυ...Δηλαδή βρε Βικάκι πόσα κιλά θες να χάσεις? 1??

Επίσης: Γιατί μερικές μέρες είναι τόσο μα τόσο κουραστικές????????

Τι λέτε να κανονίσουμε για καφέ-ποτό (ποτό ποτό...) την ερχόμενη εβδομάδα?

καλό βράδυ σε όλες

ΟΚ Κοριτσάκια όποτε θέλετε για καφέ ποτό ή ποτό ποτό...ααα και άφησα το Μάξιμο 2 ώρες χωρίς πάνα το απόγευμα και έκανε πιπί 2 φορές στη λεκάνη του...εντάξει του έδινα κάθε φορά 20 cent αλλά ας το κόψει αυτός και τα 20 cent είναι αυτά που επενδύαμε στις πάνες του ούτως ή άλλως...σε κάποια φάση μου λέει: Θα γίνω πλούσιος!χαχα!Με πέθανε...Καλημέρες!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

το ακούσαμε κ αυτό...

Ναι πράγματι πίσω από το αυτί σου βρίσκονται 1-2 κιλά παραπάνω:D:D:D:D

Να μην πω κ για τη Βίκυ...Δηλαδή βρε Βικάκι πόσα κιλά θες να χάσεις? 1??

Επίσης: Γιατί μερικές μέρες είναι τόσο μα τόσο κουραστικές????????

Τι λέτε να κανονίσουμε για καφέ-ποτό (ποτό ποτό...) την ερχόμενη εβδομάδα?

καλό βράδυ σε όλες

μαρινακι για τη ζωη συφωνω....αλλα εγω εχω.... ειχα πανω απο 10 κιλα επιπλεον.....ομοιομορφα βεβαια ...αλλα αρκετα κιλα...τωρα ειμαι -7 και συνεχιζω.....:D:D

ναιιιιιιιι!!! την αλλη βδομαδα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ΟΚ Κοριτσάκια όποτε θέλετε για καφέ ποτό ή ποτό ποτό...ααα και άφησα το Μάξιμο 2 ώρες χωρίς πάνα το απόγευμα και έκανε πιπί 2 φορές στη λεκάνη του...εντάξει του έδινα κάθε φορά 20 cent αλλά ας το κόψει αυτός και τα 20 cent είναι αυτά που επενδύαμε στις πάνες του ούτως ή άλλως...σε κάποια φάση μου λέει: Θα γίνω πλούσιος!χαχα!Με πέθανε...Καλημέρες!

ωραιος ο μικρος!!!!:D:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Mη μιλατε για κιλα και 'σεις ρε κοριτσακια γιατι εγω εφετος ειλικρινα ντρεπομαι να μπω στη θαλασσα! 4 1/2 κιλα εχω παρει (σχετικα καλα)αλλα εχω φουσκωσει πολυ!Και μην μου πειτε τωρα εσυ εισαι εγκυος και δικαιολογεισαι! Να γεννησω με το καλο και μετα θα αφιερωθω στο θεμα αυτο γιατι δεν παει αλλο! Μην σας πω πως θελω και ψυχολογο,σαν την Φαραντουρη ειμαι !

- Ο μικρος εχθες εκατσε και εκανε στο γιογιο του δυο φορες και φυσικα η δωροδοκια πεφτει συννεφο ολες αυτες τις ημερες!Μια θελει να κατσει και μια οχι.Για να δουμε.....αρχιζω να βλεπω φως στο τουνελ! Αν δεν ηταν το 3χρονο κοριτσακι που μενει διπλα μας η οποια τα εκοψε και αυτη αυτες τις ημερες και ειναι η καλη του φιλη δεν θα πηγαινε στο γιογιο.Η πλακα ειναι πως οταν παμε στην αυλη για να παιξουν, εχουμε παρει και το γιογιο του μαζι,γιατι ο,τι κανει η μικρη, θελει και αυτος,με λιγα λογια την μιμειται!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Διαφημίσεις

Z&P&M τον υμνο των γοργονων τον ακουσες;;

ειναι κατω απο την γοργονα στη λιστα.........θελω εντυπωσεις!!!!

φιλια!!!

Είναι φοβερός...πέθανα στα γέλια πρωί πρωί αν και επειδή έχω μουσικό αυτί όπως και σύ σίγουρα δεν μπορώ να τον ακούσω 2. φορά!

@doroula: Δεν πήρες καθόλου κιλά...μια χαρά! Και μην τρελαίνεσαι τα κιλά χάνονται με λίγη προσπάθεια....είπαμε θα κάνουμε jogging μιας και δεν σου αρέσουν τα γυμναστήρια...εγώ όμως πιστεύω ότι είναι και θέμα παρέας...Θα τα πούμε όλα αυτά μετά την εγκυμοσύνη σου! Μια χαρά με τα γιογιό σας...εδώ χτές έλεγα του Μάξιμου αν δεν κάνει αυτός θα κάνω εγώ στο γιογιό...τι άλλο θα κάνουμε!χαχα

Γειά σας κοριτσάκια.....κιλα,γιογιο και ωραίες κουβεντούλες αντε να δώ πότε θα τα πούμε απο κοντά.....΄:

Ξερετε κάποιο catering καλό και οικονομικό;;;;;;;;;;

Γιάννης 25.5.2007

Μπουμπού 14.9.2009

Γειά σας κοριτσάκια.....κιλα,γιογιο και ωραίες κουβεντούλες αντε να δώ πότε θα τα πούμε απο κοντά.....΄:

Ξερετε κάποιο catering καλό και οικονομικό;;;;;;;;;;

για το βαφτιση ψαχνεις;;;εχω μια φιλη που συνεργαζεται μ'ενα καλο κετερινγκ....αν θελεις ζηταω τηλ.....πες μου!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κούκλες! Αυτό με τα κιλά το προσπερνάω γιατί δε με συμφέρει και αυτό με το γιογιο το ίδιο πάω κατευθείαν στην έξοδο που θέλω πολύ να κανονίσουμε και όχι μόνο καφέ αλλά και ποτό και φαγητό ότι άλλο θέλετε αρκεί να λείπω από το σπίτι κανα 5άωρο γιατί τα έχω παίξει.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...